Фан Клуб: Арсенал

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Катастрофални бевме на ваков Јунајтед требаше да го издоминираме

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.055
Поени од реакции
6.715
Катастрофални бевме на ваков Јунајтед требаше да го издоминираме
Друже јунајтед една шанса немаа, слабо игравме у напад ама рутинирано во одбрана. И јас би сакал 5-6 да им дадеме ама би потпишал 1-0 победа на Олд Трафоед без око да ми трепне

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Друже јунајтед една шанса немаа, слабо игравме у напад ама рутинирано во одбрана. И јас би сакал 5-6 да им дадеме ама би потпишал 1-0 победа на Олд Трафоед без око да ми трепне
Они едвај шанси прават и против боранија тимови последно време ние дадовме еден гол после нивна грешка исти бевме како онаа утакмица со Вила само што овие се копуци па не успеаа да го збрцаат. Не сум задоволен воопшто

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.132
Поени од реакции
13.258
Шансата на Тросард од 5 метра пред гол кога во Мартинез шутна а 3/4 од голот беше празен, можно е да ни ја земе титулата. Таа да ја дадеше друга приказна ќе гледавме тој натпревар. Али па и кујзнае колку бода има донесено сезонава така да немам срце од него да се жалам.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.364
Поени од реакции
12.786
против Фулам, Вест Хем и Астон Вила изгубивме многу бодови.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Никој не ни а земал титулата, играјме феноменален фудбал имаме серија од 17 утакмици со 1 пораз од Вила и реми со Сити. Кога последен пат патмтите да сме имале вака јака серија, ама едноставно Сити е тиа што праве невозможни серии од 20 победи во низа, пред некоа сезона Ливерпул со 97 поени не а зема лигата.
Да не се откажуваме вечер да ги бодриме кокошките, а со вакво паметно работење со трансфери со нови договори на играчи, со млада екипа и топ игра, титулата каде и да е ќе дојде.

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.132
Поени од реакции
13.258
Нашиот поранешен помалку заборавен играч Лукас Перез е сеуште активен:

Лукас Перез си замина од Кадиз и потпиша за клубот од родниот град Депортиво Ла Коруња, иако Депор се натпреварува во Третата лига, а Кадиз е прволигаш.
За да се оствари трансферот, тој од свој џеб плати и 493.000 евра, што беше половина од сумата. Изминатиот викенд, Перез го даде одлучувачкиот гол за победа во клучниот натпревар со Барселона Б и на Депортиво му обезбеди промоција во Сегунда.

@Saber Rider тебе најмногу те израдувала оваа вест :D

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Никој не ни а земал титулата, играјме феноменален фудбал имаме серија од 17 утакмици со 1 пораз од Вила и реми со Сити. Кога последен пат патмтите да сме имале вака јака серија, ама едноставно Сити е тиа што праве невозможни серии од 20 победи во низа, пред некоа сезона Ливерпул со 97 поени не а зема лигата.
Да не се откажуваме вечер да ги бодриме кокошките, а со вакво паметно работење со трансфери со нови договори на играчи, со млада екипа и топ игра, титулата каде и да е ќе дојде.
Денеска е тиа Д-денот, шо го лафат сите даа

Sent from my M2003J15SC using Tapatalk

Член од
27 декември 2020
Мислења
563
Поени од реакции
1.021
Мислам дека ова нема да го изгласаат, ама добро е што се крева галама и доаѓа до површина недовербата која ја имаат клубовите кон ВАР имплементацијата во Премиер Лига.

Член од
27 декември 2020
Мислења
563
Поени од реакции
1.021
Нек им е честито титула на Сити, се надевам дека Артета и управата ќе научат од грешките овие две сезони и ќе направат исчекор кога е најпотребно. Зимскиот преоден рок не се преспива кога клупата е тенка.

Kajgana Shop

На врв Bottom