- Член од
- 6 мај 2008
- Мислења
- 1.834
- Поени од реакции
- 492
каде се бендтнер сонг и клиши
Дава ми ја утакмицата помеѓу Ливерпул и Челзи
Не беше крив. Напротив, мислам дека за сега е одличен во дуелите со нивните животни во воздухот.Зачудени од примениот погодок?
Јас воопшто со оглед дека таму се борат за ДА НЕ НИ ДАДАТ погодок... Фабиански и Силвестре.
Едноставно и Сендерос е подобар од Силвестре....:smir:
Мило ми е што РвП иако долго време повреден... го предводи тимот на некој начин.:helou:
Полувреме е брат, па одат хајлајти од ова колоДава ми ја утакмицата помеѓу Ливерпул и Челзи
Абе стварно сте глупи бе аман ....Тој пред 3 дена излезе со демант дека тоа е грешно преведено од англиските новинари кои го превзеле од некоја негова изјава за руска телевизија.А и да си оди шо го ебам и арсенал и аршавин и со него и без него драпавме муда па не ме чуди и вгодина пак да драпаме муда.Најголем дострел -емирејтс куп.Никаде го нема онај арсенал да ме израдува што го имаше порано...со челски и ман ју 4-20 во гол разлика...http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=6105:2010-05-03-17-28-42&catid=40:2010-01-01-16-36-35&Itemid=43 нека се еба у газо слободно мамата негова предавничка