Фан Клуб: Јувентус

F

FuckYouAll

Гостин
OГРОМНА ЧЕСТ И ЗАДОВОЛСТВО МИ Е ДА ВИ ГО ПРЕТСТАВАМ ПРВИОТ ПОРТАЛ ЗА НАВИВАЧИТЕ НА ЈУВЕНТУС ВО МАКЕДОНИЈА !!!

Се работи за WWW.JUVENTUSMK.COM

После долго време се решив да седнам и да се потрудам да биде реализиран овој план кој одамна го имавме!

Повелете!

п.с.
Ве молам слободно кажете ако имате некој предлог, критика и сл... :)
Со среќа нека е, ако треба финансиска помош ќе собериме.:)

С

сашенко

Гостин
Дечки колку би ме коштало да отидам до торино со повратна карта (авион ваљда незнам другше како) и да гледам утакмицана јуве (новиот стадион) и назад без спиење таму?Значи ни цел ден да не се задржам таму, само идам гледам и се враќам а?

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Дечки колку би ме коштало да отидам до торино со повратна карта (авион ваљда незнам другше како) и да гледам утакмицана јуве (новиот стадион) и назад без спиење таму?Значи ни цел ден да не се задржам таму, само идам гледам и се враќам а?
I mene me zanima bidejki imam golema zelba da go gledam Juve a posebno na noviov stadion :)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.440
Поени од реакции
87.138
Еве мој предлог за сајтот.Покрај редовните содржини што ќе се пишуваат за Јуве, да одвоите простор и за историјата малце ( Поранешни играчи ) :)

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.507
Поени од реакции
4.383
И мене лично ме интересира освен со авион дали има некаква друга опција со автобус или пример идеш до Белград па од таму Милано па од Милано Торино (ова пример пошто ови Градови ми Текнаа).мислам дека не е и толку многу скапо... ако има информации некакви некој и ако веќе досега бил нека сподели со нас:)

Иначе сајтот супер и се надевам дека ке достигне популарност како јувефанс и јувебалкан. :D

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Сајтот е супер ако треба некаква помош слободно сметајте и на мене

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
OГРОМНА ЧЕСТ И ЗАДОВОЛСТВО МИ Е ДА ВИ ГО ПРЕТСТАВАМ ПРВИОТ ПОРТАЛ ЗА НАВИВАЧИТЕ НА ЈУВЕНТУС ВО МАКЕДОНИЈА !!!

Се работи за WWW.JUVENTUSMK.COM

После долго време се решив да седнам и да се потрудам да биде реализиран овој план кој одамна го имавме!

Повелете!

п.с.
Ве молам слободно кажете ако имате некој предлог, критика и сл... :)
Како што видов во Вордпрес мојата најомилена платформа за блог или ЦМС така да ја познамвам многу добро за било каква помош или техничка а може и помош во пишување статии...за почеток е супер понатаму ќе се надоградува...секако потребни си уште неколку категории кои верувам ќе ги средиш :) :smir:

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Ги гледав резултатите на Јуве оваа сезона,и дојдов до заклучок дека ниту еднаш од почетокот на сезонава неаме сврзано поише од 2 победи во низа во Серија А.Ова е доста понижувачки факт,ако се знае дека скоро сите клубови од 10 место нагоре имале бар по 3 победи во низа.Ова само кажува дека сме тим без континуитет,два натпревари ги добиваме,а третиот веќе е пораз или нерешено.

Инаку 3 победи во низа неаме од Септември 2009:kesa:

Далечно е тоа време кога под водство на Капело имавме серија од 9 победи во низа,и 17 победи во 19 меча

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Момци, ако имате нешто напишано што мислите декa вреди да оди на сајтот - слободно контактирајте ме.

Kajgana Shop

На врв Bottom