Фан Клуб: Јувентус

Член од
27 јуни 2010
Мислења
63
Поени од реакции
24
Не го гледав вчера натпреварот, гледав критики упатувате за Пирло, лево крило сме слабо и Пациенца исто бил слаб, ме интересира како изиграа Лиштајнер и Циглер ?

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
Не го гледав вчера натпреварот, гледав критики упатувате за Пирло, лево крило сме слабо и Пациенца исто бил слаб, ме интересира како изиграа Лиштајнер и Циглер ?
Зиглер беше звер не му остај место да дишат лево ...додека Лихштајнер беше мн добар исто но покриваше и за Барзаљи и често му покажуваше кај да застани барзаљи ...само уште ако барзаљу го послушаше се ке беше супер..... а и Мартинез изигра неверојатно добро ги сакати од ко влезе кичми кршеше

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Зиглер беше звер не му остај место да дишат лево ...додека Лихштајнер беше мн добар исто но покриваше и за Барзаљи и често му покажуваше кај да застани барзаљи ...само уште ако барзаљу го послушаше се ке беше супер..... а и Мартинез изигра неверојатно добро ги сакати од ко влезе кичми кршеше
Јас мислам дека не треба да се продаде Мартинез. Имаше животна утакмица кога се повреди против Милан и од тогаш имаше проблеми. Јас би му дал уште една шанса до Јануари да се докажи.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
Јас мислам дека не треба да се продаде Мартинез. Имаше животна утакмица кога се повреди против Милан и од тогаш имаше проблеми. Јас би му дал уште една шанса до Јануари да се докажи.
Јас го следам од ко дојде во Катанија ....поради менаџерот лол ми добиваше мн отцени и почнав да го следам во живо од тогаш ме фасцинираше .....до јануари од мене има време

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Конте пробува формација која со овој играчки кадар реално е невозможна. Резултатот и не е толку битен, но играта против Португалците никако не беше задоволувачка. Нова сезона, нова надеж, само и лани и пред две години го правевме овој муабет па ништо не испадна.

Реално, тимот засега речиси и да не се засили во однос на ланскиот тим. На Марота му давам позитивна оцена само за доаѓањето на Пирло и на Лихштајнер, но тоа е недоволно за да излеземе во агонијата во која веќе неколку години се наоѓаме.

Продавањето на Мело секако е лош потег, па макар и само ако гледаш од финансиски аспект. Пациенца е недосраснат да го носи дресот на Јуве, а Видал се уште не покажал ништо посебно за да можеме да се ослониме на него. Три добри натпревари незначи дека треба одма да го купиме. Дај боже да грешам, но според мене Мело е барем двапати подобар од Видал, говорам за потенцијалот и она што може да го покаже, а не за она што Мело покажуваше, бидејќи очигледно Мело имаше ужасни натпревари.

И уште едно. Потребен ни е централен дефанзивец, и тоа светска класа. Бонучи и Барзаљи се просечни фудбалери, Киелини е класа но доколку нема партнер и тој нема да може во целост да ја покаже неговата големина.

Очекувам засилувања. Варгас и Вучиниќ би биле идеални. За Агуеро не ни сонувам бидејќи јасно кажа дека нема шанси да се пресели во Италија.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
а што го мислевте вие пирло бе? :D
да беше у некоја форма, мислите милан ќе го дадеше, башка и годините го јадат, склон е на повреди веќе и тн,.. а и ќе игра една добра, две лоши или просечни

и мартинез и дефинитивно заслужува повеќе шанса во јувентус, во најдобрата сезона на лусио во кариерата, му ја вадеше маста :icon_lol:

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Мело ни на сон не може да сними клипче како оние на Видал......џабе не е исшутиран од тимот:cool:

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Наместо да тренираат,еве што прават нашиве во Филаделфија,па после ќе губиме :D

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Кај сте бе другари што има гледам сме изгубиле али сепак пријателска ќе видиме сезонава што ќе се направи последна шанса да направат нешто гледам земаат играчи доста добри иако италијанската лига е многу различна од другите.Се надевам дека централен бек добар ќе земат и повеќе ни треба одколку крило или напагач.Поздрав од Калифорнија се надевам ќе дојдат навака нека фатат лет од фили.
--- надополнето: Jul 24, 2011 10:29 PM ---
Кај сте бе другари што има гледам сме изгубиле али сепак пријателска ќе видиме сезонава што ќе се направи последна шанса да направат нешто гледам земаат играчи доста добри иако италијанската лига е многу различна од другите.Се надевам дека централен бек добар ќе земат и повеќе ни треба одколку крило или напагач.Поздрав од Калифорнија се надевам ќе дојдат навака нека фатат лет од фили.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Де бе па и вие, као прво голема работа ако сте изгубиле 2-1 од некој и ние лани изгубивме па никому ништо. Ко второ мора да одат да се сликаат кај ќе им кажат зошто не е работата само подготовки туку треба да се гледа и на маркетингот и на ширењето на популарноста на клубот во Америка.

Kajgana Shop

На врв Bottom