Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Од онја барса не би сакал да земеме ништо повеќе. Ќе го направиме ѕвезда па после ќе бараат да си го вратат како нивни бил. Нека си седи тамо каде што е или нека оди каде сака. Подобро да не го земеме сега отколку да го изгубеме кога ќе не е најпотребно.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Јас не реков дека знам....туку за постапките шо ги прај, другар....Нели е незрело да мислиш дека човек како Венгер не знае тактика ? Мислам дека само некоје со ниска интелегенција може да го напише тоа....

Јас почитувам секое мислење, освен оние кои немаат врска со реалноста....Тоа се вика научна фантастика...

Поздрав

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Ni ti ni toj MAkedonec ne se razbirate be ! Zatoa uvek me napagate na moite izjavi koi posle nekoj period izlagaat ispravni i uvek se desavaat ! A vie si kjutite posle pa mora da navredite i da se pravdate ! Ne mi drzi predavanja ti na mene ! Za almunia koj prv pocna da zbori ,za ovaa sezona u aut deka ke ide koj prv ,i uste mnogu drugi nesta.zatoa ne laj na prazno !a TOJ GAI NEKA DOJDE neka stane zvezda pa ke im go vratime za 80 milioncinja ! kao sea so ke se desi so fabregas ! Ili 80 mil ili bricena brada,pa neka biraat ! Schwarzer ne go sakam 37 godini ima coekot,najbolje frey,green ili lloris ! Mertesacker i Hangeland,Gourcuff i Arteta i zverovi !

--- надополнето ---

Јас не реков дека знам....туку за постапките шо ги прај, другар....Нели е незрело да мислиш дека човек како Венгер не знае тактика ? Мислам дека само некоје со ниска интелегенција може да го напише тоа....

Јас почитувам секое мислење, освен оние кои немаат врска со реалноста....Тоа се вика научна фантастика...

Поздрав
]

Dechak koja taktika e 4-3-3 so bentner krilo,diaby krilo,arshavin klasicen itn ! neznae da menuva da prai ! Sir Alex cela sezona na sekoj mec imal barem po 1 igrac smenet koa se raboti za u prv tim. Toa se treneri so taktiki,ancelotti,i se razbira tuka e SPECIJALNIOT !

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Во право си.....Не се разбирам
Така бе друже, не се замарај да се објаснуваш дали Венгер бил добар или не..... За мене подобар од Венгер нема, а ако за некого Специјалниот е најдобар , ноу комент.....:pov::pov::pov:

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Zavisi kako gleas na trenerite ! Nekoj glea kako raboti so deca ,nekoj takticki kako se postavuva,sto kupuva,kolku osvoil itn ! Ja gleam kako postavuva taktiki i so osvoil ! ovoj ima 17 tituli osvoeno ! Liga sampioni so porto,inter moze ima uste nekoja nezz ! a wenger tapa e u liga sampioni u epl 3 tituli ! neznam zasto bi bil najdobar !

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.834
Поени од реакции
492
Ако сакаме трофеи и добар тренер со тактики јас предлагам да донесеме анонимец за тренер во Арсенал Arshesavin мислам дека одлично би го заменил венгер ги знае сите слабости во тимот и знае кој да го доведе и знае дека месечно треба да мења по еден играч :vozbud:

xochipilli

Војвода
Член од
29 јули 2006
Мислења
426
Поени од реакции
116
Ni ti ni toj MAkedonec ne se razbirate be ! Zatoa uvek me napagate na moite izjavi koi posle nekoj period izlagaat ispravni i uvek se desavaat ! A vie si kjutite posle pa mora da navredite i da se pravdate ! Ne mi drzi predavanja ti na mene ! Za almunia koj prv pocna da zbori ,za ovaa sezona u aut deka ke ide koj prv ,i uste mnogu drugi nesta.zatoa ne laj na prazno !a TOJ GAI NEKA DOJDE neka stane zvezda pa ke im go vratime za 80 milioncinja ! kao sea so ke se desi so fabregas ! Ili 80 mil ili bricena brada,pa neka biraat ! Schwarzer ne go sakam 37 godini ima coekot,najbolje frey,green ili lloris ! Mertesacker i Hangeland,Gourcuff i Arteta i zverovi !!

Дечко ти стана маскота на ФК Арсенал

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Добро де уште ли не научивте кој е кој на форумов. Ви се чудам како паѓате така лесно на глупа провокација.

А за шпекулации на гоал не се замарам. Повеќе ќе поверувам на 24фудбал иако препишуваат од нив

Член од
25 април 2009
Мислења
367
Поени од реакции
135
Добро де уште ли не научивте кој е кој на форумов. Ви се чудам како паѓате така лесно на глупа провокација.

А за шпекулации на гоал не се замарам. Повеќе ќе поверувам на 24фудбал иако препишуваат од нив
па спортски.мк и спортденес само препишуваат од гоал.цом , а некогаш и додават...

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Па затоа ќе си читате на скај спортс и бибиси,донекаде и талкспорт.=))

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Ni ti ni toj MAkedonec ne se razbirate be ! Zatoa uvek me napagate na moite izjavi koi posle nekoj period izlagaat ispravni i uvek se desavaat ! A vie si kjutite posle pa mora da navredite i da se pravdate ! Ne mi drzi predavanja ti na mene ! Za almunia koj prv pocna da zbori ,za ovaa sezona u aut deka ke ide koj prv ,i uste mnogu drugi nesta.zatoa ne laj na prazno !a TOJ GAI NEKA DOJDE neka stane zvezda pa ke im go vratime za 80 milioncinja ! kao sea so ke se desi so fabregas ! Ili 80 mil ili bricena brada,pa neka biraat ! Schwarzer ne go sakam 37 godini ima coekot,najbolje frey,green ili lloris ! Mertesacker i Hangeland,Gourcuff i Arteta i zverovi !

--- надополнето ---

]

Dechak koja taktika e 4-3-3 so bentner krilo,diaby krilo,arshavin klasicen itn ! neznae da menuva da prai ! Sir Alex cela sezona na sekoj mec imal barem po 1 igrac smenet koa se raboti za u prv tim. Toa se treneri so taktiki,ancelotti,i se razbira tuka e SPECIJALNIOT !
Специлајниот! :pos: :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom