Фан Клуб: Арсенал

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Конечно викенд без нервози и причина за вечер да има добра журка :)

Thiery Henry :cuc::cuc::cuc:

D

D_NazGUL

Гостин
Па така видиш. Анри легендо наша, без тебе како можеше ова да заврши.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.363
Поени од реакции
12.779
Најаки сме бе ПЛ,ЛШ,ФА Куп се ке освоиме :pos:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Не можам да поверувам колку потешко креираме шанси без Сонг на теренот. :cuc:
А Кокелин на 20 години игра подобро отколку Клиши било кога ќе изигра.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.834
Поени од реакции
492
Како и да е пак многу работи треба да се средуват во клубот ништо не е готово, оваа победа не треба да не дигне во воздух сепак Блекбурн се последни оваа сезона и + играа без двајцата најдобри играчи во текот на сезоната Јакубу и Самба така да има уште многу работи за поправање во клубот!

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Секоја чест за РВП на крај кога можеше сам да заврши и да постигне 4ти гол он се реши да го проигра Анри...

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
БРАВО!!! Ваква победа ни беше повеќе од потребна, да си ја кренеме самодовербата пред ЛШ. Аршавин нејќам да го видам веќе шанса пред Чемберлејн да добива, него коа ќе се врати Жервињо, Венгер ќе си биде на слатки маки кој да ги игра 2ца :D

Жал ми е за минативе утакмици што изгубивме доста бодови, Рамзи да беше седнат на клупа убеден сум дека ќе имавме повеќе бодови сега..

Сите беа добри, ме изненадија Чемберлејн, Кокелин и Волкот..
За Робин не треба да се праи муабет уопште само ова:cuc:. Дефитивно најачи играч у ПЛ, а ќе кажам и у топ 3 напаѓачи у свет..

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Man of the match Aaron Ramsey, hell yeahh !! :)))))))
--- надополнето: 4 февруари 2012 во 16:52 ---
Оф: 72 Fantasy points, a само Ван Перси (Captain) и Волкот (Vice-captain) ми се во тимот !? Охооооо

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.460
Поени од реакции
87.243
Браво за победата, и да не летаме премногу во облаци, една победа не значи дека до крај вака ќе играме, не баш во овој период кога Арсенал игра топло - ладно. Ќе треба најмалку уште 3 натпревари да извадат максимум па да видиме како стојат работите. РВП Цар нема што :cuc:. Само нека продолжат со ова темпо

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
.. fuck sake!

Одамна не сум гледал вака опуштено, исполнето и незнам како веќе утакмица на Арсенал. Заборавивме како е да доминираш и победуваш. Да не летаме многу, пофалби до сите, посебно до Чембрлејн, бидејќи и те како ја претставува иднината на овој клуб.

Поздрав и секое добро народе.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
По 3 минути од мечот му се свртев на другарчето што гледавме заедно и му кажав ваков Арсенал не сум видел од 2006-2007.
Па ете конечно нешто да успее, излегоа со кеси за Ѓубре пред стадион, Ремзи беше седнат, другото си беше како под конец.
Значи сме имале тим за да издржиме, само не сме сакале да ги слушаме фановите...како и по обичај.
Ајде само да не паднеме во морал, да не се повредени ни Росицки ни Шчезни ни Верма од сите тие стартови над нив... и одиме со сите сили на МИЛАН!

Kajgana Shop

На врв Bottom