Фан Клуб: Јувентус

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Sasenko Sreken rodenden i na use nekoj so mu bese :) i ako ima nekoj link za utakmicata neka dade da vidime da se nasmeeme malce :)

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
саше срекен роденден бро :)) и фала а линковите за вечер

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Абе а кое време се игра утакмицата?
Не е битно кога се игра, битно е таму каде што ќе го славиш роденденот да ти овозможат да гледаш:)
Околу 20,30 би требало +- 15 минути.

p.s. Среќен роденден, се најубаво и на двајцата. тебе и на Арсо

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Вијали е подобар од Јакинта :icon_mrgr
Дефинитивно, класи се во прашање, да се прашувам јас старциве до крај на сезона би ги играл :)

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.508
Поени од реакции
4.387
Го гледам натпреваров, и искрено уживам но од една страна ми е криво што Вакви фудбалери веќе нема да играат за Јуве :(.
Да бидам искрен кога го видов Tachinardi ми протекоа солзи на очите, ќе се роди ли таков борец што ќе игра за денешниот Јуве како што беше тој? Јас милсам дека никогаш...

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Дефинитивно, класи се во прашање, да се прашувам јас старциве до крај на сезона би ги играл :)
нема да издржат шо ти е хаха него свирна порано судијава или ми се причини покасно се уклучив не ни видов кој играа у состав

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
3.818
Во второво полувреме тимот што игра вреди многу повеке да се гледа него ли Јувентус целава втора полусезона.

Зидан и Недвед играат заедно во еден тим, Давидс, Такинарди, Јулијано, Виери, Монтеро. . .

Погана моја уста. 1-2, Недвед гол, Зидан асистенција

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
АУУУУУУУУУУУУ НЕДВЕД :vozbud::vozbud::vozbud:
КАКВА АСИСТЕНЦИЈА ЗИЗУ :eek:lee:

Kajgana Shop

На врв Bottom