Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
не ќе ни дојде лошо да го земеме Суарез...Едуардо аут.....Бентднер , Шамак и Вела ќе загреват клупа...и да земеме некој дефанзивец и голман и супер составче ќе си имаме... ете вака :
------------------ГОЛМАН ??------------------------------------------------
САЊА--------????----------ВЕРМАЛЕН-------------КЛИШИ---------------
----------------------------------СОНГ---------------------------------------
НАСРИ----------------ФАБРЕГАС------------------------АРШАВИН-------
---------------------------РВП--------------СУАРЕЗ-----------------------
Другар го имаме Чамах за шпицот , само ни фали многу голман и дефанзивец барем еден.
И само едно нешто што не ми се допаѓа во твојата формација....
Насри лево , Волкот десно , Арша Аут!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773

Се посилни се шпекулациите дека овој ке биде новиот домашен дрес на Арсенал.Сличен на оној 70/71 кога Арсенал направи дабл.:) Дали ке биде вака и оваа сезона?
Закон се!!

Ако биде овој нека се пријави некој заедно да нарачуваме дресови.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
Другар го имаме Чамах за шпицот , само ни фали многу голман и дефанзивец барем еден.
И само едно нешто што не ми се допаѓа во твојата формација....
Насри лево , Волкот десно , Арша Аут!
знам многу убаво оти го имаме Шамак , а аршавин си е арен ;)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Мислам дека овој од Лориент е веке сигурно наш играч.....Туку Џо Кол рекоја дека останал во Јужна Африка заедно со Бекам, Лампард и Кол, и дека се очекувало да се сретни со Венгер на натпреварот утре Шпанија Португалија ?! Дали е точно ова или само шпекулација на Спорт?

Како и да е, неговата желба била да не се сели од Лондон, и сака да остане тука, па мислам дека и тој ке дојде кај нас...Скоро сум сигурен

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Мислам дека овој од Лориент е веке сигурно наш играч.....Туку Џо Кол рекоја дека останал во Јужна Африка заедно со Бекам, Лампард и Кол, и дека се очекувало да се сретни со Венгер на натпреварот утре Шпанија Португалија ?! Дали е точно ова или само шпекулација на Спорт?

Како и да е, неговата желба била да не се сели од Лондон, и сака да остане тука, па мислам дека и тој ке дојде кај нас...Скоро сум сигурен
Многу пари ќе дадеме за овој,што ќе биде од него и како ќе се снајде ,незнам...Ама верувам во Венгер ,штом кажал дека е за во Арсенал,сигурно има квалитет

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Многу насилна фаца ми има, некако.....Како Кион е во фацата.....Црвени ке има од него, така ми оди....хахахахахахахахахах

Само нека дојди прво, ке видиме после

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Многу насилна фаца ми има, некако.....Како Кион е во фацата.....Црвени ке има од него, така ми оди....хахахахахахахахахах

Баш прочитав некаде дека имал доста чисти стартови, а и на клипчиња што г овидов доста сигурен ми изгледа во стартовите не иде на сила туку на топка чисто, но како ќе биде додека недојде може само моабет да си правиме

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Ке видиме, ке видиме за неполни два месеци !!

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567

Дај боже некој како Киоун да најдеме повторно!!!
Најголем ѕвер ни беше тој , само колку се тепаше со Рууд Ван ... секој меч имаше тепачка меѓу тие 2 играча...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom