Фан Клуб: Јувентус

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.169
Поени од реакции
18.196
Ќе се нервира Алегри вечер, како тоа Киеза и Влаховиќ стрелци.

Ти си ги сака Квадрадо и Лукаку, такви, комбинација од еднонасочна кокошка и орангутан.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.602
Поени од реакции
17.438
На крај се радувам по што крајот го краси делото, навивачи сме на Јуве не на Лацио, има уште мнооогу време…
Епа ко така плачете на крајот оти крајот го краси или гнаси делото, така?

Немсме навивачи на Лацио :vrtioci:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.460
Поени од реакции
87.241
Сандро, Мекени и Рабио денес се повредиле на тренинг... значи сега средината ни се состои само од Фаџоли, Мирети иЛокатели.

Одлично :jajce:

Член од
20 септември 2021
Мислења
172
Поени од реакции
180
Епа ко така плачете на крајот оти крајот го краси или гнаси делото, така?

Немсме навивачи на Лацио :vrtioci:
Ваљда не ме разбираш што пишав ама разбирливо. Се радувам на крај, не оти сме го тепале Лацио 2-3 коло, тоа е рутина , не ме топли, го правиме тоа со години, по 1-2 пати. Ми делуваш ко навивач на Лацио по што си просечен, често читам твои постови и се чудам, да не си ја промашил групата? Плус познат си по фудбалска бедност, колку глупости имаш исрано во групава, нема тоалетна на светот што може да го избриши тоа. Исто знаеш да пцуеш на времето се сеќавам три страници пцовки имаше испишано во групава, со некој дебил ко тебе. Не ми враќај, не ми се губи време со тебе, блок си кретену прост!

Последно уредено:

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.602
Поени од реакции
17.438
Ваљда не ме разбираш што пишав ама разбирливо. Се радувам на крај, не оти сме го тепале Лацио 2-3 коло, тоа е рутина , не ме топли, го правиме тоа со години, по 1-2 пати. Ми делуваш ко навивач на Лацио по што си просечен, често читам твои постови и се чудам, да не си ја промашил групата? Плус познат си по фудбалска бедност, колку глупости имаш исрано во групава, нема тоалетна на светот што може да го избриши тоа. Исто знаеш да пцуеш на времето се сеќавам три страници пцовки имаше испишано во групава, со некој дебил ко тебе. Не ми враќај, не ми се губи време со тебе, блок си кретену прост!
Поарно по фудбалска бедност (по твои стандарди кои и баш не се високи) отколку по писменост и култура, пошто очигледно за грев си. Уште со навреди кога почна јасно е колку ти е кликерот. Опасен си, се осети загрозен (пошто интелегенцијата не ти е силна страна) и наместо да си дебатираш почна да вреѓаш :pos:

Фала на блокот, услуга ќе ми напрајш :)

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.602
Поени од реакции
17.438
Кај гол прими без везен па уште му се дери на сите, ум продава..

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Oва ако не е црвен...

Да ти ебам и Веа и Гати и Локатели и Мирети и Рабио, и управа. Ебани Берарди, Лориенте и други петпарачки пичке материне фудбалери те надигруваат на 2-1 за нив. Би ја запалил и управата и Алегри!!! Вријам!!!

Последно уредено:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.460
Поени од реакции
87.241
Леле каква мизерија се денес од прв до последен :pos:, гревовите не им се гледаат. ПУ да ви ебам скотовите умрени!!!

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.602
Поени од реакции
17.438
Влахович бе.....абе ова мораше.....

Нема шо да бараме денес тука ...

Kajgana Shop

На врв Bottom