Фан Клуб: Јувентус

С

сашенко

Гостин
Стварно сакале навивачите на Интер , Интер да им ја пушти на Милан ?
прочитав по некои сајтови и се ме фаќа страв дека ќе испадне баш тоа ...
Нема шо да те фаќа страв, и 2те наредни Милан да ги победи пак од нас зависи дали ке ја земеме титулата.Ние сме тимот што е во бодовна предност, они чекаат наш кикс не ние нивни.Ние уште играме одличен фудбал со кој можеме да се надеваме на победи во последните 2 кола.Лече беше само грешка која се дешава еднаш во 1000 случаи, кои се шансите пак да им ја дадеме топката пред гол? :pos: На кои се екипи годинава не им дадовме да ни шутнат кон гол па на овие ке им дозволиме, не зезај.Следниве 2 утакмици уште во прво полувреме ке ги решиме ;)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
Нема шо да те фаќа страв, и 2те наредни Милан да ги победи пак од нас зависи дали ке ја земеме титулата.Ние сме тимот што е во бодовна предност, они чекаат наш кикс не ние нивни.Ние уште играме одличен фудбал со кој можеме да се надеваме на победи во последните 2 кола.Лече беше само грешка која се дешава еднаш во 1000 случаи, кои се шансите пак да им ја дадеме топката пред гол? :pos: На кои се екипи годинава не им дадовме да ни шутнат кон гол па на овие ке им дозволиме, не зезај.Следниве 2 утакмици уште во прво полувреме ке ги решиме ;)
Дај боже , од твоја уста у божји уши . Иначе у изминатите постови на темава пишав дека најмногу од Каљари се плашам .. ако ги тепаме нив со Аталанта очекувам петарда да пукне :):)

С

сашенко

Гостин
А Милан ке го тепа Интер сигурен сум, не дека ке пуштат Интер него Милан игра каде каде подобар фудбал.А Интер може да се вадат дека ја пуштиле после;)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Ја видов грешката на Буфон од различни кадари од различни позиции и камери и заклучив дека намерно погреши.. Баш од камерата што е сместена позади голот на Лече и гледа директно накај голот на Џиџи и дефинитивно намерно Џиџи си даде фор односно можеше комотно да си ја смири лагано али он уствари му ја подаде и после забележав дека он беше поблиску до топката и можеше порано да реагира на пример со лизгачки старт да ја исфрли али он само си се џитна дури не го ни допре што се вика противничкиот играч.. Башка кај што ја згреши туку и не се нервираше човекот си беше онака чил, да беше некој друг голман да згрешеше ненамерно ќе се фаќаше за глава ќе се трескаше од земја дека можеби направил кикс што ќе го кошта титула али не и Буфон.. Па дури ни Конте не му се раздра или се изнервира или нешто слично туку само се фати за глава и после 20 секунди си беше нормален... Јас да сум Конте или Буфон ако ненамерно сум згрешил ќе си удирам самиот боксови, али ако е некој договор или заговор и намерно ја пуштам нормално дека ништо нема да си направам или да изреагирам...
--- надополнето: 4 мај 2012 во 15:10 ---

A

apidrone

Гостин
Абе уживајте, Лече највероватно ќе испадне, па догодина вакви работи нема да гледаме :)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Топката на сликава е поблиску до Буфон, ама таа не стои, туку се движи накај играчот од Лече, и тоа брзо, ти текна на тоа ? :)
Значи знам дека се движи али уште колку можела да се движи до играчот на Лече ? Башка ако Буфон ја смирува топката тогаш таа би била поблиску до него, а доколку му ја подава топката на играчов (ако се движи брзо топката) тоа значи дека намерно направил грешка и намерно му ја подал...
--- надополнето: 4 мај 2012 во 16:21 ---

F

FuckYouAll

Гостин
Значи знам дека се движи али уште колку можела да се движи до играчот на Лече ? Башка ако Буфон ја смирува топката тогаш таа би била поблиску до него, а доколку му ја подава топката на играчов (ако се движи брзо топката) тоа значи дека намерно направил грешка и намерно му ја подал...
--- надополнето: 4 мај 2012 во 16:21 ---
Добро ај, немат врска.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Koлку и да има најнепрофесионални играчи таква грешка ненамерно не се прави... Да не може голман да ја смири, башка какво смирување на топката е тоа да ја смириш и да ти избега 5 метри од тебе .. Не ме јеби, ја шитна Буфон тоа е моето мислење и никој не може да ми го смени... Не стигнаа играчите на Лече до 16тник цели 85 минути башка немаа никакви шанси за гол и виде не виде Буфон ја "греши" .. Maло морген !

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Koлку и да има најнепрофесионални играчи таква грешка ненамерно не се прави... Да не може голман да ја смири, башка какво смирување на топката е тоа да ја смириш и да ти избега 5 метри од тебе .. Не ме јеби, ја шитна Буфон тоа е моето мислење и никој не може да ми го смени... Не стигнаа играчите на Лече до 16тник цели 85 минути башка немаа никакви шанси за гол и виде не виде Буфон ја "греши" .. Maло морген !
zastani na gol ednas zemi brani pa ke vidis dali nemoze da se zgresi taka... :)

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
И јас стојам на ставот дека Буфон НАМЕРНО погреши! Од авион се забележува дека можеше или да ја штопне полека или пак да ја дегажира напред ... или веќе кога му избега можеше со клизечи старт да стигне пред овој од Лече!

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
И јас стојам на ставот дека Буфон НАМЕРНО погреши! Од авион се забележува дека можеше или да ја штопне полека или пак да ја дегажира напред ... или веќе кога му избега можеше со клизечи старт да стигне пред овој од Лече!
Значи според твоево тврдење ти го компромитираш Буфон и Јувентус, се надевам дека си свесен за ова.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
^
Чекај малку да не се разбереме погрешка .. ја зборам овде за наместен натпревар во кој Буфон ја прервзема таа главна улога.

Kajgana Shop

На врв Bottom