Фан Клуб: Јувентус

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Да не претеруваме многу, многу би било најдобро(немој да ме сватиш погрешно). Сепак не се сите до толку искусни за да истуркаат толку далеку(дај Боже да грешам). Имаме малку играчи кои имаат искуство во ЛШ како Буфон, Пирло, Лусио(овој прашање е и колку ќе игра), додека Маркисио, Киелини, Џовинко и Касерес имаат барем малку, другите или играле едвај минути или пак не ни играле. Не е исто да играш во Серија А и во ЛШ. Ако се има силна желба може да се стигне подалеку.
del piero umetnos.jpg Ovaa e umetnost
 
Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Попрецизни пасови имаме од Барса :) Благодарение на Бонучи :icon_mrgr:
Бонучи, Мароне МВП ич не ги спомнувам оти везат.
Многу добро е шо дефанзивците се добри организатори на играта
 

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.635
Поени од реакции
5.316
Бонучи, Мароне МВП ич не ги спомнувам оти везат.
Многу добро е шо дефанзивците се добри организатори на играта
Да, Бонучи е најдобар во тој поглед од сите дефанзивци што играат во Јуве.
 

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
На 21ви овој месец ќе биде сослушувањето на Конте со тој највисокиот суд не знам како се вика...
 
Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Јојо изјавил дека во летниот преоден рок јуве бил мн блиску и мн бил заинтересиран за неговите услуги но тој према почит на фиорентина и на навивачите на клубот сам ги одбил и јувентус и сити ... и изјави дека долги години сака да остани во клубот. едно друго сепак мислам дека еден од наредните преодни рокови тој ке заврши или во наполи или во некој од миланските клубови за кај нас нема шанса тоа сум сигурен.
 

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.444
Поени од реакции
5.441
линк до статија на гоал како можеме да го победиме Челси, пасусов му падна в очи

First and foremost, Juventus must play to their own strengths. The midfield is the most important department in modern football – if you control the centre third of the pitch then your chances of success are significantly increased. In Pirlo, Claudio Marchisio and Arturo Vidal, Juve boast a centre midfield that in Europe is second in quality only to Barcelona. Pirlo, along with Xavi, is the world's premier midfield dictator, while Vidal is arguably the globe's best ball-winner.

Не дека се наши ама во право е ;)
 

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.009
Поени од реакции
6.040
У се' се подобри нашиве, освен во нападот во однос на Челзи. Победа би била супер, но и нерешено не би бил лош резултат. Се надевам дека нема пораз да се случи. Ако Челзи играат како со Атлетико што играа, ништо чудно да го изедат дома. Желби се едно, можности се друго. Ќе правиме муабет после 22:45 во среда, што, како и зошто било или требало да биде.
 

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.304

Ako se sekava nekoj na ovoj moment :S! Glavna pricina sto izgubivme na taa finale 2003 protiv Milan na penali , da beshe PAVEL sigurno kje pobedevme ... I samo da napomenuvam deka tie igraci na JUVENTUS na tie godini , pa plus i tie na 90 god. ovie aktuelnite nikogash nema da gi stignaat , ama mozhat da napravat dobri neshta , ama tie se i kje ostanaat NAJDOBRI !

Se ushte ne e VISTINSKIOT JUVENTUS ovoj , treba ushte 1-2 godini i sekogash STANDARDNO na celo vo SERIE A , i da gazime se vo Evropa . NAPRED JUVE :)
 

Kajgana Shop

На врв Bottom