Фан Клуб: Јувентус

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Одличен натпревар,ваква организација на пријателски меч не сум видел до сега.

Најсмешни беа играчите кои играа со микрофони,и одвреме навреме се убацуваа со коментари :pos:.За играта нема што да се збори,во прво се играше поспоро,нормално поради возраста и физичката подготвеност на играчите.Во второ кога влегоа(Недвед,Зизу,Виери,Давидс,Монтеро...) се играше далеку поубав фудбал за око.Комотно и во овие години можат да се носат со сегашниве играчи на Јуве.Зидан и Недвед докажаа дека се сеуште мајстори во фудбалот,штета што не можеа да играат заедно во минатато,ќе сме имале страшен среден ред.

Еве и некои слики

П.С. Среќен роденден на сите што славеа денес :)

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Многу занимлива утакмица.Одлично организирана...Убаво беше да се видат дел од легендите на едно место и да одиграат натпревар.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.995
Поени од реакции
5.610
Според Тутојуве(СтудиоСпорт),Дел Нери сигурно заминува од Јуве на крајот од сезоната,а наредната сезона Дел Нери ќе се врати во Аталанта.

F

FuckYouAll

Гостин
Манекенине наши беа сношти присутни на стадион ?

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
ејјј има ли некој торент од утакмицава вчера шо се одигра сакам да ја симнам да си ја иам во пц да си ја гледам на раат :(((

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.460
Поени од реакции
87.243
ејјј има ли некој торент од утакмицава вчера шо се одигра сакам да ја симнам да си ја иам во пц да си ја гледам на раат :(((
Тешко дека ќе најдеш :S

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
ajde da se pofalam jas se podnoviv denes so nov dres ( Krasic) i uspat i sal zemav :) a Dresot od Nedved ke idam posle da go uramam i na zid ODMA :)

С

сашенко

Гостин
Диего назад во јуве?

Толку памет имаат пак е го вратат сега.На ти го дај ми го ке си играме.Ова зборува за тоа со какви луѓе си имаме работа.Ебати управата и се нека иде у пм.

Attachments

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Диего назад во јуве?

Толку памет имаат пак е го вратат сега.На ти го дај ми го ке си играме.Ова зборува за тоа со какви луѓе си имаме работа.Ебати управата и се нека иде у пм.
давај линк

С

сашенко

Гостин
давај линк
Па бобо пиша погоре и линк стави јас само искоментирав подоле..Види убаво мислам дека тутојуве беше

--- надополнето ---

Зидане шоу хахха, не забравил сеуште како се прави тоа

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Па бобо пиша погоре и линк стави јас само искоментирав подоле..Види убаво мислам дека тутојуве беше
вакви шпекулации не се за коментар,а и секоја наредна ! прво да го видиме наследникот на Дел Нери и неговите тактички определби и можности,па ќе видиме за засилувања.....инаку со сигурност е потребен елитен центарфор,две брзи фул бекчиња,да се задржи Акви-основните работи кои се потребни на овој тим

Kajgana Shop

На врв Bottom