Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Другар се е во ред но немојте да верувате во секакви шпекулации кои ќе излезат по весниците..како на пример Красич едноставно нема што да бара во Интер и верувам никој фан на Интер не го посакува..едноставно е красич му е многу попотребен на Јувентус отколку Интер..можеби ова е пуштено колку да се разгорат страстите помеѓу клубовите..јас ти тврдам дека красич нема никаква теорија да пристигни во Интер бидејќи е греота таков играч да седи на клупа

Inter и порано има купувано играчи што не им требаат само за конкуренцијата да не ги купи, да те потсетам на Панчев...
Тоа е една од тие најпедерски особини поради кои не можам да ги смислам твоите миленици :smir:

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Само разликата е што иако е можеби фан на Милан или пак може и Интер го бараат али Красич изјави дека сака да игра за јувентус,и ЦСКА не смее да му пречи во неговата желба за некои ебени 3 милиони
abe nema vrska za inter ili za milan ako ima edna godina od dogovorot moze da go raskine i da mu plati na klubot
ne se malku za enda godina dogovor da se platat 12-13 ili neka bidat 15 miliona

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Inter и порано има купувано играчи што не им требаат само за конкуренцијата да не ги купи, да те потсетам на Панчев...
Тоа е една од тие најпедерски особини поради кои не можам да ги смислам твоите миленици :smir:
то е то јас не сум виновен што имаат таква политика....и мене многу други работи не ме бендисуваат па никому ништо.....како што напишав пред некое време секој клуб си ги бара сцвоите права поради тоа сега ЦСКА се глупира односно калкулира со трансферот на Красич во Јуве но се знае кога тогаш красич ќе биди во црно-белиот дрес!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.928
Поени од реакции
45.012
^
Предмет на расправа како вашиот ЧЕСЕН Морати сам си го гази зборот што го дал по цели 2 саата и 5 минути!
Jaс како што разбрав од google translate-ов Морати дал збор дека нема да испрати '' супериорна '' понуда, односно ке ја израмни со најголемата понуда испратена до Красич, а не дека нема да се меша во трансферов.
На крај краева, и Фенербахче беа заинтересирани за него и ако не се лажам испратија понуда и понудија поголема плата, тука се и Сити а последни кои се споменаа се и Манчестер.
Како и да е, се додека ситуацијата не е ко Диего лани, кога и клубот а и играчот веќе скоро и се договори со Јуве, секој друг клуб на планетава може комотно да си се умеша во трансферот. До вчера на пример беше извесно дека ке замине во Милан, реков, дури и фамилијата му честиташе роденден со црвено-црна торта на која имаше напишано '' Ајде иди '', и Савичевич го буткаше у Милан али еве, Јуве први се решија да загризаат и тоа е тоа ...

Бенитез е тој кој во моментов го сака во Интер, а и самиот знаеш кога беше официјализирано неговото доаѓање. во период кога сите мислеа дека Красич е нов играч на Јуве, никој не се надеваше дека ке постои проблем во преговорите.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Ќе ти го преведам:

I due numeri uno, forse inaugurando una nuova era di buon vicinato, si sono parlati e Moratti avrebbe garantito al rampollo di casa Agnelli che l'Inter non proseguirà con azioni di disturbo.

Двајцата први луѓе, веројатно почнувајќи нова ера на блискост, зборуваа и Морати му гарантирал на Ањели дека Интер нема да го попречува трансферот на Красич во Јуве.

Не е текстот преведен од гугл транслејт - зборувам италијански и го преведувам точно како што е.

Не спорам дека е легално тоа што го прави Интер, проблемот е со дадениот збор на Морати каде гарантира дека нема да прави проблеми на Јуве за трансферов, иако многу добро знае кои се желбите и намерите на Красич.
Јасно е дека Милан се килави на финансиски план и србинот си знае дека нема шанси да оди во Милан, без разлика дали некогаш имал желба да игра во Милан.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.928
Поени од реакции
45.012
^ Eпа тогаш почекај со заклучоците бар до нешто официјално. Еве лани за Диего, излезе вест дека Интер планира да го блокира неговиот трансфер во Јуве за да ден подоцна таткото на Диего да каже дека Морати директно му кажал дека немаат никакви намери за да го земат ...
Сега за сега ова се само медиумски приказни кои ја воопшто не ги ни сваќам сериозно, ваљда зашто воопшто не ни сакам да го видам Красич во Интер, немаат никаква потреба од таков играч и никаква потреба од новајлија на тој дел од теренот со оглед дека го вратија Бијабијани од Парма.

Член од
20 декември 2009
Мислења
445
Поени од реакции
341
^ Eпа тогаш почекај со заклучоците бар до нешто официјално. Еве лани за Диего, излезе вест дека Интер планира да го блокира неговиот трансфер во Јуве за да ден подоцна таткото на Диего да каже дека Морати директно му кажал дека немаат никакви намери за да го земат ...
Сега за сега ова се само медиумски приказни кои ја воопшто не ги ни сваќам сериозно, ваљда зашто воопшто не ни сакам да го видам Красич во Интер, немаат никаква потреба од таков играч и никаква потреба од новајлија на тој дел од теренот со оглед дека го вратија Бијабијани од Парма.
Така e и јас би го избрал Бијабиани пред Красич..... Браво каква искреност .... абе бегај таму

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.928
Поени од реакции
45.012
Така e и јас би го избрал Бијабиани пред Красич..... Браво каква искреност .... абе бегај таму
Браво за убер површното размислување...
Штета што ги заборави Ето, Пандев и Балотели, со првите двајца уз Милито Интер освоија ЛШ. Кажи ми зашто би имале потреба уз испробаната тројка напред плус Балотели и Бијабијани ( кој е алтернатива на клупа ) од уште едно квалитетно крило. Толкава конкуренција во 1 тим за една позиција не е на арно и влијае деструктивно врз одредени фудбалери.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Многу ме к*рчат фановиве на Интер ... Љубоморни се дека не играл Милито , да играл Милито 5-0 ќе тепала Аргентина ... Ц ц ц се за свои играчи гледаат демек они биле најбољи ...

Член од
20 декември 2009
Мислења
445
Поени од реакции
341
Многу ме к*рчат фановиве на Интер ... Љубоморни се дека не играл Милито , да играл Милито 5-0 ќе тепала Аргентина ... Ц ц ц се за свои играчи гледаат демек они биле најбољи ...

Штета што не се к^рчеа така кога за нив играа Шукур, Карагунис, Бурук :pos2:

--- надополнето ---

хммммм..... Србија - Гана ..... Красич (искрено ме разочара) ништо не покажа напротив утна шанса од 10 метри која верувам Амаури немаше да ја промаши.... Нека бара сека ЦСКА и 35 милиони , ќе му рипнела цената како не...... ако изигра вака уште 2 утакмици којзнае дали и 5 ќе земат......

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
не гледаме дека ние сме најдобри туку гледаме реално..има разлика размислувај малце....милито сигурно барем еден гол ќе дадеше од оние зицери на игуаин..биди искрен..а и да кажеме дека сме најдобри не грешеме сепак погледнимиго потписот и јасно ти е!

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Демси да се земе луге ѕвер е момакот

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.754
Поени од реакции
3.793
Рускава тактиката за пумпање на цената, пред 10 мин им издиша :icon_lol:. Наместо да му се зголеми, цената може да му се намали, од пусти лаком гз.
Ае мање више, наредно коло против Германија ке треба да си ги исперат гомната така да, на Красич му остануваат уште 2 утакмици да покаже нешто ако сака воткиве да му извадат некое милионче плус .:pos:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
не гледаме дека ние сме најдобри туку гледаме реално..има разлика размислувај малце....милито сигурно барем еден гол ќе дадеше од оние зицери на игуаин..биди искрен..а и да кажеме дека сме најдобри не грешеме сепак погледнимиго потписот и јасно ти е!

1. Реално гледано Милито нема ни да игра на првенствово ..2. биди искрен познавајќи го Марадона .. 3. да да ептен јасно ми е :tapp:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Касерес изјави дека од Јуве му изјавиле дека сакале да го купат, но Барса бара голема сума за него, и изјавува дека не знае каде ќе ја продолжи кариерата. линк

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom