Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Зачудени од примениот погодок?
Јас воопшто со оглед дека таму се борат за ДА НЕ НИ ДАДАТ погодок... Фабиански и Силвестре.
Едноставно и Сендерос е подобар од Силвестре....:smir:
Мило ми е што РвП иако долго време повреден... го предводи тимот на некој начин.:helou:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Зачудени од примениот погодок?
Јас воопшто со оглед дека таму се борат за ДА НЕ НИ ДАДАТ погодок... Фабиански и Силвестре.
Едноставно и Сендерос е подобар од Силвестре....:smir:
Мило ми е што РвП иако долго време повреден... го предводи тимот на некој начин.:helou:
Не беше крив. Напротив, мислам дека за сега е одличен во дуелите со нивните животни во воздухот.

Иначе Вела место да земе да се докаже, он го дрви к.рот ко секогаш и после крив му е некој што не игра.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Полувреме затоа е сега Ливер Челзи... аа ок да Фабиански може да се каже и не е лош денеска но некако како лоша Карма имаме со овие двајца во тимот не мора ништо да сторат , влијаат лошо на другите :pos2:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
А и незнам зошто им служи толку големиот талент на Насри и Дијаби, кога со едни Блекбурн неможат да ја водат играта на средината.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Пак не е крив никој?
Едноставно играме како просечен Mid-table тим кој нема никакви аспирации ни сега ни следни 10 години:toe:
Епа честито би кажал зашто стекнавме тим и го изгубивме одма.... а тоа што нема за што да се бориме не значи дека треба да делат поени :helou:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Mid-table?? Послаби сме и од такви..Одлично. Заслужена победа на Блекбурн. Неможам ни да ја догледам сега. Тешки дрва сме. Никаква течна игра, никаква креативност, никакви акции. Нападот слаб, одбраната уште послаба. Во овој тим само Ван Перси и Фабрегас вредат. Еее што дочекавме...да ни прават пресврти потпросечни екипи секоја утакмица...

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
гадебајор ццццццццццццццццццццццц

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Абе стварно сте глупи бе аман ....Тој пред 3 дена излезе со демант дека тоа е грешно преведено од англиските новинари кои го превзеле од некоја негова изјава за руска телевизија.А и да си оди шо го ебам и арсенал и аршавин и со него и без него драпавме муда па не ме чуди и вгодина пак да драпаме муда.Најголем дострел -емирејтс куп.Никаде го нема онај арсенал да ме израдува што го имаше порано...со челски и ман ју 4-20 во гол разлика...

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
:pos2: Е Клиши е едини кој остана сеуште без да си оди па да се враќа ( Сол ) од оние Инвинсибл што беа , не си заминува тој уште долго време! Плус се подобро и подобро игра.
А Арша... па иако искочи со демант иако дава изјави ... што и да биде или ќе заработиме дебело од него или ќе си го имаме и следната сезона:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom