Фан Клуб: Јувентус

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Не се секирајте за првиот гол дека не е наш.Местеле за 7 + и овие другиве први да постигнат гол.Од секаде собираме пари:pos:

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
по се изгледа ќе има голчиња сезонава,со вакви расположени Матри-Кваљарела нема што да бара некој како Агуеро во тимот....по Се изгледа левата крилна позиција е најслабата точка во тимот

Член од
27 јуни 2010
Мислења
63
Поени од реакции
24
Ме радува играта на новиот ЈУВЕНТУС брза динамична и бековите се доста активни (Лиштајнер и Циглер) сеа не е некое мерило натпреваров со Лученто битно играта е добра. Ни фали уште силно лево крило, еден деструктор за чистка да прави на средина и да ни го штити Пирло :) (пошто Мело сигурно си оди) и Роси изгледа е наш и .... И ТИТУЛАТА Е НАША :vozbud:

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Многу ми е жал за Ф.М. :( ... Играше со срце, на моменти без глава, но сепак е играч со борбен карактер кој го заслужува дресот на Јуве..... Требаше да го повикаат за турнеата, па и таму може да преговара со клубови за трансфер... ех баш ми е криво за него....

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Честито нови засилувања и револуција во тимот, мило ми е што го гледам големиот Јувентус како се враќа на старите патеки!

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Честито нови засилувања и револуција во тимот, мило ми е што го гледам големиот Јувентус како се враќа на старите патеки!
фала брат но сепак има уште мн напорна работа да се вратиме кај шо припагаме

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.753
Поени од реакции
3.793
Со Роси како најавениот Top Player, Конте, без Мело до Пирло и Пирло во 4-4-2 формација, Јувентус ке брка од 5 до 7 место. Барем до сега, летото тече во погрешна насока. . .

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Се знаеше дека ќе биди вака. Ако му го одземеа скудето на Интер ќе се докажеше дека и тие се вмешани. Бидејќи поминаа 5 години од тогаш немаше да има никакви санкции за Интер а ние ќе се жалевме и ќе требаше да ни дадат оштета од над 400 милиони. Се се врти заради парите во Италија.

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Како е Јувенташи? Ме немаше 10 дена,али колку што читам,нема ништо ново во поглед на трансфери.

Според Тутојуве,Видал е изгледа се поблиску до трансфер во Јувентус линк

Kajgana Shop

На врв Bottom