Фан Клуб: Јувентус

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.052
Поени од реакции
17.730
За ова се лета од клупа.

Првпат гледам фаворит на домашен терен, после израмнување да ги изигра најлошите 15 минути во историјата. Топка не чепнавме.

Брука и срам.

Алегри повторно докажува дека без да го има најдобриот состав во лигата, не знае да создаде нешто сам од себе. Ниеден играч нема напреднато под негово водство, дури некои играат многу полошо.

Знам дека е невозможно, ама најдоброто што може да му се случи на овој тим е да се врати Конте, а овој резилов да фаќа патот и никогаш повеќе да не го видиме.

Мрш таму.
 

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.893
Поени од реакции
1.195
Истава игра ја имавме кога беше Алегри не дека нешто е сменето, само што сега имаме мн мн послаби играчи па го гледаме ефектот, ќе се бориме за 4 то место и тоа е, дур не му текне на Ањели дека не се гради екипа со собирање на бесплатни играчи. Мирисаше дека ќе примиме гол, а најмногу изненадува што на терен се понашаат како да незнаат кај тераат, буквално маалско фудбалче. Губиш од Емполи и Сасуоло дома, така титула не се брка.
 
Член од
1 април 2018
Мислења
2.054
Поени од реакции
4.025
Успеа да ги уништи сите играчи Алегри, крв да му ебам. Локатели како играше кога дојде, Киеза во животна форма беше, гледај што е ова. Уште вечерва отказ треба и да си ја голтни гордоста Ањели и уште утре да го побара Конте.
 
Член од
2 јули 2009
Мислења
295
Поени од реакции
158
дали ањељи ке има муда сеа во преодниов рок во јануари да им каже на 10 до 15 играчи да си бараат нов клуб или да си дремат на клупа :) ако ништо друго ке се ослободи буџет за нови млади играчи у секој клуб у италија по еден играч да најдат неможе полошо да биде убедливо најлош фудбал играме у европа најлоша игра од кога го пратам јувентус
 
Член од
24 јануари 2021
Мислења
767
Поени од реакции
466
Kolku i da sakam Konte da dojde, mnogu ja usra so uprava, ama samo toj mislam e lek za ovie.. U sekoj sluchaj ne menjame trenjer cela godinabsigurno, ke gledame ochobol, katanagjo i taka… Barem srekjata da ne sledi…,
 

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
26.568
Поени од реакции
81.076
Ај барем мирно ќе си ја проследам сезоната без нервози, за овие не вреди да си кинеш нерви. Очекувањата ми се место во ЛЕ, ма да и тоа им е премногу со вакво влечење на терен
 

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.893
Поени од реакции
1.195
Која забеготина е Џонтрава боже сачувај. Лик 24/7 на форумов. Интернетот е добра работа ама за жал не за секого. Не е ни за смеење ликот, за жалење е. Sci fi movie јбг.
 

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.130
Поени од реакции
18.127
Губи Јуве, нек се сиротиња порадује:нинџ:
 

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.492
Поени од реакции
4.336
^Недвед е пред распаѓање.

Иначе за денешниов натпревар многу јак беше моментот квадрадо дига центаршут у пичку матер и од пичку матер Сасуоло праи контра и дава гол за победа во последна минута.

Е сега може онака лабаво да се тера сезонава. Што е до мене бункер нека играат цела сезона, како Киево пред 4-5 сезони, барем ќе бидеме стабилни у средината на табелата.
Пак ќе кажам средината ни е најумрена у целиот свет, дури и Локатели паѓа у сивилото ради неговите колеги од средниот ред. Мората, Сандро, Бонучи, покрај средината(по 1000ти пат) не се материјал за сериозен клуб.

Гледам конте го барате, како може не тоа гомно од карактер да го барате назад, не бидете толку очајни. Конте и неговиот Мега европски фудбал ќе бара да му се донесат 10 копачи и ќе испадне од Лш за да си лапа серија а. Фала не треба..

Нека добива шанса Каио почесто, за разлика од дрвото Мората, детево ќе се развива, се гледа дека знае фудбал и дека може да биде корисен во иднина.

[mention]Джонтра Вохохолта [/mention] дно допре друже. Не го допре туку го силуваше дното денеска.
 
Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom