https://twitter.com/AFCAMDEN/status/756135477506220033
Ха, се чудам само како може вакви вести уште да ме изненадуваат
А Ивоби?Чех
Белерин-Пер-Убавиот-Монреал
Џака-Кокелан
Чемберлејн-Вилшер-Волкот
нов напаѓач
Вака нешто би требало да изгледа составот со Ливерпул ако нема плус повреда.Доколку не се купи напаѓач,Волкот напред а на крило куров мој...Може Гнабри,а може и Вилшер крило со тоа што би се вклучил и Еленени,шо нема шанси знаејќи го Венгер. Ако земеме напаѓач ќе имаме солиден состав за со Ливерпул.Ако не,ќе биде смешно. Има и др. опции како со Кембел(ако не си оди) или Гибс лево крило![]()
Осеќав ми фалеше нештоА Ивоби?
Добро сме покриени барем на таа позиција.
Каков очај од тим, сезоната ќе ни биде завршена веќе до средината на септември.Чех
Џака-Кокелан
Чемберлејн-Вилшер-Волкот
нов напаѓач
Вака нешто би требало да изгледа составот со Ливерпул ако нема плус повреда.Доколку не се купи напаѓач,Волкот напред а на крило куров мој...Може Гнабри,а може и Вилшер крило со тоа што би се вклучил и Еленени,шо нема шанси знаејќи го Венгер. Ако земеме напаѓач ќе имаме солиден состав за со Ливерпул.Ако не,ќе биде смешно. Има и др. опции како со Кембел(ако не си оди) или Гибс лево крило![]()
И Гнабри е повикан за Германија.Iwobi ke igra za nigerija na olimpijadata
Мисли дека ќе заврши надвор од топ 4. У г*з ќе се е*е ама 4-место гарант ќе заврши.Фала курцу конечно сезонава ќе завршиме надвор од топ4, па ќе му удрат клоци на сенилниов.
Но, Жиру отвара простор. Благодарение на него дефанзивците се полнат со голови и дел од централните позиции. Нема никаква потреба од напаѓач кога еден игра за сите. Велбек како и да е ќе се врати во март таман кога ѕвездата ќе се умори.Мисли дека ќе заврши надвор од топ 4. У г*з ќе се е*е ама 4-место гарант ќе заврши.
Мене ме нервира само тоа што сите му викаат веќе 2-3 години уназад да купи асален шпиц и пак не купува. Не можеме да освоиме титула само поради тоа што фалат головите од напаѓачите. Средината и крилата дадоа онолку голови колку што треба, може дури и повеќе од што треба. Одбарана и да не купи мислам дека ќе издржиме некако.
Мислам дека елнени ќе игра во средина пред Џака или кокелан на старт.Чех
Џака-Кокелан
Чемберлејн-Вилшер-Волкот
нов напаѓач