Друже јунајтед една шанса немаа, слабо игравме у напад ама рутинирано во одбрана. И јас би сакал 5-6 да им дадеме ама би потпишал 1-0 победа на Олд Трафоед без око да ми трепнеКатастрофални бевме на ваков Јунајтед требаше да го издоминираме
Они едвај шанси прават и против боранија тимови последно време ние дадовме еден гол после нивна грешка исти бевме како онаа утакмица со Вила само што овие се копуци па не успеаа да го збрцаат. Не сум задоволен воопштоДруже јунајтед една шанса немаа, слабо игравме у напад ама рутинирано во одбрана. И јас би сакал 5-6 да им дадеме ама би потпишал 1-0 победа на Олд Трафоед без око да ми трепне
Не, Арсенал ја загуби титулата против ЕмериЕмери ни ја зеде титулата
Денеска е тиа Д-денот, шо го лафат сите дааНикој не ни а земал титулата, играјме феноменален фудбал имаме серија од 17 утакмици со 1 пораз од Вила и реми со Сити. Кога последен пат патмтите да сме имале вака јака серија, ама едноставно Сити е тиа што праве невозможни серии од 20 победи во низа, пред некоа сезона Ливерпул со 97 поени не а зема лигата.
Да не се откажуваме вечер да ги бодриме кокошките, а со вакво паметно работење со трансфери со нови договори на играчи, со млада екипа и топ игра, титулата каде и да е ќе дојде.