AХХХХ БЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!ПРЕМНОГУ ОЧИГЛЕДНО Е!Нервирајте се ако немате друга работа.После денешниов кикс на Милан мислам дека и ние утре ќе изиграме X иако посакувам да победиме сепак притисокот е намален а и уплатите на Јуве се големи па некако нерешеното ми е неизбежно, се надевам дека грешам.
Можеби не заслужил но сепак ќе кажам дека беше една голема дупка иако помогна при израмнувачкиот гол...маркизио исто слаба утакмица...матри неам зборови топка фати топка изгуби...еден ебан пас не помина ко што треба освен оној на елија коа ква промаши чиста ситуација...најдобри според мене кјиелини и буфон краток осврт на најдоброто и најлоштoАртуро Видал, дефинитивно ја изигра најслабата утакмица годинава, FLOP of the match, отцена (3).
Е да бидеме искрени немаше никаква желба ни залагање, кажи ми кој играч освен Киелини и Лихт играше денес, не заслуживме бод дефинитивно, колку само контри упропасти Пепе, не знам од кој причини не сакаше да асиситира ни до Матри нити па до Џак, Елија за 5 минути направи многу повеќе отколку Пепе цел меч. Точно е дека оваа година играме далеку подобро од ланските ама ако сакаме скудето мора да се добиваат ваквите мечеви. Ква никако да ја врати формата а не верувам ни дека ќе ја врати, утна 3-4 зицера вклучувајќи го и мечот со Болоња. Мора класа играч, дали Тевез дали некој друг кој ќе ги претвора ваквите шанси во головиМалце разочаран од резултатот(читај ради киксот на Милан) но задоволен сум од пристапот и желбата.Но за пофалба се и фудбалерите на Рома кои навистина играа како да играат финале ЛШ.Дадоа се од себе.Сепак можевме и да тепаме но и да изгубиме.Ква Ква можеше да ја реши.Пирло малце потфрли денес,чудно за него промаши многу подавања.Буфон покажува дека се враќа во претпознатливата форма.Како и да е битката за скудетото продолжува.Во недела очекувам демолирање на Новара.
Се сложувам со macedonianboy денес Видал беше под нивото. Не успеа да ја изби топката, и направи пенал и можевме да си се вратиме во Торино со 0 бода. А сепак и Де Роси и Стекеленбург беа мотивирани денеска за игра ( Сега Пупоне негде си го![]()
). Стево кажа следна ни е со Новара, вие викате со Удинезе
![]()