DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
- Член од
- 6 април 2010
- Мислења
- 19.602
- Поени од реакции
- 17.438
Повреден е и Алегри кажа. Исто изјави дека сака уште ппагресивна игра во напад.
Повреден е и Алегри кажа. Исто изјави дека сака уште ппагресивна игра во напад.
Брат не ме заебавај, Мирети си има психички проблем, не може да игра под притисок...секој натпревар има по 10 грешни паса и 10 загубени топки. Една од поголемите грешки летово е што не го дадоа една година на позајмица, чисто колку да го разбистри умот. Моментално он и Локатели ни се најслаби во средина, за Мирети кажавме зошто, а вториов ради тоа што не е во форма, и жално е што му го завзема природното место на ФаџолиМора повеќе да се форсира Мирети и да се рабори со него, нн е клучен во фазата на градњее на акции за напад и има одлишно позиционирање и е доата млад.
Ми се чики и него го држи лоша форма уштњ од втората полусезона а исто и Фагиоли не знај кај тера ама останувам на фактот дека е клучен игеач во таа фаза, можи и да грешам ќе видиме долга е сезонатa а и сепак е 19/20 годиниБрат не ме заебавај, Мирети си има психички проблем, не може да игра под притисок...секој натпревар има по 10 грешни паса и 10 загубени топки. Една од поголемите грешки летово е што не го дадоа една година на позајмица, чисто колку да го разбистри умот. Моментално он и Локатели ни се најслаби во средина, за Мирети кажавме зошто, а вториов ради тоа што не е во форма, и жално е што му го завзема природното место на Фаџоли
Шчезни, Влахович, Рабио добиваат нови договори со помала плата со цел да се растерети буџетот и намалт трошоците.
Мама Вероник ги известила челниците дека синчето сака да го продолжи договорот со Јуве