Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
Значи одиграа добро и тоа сите , само Цеск да не си фантазира многу многу.Го гледам почна веќе и финти да прави..:nerv:

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
Абе ние супер изигравме ама и овие Челзи бе види ги и тие 6:0 и тоа два гола у 90 мин. не ми се верува

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
Абе ние супер изигравме ама и овие Челзи бе види ги и тие 6:0 и тоа два гола у 90 мин. не ми се верува
Не се секирај ти за челзи , само да те потсетам дека виган прими 4 парчиња од блекпул а не па од челзи , оваа година нема кај да бега виган сигурно испаѓа така да не се некое мерило тие 6 гола кај виган али ипак респект...

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.710
Поени од реакции
12.707
ај па и вие.....шо се нервирате одма за челзи ?!?!?! првата ја играа со ВБА....фала богу дека ќе им шибнат 6 гола, сеа се пласираа во прва....а за со виган не мора нервози....коа можеше блекпул да им дае 4 зашо да не може челзи да им дае 6 :) иначе за натпреваров сум пријатно изненаден од волкот и росицки...мислев дека минатиот натпревар им беше само епизода ама пак се покажаа одлично....одбраната дефинитивно треба средување.....овие два пати пуцнаа на гол и двата пати за малку ќе погодеа.....сонг колку и да изигра добро какое дефанзивен, мора да се земе уште некој.....вака не го бива.......капитенчево наше не мора да се занаша одма коа ќе влезе на терен......сеа според мене има 3 месеци да ја врати довербата шо ја имаа навивачите во него ( барем за мојата зборувам ) ...... вилшер просечен......аршавин одличен ( се надевам дека не е само епизода )....а се надевам дека шамак ќе ја подобри реализацијата.....пошо ако игра вака.....НЕ НИ ТРЕБА УШТЕ ЕДЕН БЕНДТНЕР

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Ја преспав утакмицата, сега ги видов хајлајтите.
Одлична утакмица, првиот гол беше одличен, типичен Арсеналски, сакам повеќе вакви.
Волкот ме изненади,. одлична игра и 3 гола. Патем, дали Ван Перси играше од почеток или влезе замена? Никаде не го видов на видеото.
Утката на Чамак беше легендарна, ме потсети на потегот на Бендтнер кога му го одбрани шутот на Фабрегас во Лигата на Шампионите.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Очекував лесна победа но не и толку висок резултат. Сепак оваа не е мерило за тоа до каде сме иако и не е ниеден тим за подценување. Бидејќи не ја гледав утакмицата неможам да коментирам многу за играта иако нема потреба за тоа. Ми се свиѓаше тоа што гледам почесто се шутира и резултира со голови, пример голот од Диаби ја спука од прва и тоа ми се свиѓа, а не да ја пимплаат. За Шамак точно дека промаши празен гол но тоа може секому да се случи но нема да е нов Бентнер затоа што моментално имамо страшен играч за со глава, таков одамна немам видено. Треба почесто да се вработува за со глава. Волкот гледам ја подобрил завршницата и како што приметив на моменти играше и како централен напаѓач? или пак така изгледаше во ситуациите кога постигна голови посебно вториот бидејќи не ја гледав утакмицата.

Ајде наредна недела се надевам конечно нови фаци во одбрана а и нов голман и да си ги редиме бодовите на нашето конто.

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Warmaster a taa pred golmanot so bese so ja utna i use mn drugi imase camak osven glavata drugo katastrofa ! BEntner e bolje od ovaa forma na Camak zimi se !

Red Stefan

Младији Водњик :D
Член од
25 јули 2010
Мислења
76
Поени од реакции
1
Волкот деф. оваа сезона ќе го гледаме како напаѓач (така и е ставен на арсенал.ком) одлична игра се надевам ќе биде стартер и на следната + и Арш одлично се надополнуваат и двајцата се брзи и топ финишери.
Шамак добар беше подаваше учествуваше во акции заедно со Арш, Волкот и `Росики` од средината, треба да проработи само на шутот.
`Росики` следната пак да биде стартер, Сеск може да одмора пак прво.

Пеналот за нас мислам дека беше лоша одлука на судијата, а црвениот не толку сепак беше ситуација за гол.
Сепак се разочарав што не дадовме барем 7 вака со 6 колку Челски не ми прави толку ќеф.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Одлично изигравме, Блекпул се отворија, а тоа на нас ни требаше. :) Волкот мајстор, што да се каже, се гледа дека оваа сезона сака да се докаже, Чамак исто така супер одигра детето, имав чувство дека ќе постигне гол со глава. :) И Аршавин исто така не беше лош. Росицки, ѕвер, нека продолжи така понатаму, за другите не мора да пишам сите одиграа супер.
Иначе таму исправна беше одлуката на судијата за црвениот картон :)

--- надополнето ---

Warmaster a taa pred golmanot so bese so ja utna i use mn drugi imase camak osven glavata drugo katastrofa ! BEntner e bolje od ovaa forma na Camak zimi se !
Иди утепај се.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Пишав дека не ја гледав и само головите ги гледав, а ја дадоја и таа шанса затоа незнам. А неможеш да кажеш катастрофа за играта затоа што како што гледам дека он беше еден он организаторите на првиот гол. И крај краева со еден натпревар неможеш да кажеш катастрофа, според твоето размислување и Аршавин не заслужува да игра затоа што прошлата утакмица беше он катастрофа. Изгледа тебе само како ти одговара. А прошлата со Ливерпул он беше причината што Реина постигна автогол а со тоа и не спаси од пораз и да подобар е од Бентнер плус сега дојде и адаптирањето му оди супер за сега.

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
ama on treba golovi da dava,toa bese skok za glava ali se desi ! Krivec za golot bese reina ! arsavin nemase takvi sansi za gol od peterec da promasi ili da utne od 3 metri cel gol prazen !

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Стварно се чудим самиот на себе што се трудим да ти објасним нешто а ти мора да свртиш приказната а и несФачаш. Му се има случено и на Аршавин да утне чиста ситуација али тоа не го паметиш. Минатата сезона кога утна го правдаше со тоа што ќе направи добар потег, а сега Шамак кога даде гол не го пофали туку само да се критикуало. Значи толку негативен си страшна работа. Па и на победа од 6-0 морало да се мрчело, па макар и било против Блекпул. И да знаеш сите тука го "замрзија" Аршавин само поради тебе, затоа што за тебе само он знае да игра другите се тапа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom