Не се секирај ти за челзи , само да те потсетам дека виган прими 4 парчиња од блекпул а не па од челзи , оваа година нема кај да бега виган сигурно испаѓа така да не се некое мерило тие 6 гола кај виган али ипак респект...Абе ние супер изигравме ама и овие Челзи бе види ги и тие 6:0 и тоа два гола у 90 мин. не ми се верува
Иди утепај се.Warmaster a taa pred golmanot so bese so ja utna i use mn drugi imase camak osven glavata drugo katastrofa ! BEntner e bolje od ovaa forma na Camak zimi se !
Пишав дека не ја гледав и само головите ги гледав, а ја дадоја и таа шанса затоа незнам. А неможеш да кажеш катастрофа за играта затоа што како што гледам дека он беше еден он организаторите на првиот гол. И крај краева со еден натпревар неможеш да кажеш катастрофа, според твоето размислување и Аршавин не заслужува да игра затоа што прошлата утакмица беше он катастрофа. Изгледа тебе само како ти одговара. А прошлата со Ливерпул он беше причината што Реина постигна автогол а со тоа и не спаси од пораз и да подобар е од Бентнер плус сега дојде и адаптирањето му оди супер за сега.Warmaster a taa pred golmanot so bese so ja utna i use mn drugi imase camak osven glavata drugo katastrofa ! BEntner e bolje od ovaa forma na Camak zimi se !