На крај се радувам по што крајот го краси делото, навивачи сме на Јуве не на Лацио, има уште мнооогу време…Абе само за нешто цвикате, земете порадвајте се малку
Епа ко така плачете на крајот оти крајот го краси или гнаси делото, така?На крај се радувам по што крајот го краси делото, навивачи сме на Јуве не на Лацио, има уште мнооогу време…
Ваљда не ме разбираш што пишав ама разбирливо. Се радувам на крај, не оти сме го тепале Лацио 2-3 коло, тоа е рутина , не ме топли, го правиме тоа со години, по 1-2 пати. Ми делуваш ко навивач на Лацио по што си просечен, често читам твои постови и се чудам, да не си ја промашил групата? Плус познат си по фудбалска бедност, колку глупости имаш исрано во групава, нема тоалетна на светот што може да го избриши тоа. Исто знаеш да пцуеш на времето се сеќавам три страници пцовки имаше испишано во групава, со некој дебил ко тебе. Не ми враќај, не ми се губи време со тебе, блок си кретену прост!Епа ко така плачете на крајот оти крајот го краси или гнаси делото, така?
Немсме навивачи на Лацио
Поарно по фудбалска бедност (по твои стандарди кои и баш не се високи) отколку по писменост и култура, пошто очигледно за грев си. Уште со навреди кога почна јасно е колку ти е кликерот. Опасен си, се осети загрозен (пошто интелегенцијата не ти е силна страна) и наместо да си дебатираш почна да вреѓашВаљда не ме разбираш што пишав ама разбирливо. Се радувам на крај, не оти сме го тепале Лацио 2-3 коло, тоа е рутина , не ме топли, го правиме тоа со години, по 1-2 пати. Ми делуваш ко навивач на Лацио по што си просечен, често читам твои постови и се чудам, да не си ја промашил групата? Плус познат си по фудбалска бедност, колку глупости имаш исрано во групава, нема тоалетна на светот што може да го избриши тоа. Исто знаеш да пцуеш на времето се сеќавам три страници пцовки имаше испишано во групава, со некој дебил ко тебе. Не ми враќај, не ми се губи време со тебе, блок си кретену прост!