Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Не требаше да го земам во опште али тоа е да си остнаев со Сони дресот класика а вака џабе парите

И јас сум на истите маки. Ај ако си замине барем дресот ќе ми е за негово сеќавање а и нема да игра за друг италијански клуб,па може во Манчестер ќе блесне.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Јас не кажав -Не доби доволно шанса- со цел дека не играл доволно број на мечеви туку дека немаше шанса да се истакне ... смена на тренери кој од кој полоши , со тоа смена на тактики нови играчи .... глупости... лоша трансфромација на тимот за време на целата сезона.
Jaсно, не ни мислев на тоа :)
Во Манчестер ќе има поголема конкуренција, тоа ми беше муабетот, па потенцијално и помала минутажа во однос на таа во Јуве, каде се' се базираше на него. :)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Кога се смени управата очекував да се донесат 5-6 квалитетни играчи, без притоа да бидат продадени најдобрите поединци и со тоа да се склопи конкурентен тим и конечно Јуве да почне да се враќа таму каде што му е местото. Наместо тоа ебанава управа се токми за продажба на Диего. Па добро бе пичка му материна, клуб ли сме или селска задруга. Уште не дошол, ќе го продаваат а камења ко Гросо, Молинаро, Амаури, Тиаго, Маркиони, Григера и ред други дебили добиваа повеќекратни шанси. Не му се вклопувал во концепцијата на Дел Нери. Јака муда што не му се вклопувал! Што, сега Мурињо да рече дека Роналдо не му се вклопува, да не ќе го шитнат? Абе за тој да биде купен се фрлени еден куп пари и дур не ги оправда од А до Ш нема шиткање ебаве управата шугава. Да им се посерам на фаца на сите до еден ако Диего биде продаден летово. Кој к*р е тој Дел Нери за на него некој да му се вклопува или да не му се вклопува? Според мене уште сега слободно нека го отпуштат! Наместо да гледа како ќе го засили тимот, на него првиот чекор му е ослабување на тимот. Е не бе, Пепе е поголема ѕвезда од Диего, испизден сум до максимум, да ти ебам и клупска политика и Дел Сери и управа.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Кога се смени управата очекував да се донесат 5-6 квалитетни играчи, без притоа да бидат продадени најдобрите поединци и со тоа да се склопи конкурентен тим и конечно Јуве да почне да се враќа таму каде што му е местото. Наместо тоа ебанава управа се токми за продажба на Диего. Па добро бе пичка му материна, клуб ли сме или селска задруга. Уште не дошол, ќе го продаваат а камења ко Гросо, Молинаро, Амаури, Тиаго, Маркиони, Григера и ред други дебили добиваа повеќекратни шанси. Не му се вклопувал во концепцијата на Дел Нери. Јака муда што не му се вклопувал! Што, сега Мурињо да рече дека Роналдо не му се вклопува, да не ќе го шитнат? Абе за тој да биде купен се фрлени еден куп пари и дур не ги оправда од А до Ш нема шиткање ебаве управата шугава. Да им се посерам на фаца на сите до еден ако Диего биде продаден летово. Кој к*р е тој Дел Нери за на него некој да му се вклопува или да не му се вклопува? Според мене уште сега слободно нека го отпуштат! Наместо да гледа како ќе го засили тимот, на него првиот чекор му е ослабување на тимот. Е не бе, Пепе е поголема ѕвезда од Диего, испизден сум до максимум, да ти ебам и клупска политика и Дел Сери и управа.

...a колку време го чекавме да дојде човекот и која радост падна лани. Не ми се верува што се случува. Останува уште Џовинко да го шитнат...:uvo: :zid:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
...a колку време го чекавме да дојде човекот и која радост падна лани. Не ми се верува што се случува. Останува уште Џовинко да го шитнат...:uvo: :zid:
Токму за тоа што го чекавме со душа да потпише и поради радоста после потпишувањето најмногу пиздам за неговата најверојатна продажба. А и за Џовинко што викаш, уште таа глупост да ја направат и комотно може сами да си ископаат гроб и сами да се закопаат во него и да им заштедат време и работа на навивачите. Маме му ебам не сум верувал дека може да постојат до толку неспособни луѓе ама еве имало и такви кои ме разубедија.

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Читам има нешто шпекулации за Давид Капел,топ играч ама тоа е само шпекулација,исто така ми се свиѓа Хесус Навас од Севиља,вреди да се даде за овој 15 милиони
david go imam gledano top igrac lele samo da e vistina za 15 miliona 5 igrac nesto kako inter so snajder so napapravija
za hesus velis 15 miliona hahahaa pa toj ne e pod 30 miliona

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
За кој ДАВИД Капел правите муабет?
Да не мислите за Диего Капел од Севиља? Пошо за овој Давид прв пат слушам.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
......истиот Капел никако не може да се наметне во првата постава на Севиља,ретко да започнува средба од првата минута.....изгледа како што оди сега за сега и ќе му одговара во Јуве-се купуваат резерви за да се изгради тим-Красич и таквите како него се прилично скапи,а се има само 80 мил евра да се потрошат летово....

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
......истиот Капел никако не може да се наметне во првата постава на Севиља,ретко да започнува средба од првата минута.....изгледа како што оди сега за сега и ќе му одговара во Јуве-се купуваат резерви за да се изгради тим-Красич и таквите како него се прилично скапи,а се има само 80 мил евра да се потрошат летово....
leeee
ne moze da se nametne vo prvata postava a on igraae prva postava toa e najdobroto od sevilja so moze da se zeme vo mometnto go nemate gledano kako igrae izgleda
so se desava so dzeko ?
ce bide li nesto

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.754
Поени од реакции
3.793
Јоксимович потврди дека и Интер официјално тргнал по Красич и дека речиси 100% е сигурно дека летоска доаѓа во Италија.
Исто така потврди дека Јувентус и натаму останува фаворит, со оглед на фактот дека Јуве прв стигна до Красич, дека и двете страни се договорени за договорот уште пред неколку дена и најважното дека желбата на Красич е да дојде во Торино.

До утре вечер Русите ке треба да дадат одговор дали се согласуваат со понудената отштета на Марота.

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Јоксимович потврди дека и Интер официјално тргнал по Красич и дека речиси 100% е сигурно дека летоска доаѓа во Италија.
Исто така потврди дека Јувентус и натаму останува фаворит, со оглед на фактот дека Јуве прв стигна до Красич, дека и двете страни се договорени за договорот уште пред неколку дена и најважното дека желбата на Красич е да дојде во Торино.

До утре вечер Русите ке треба да дадат одговор дали се согласуваат со понудената отштета на Марота.
Значи откако пратам фудбал, а се заинтересираме за некој играч по ден-два и Интер е заинтересиран. Ние доставуваме понуда за играч, по ден-два и они. Патетични се!

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Интересна изјава на Чиро. Многумина го гледаат како надежен тренер но дали околностите и овој пат го уништија.
http://www.juvebalkan.com/portal/index.php/novosti/tracevi/1446.html

A ова ми е најинтересниот дел
"Italija? Mi Talijani smo majstori u pesimizmu, tako je bilo i pred SP 2006. godine. Englezi su, recimo, uvijek optimisti pa...", završio je Ferrara."

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
A ова ми е најинтересниот дел
"Italija? Mi Talijani smo majstori u pesimizmu, tako je bilo i pred SP 2006. godine. Englezi su, recimo, uvijek optimisti pa...", završio je Ferrara."
Џиџи Буфон, кога се промени Управата на Јуве на крајот од сезоната, изјави дека се покажало дека во Јуве не бил проблем Раниери, и дека проблемот бил во другите делови во тимот. Според таа изјава јасно Џиџи посочува дека проблемот бил во Управата.

За Италија, Моџи изјави:

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Fabio Cannavaro has class, but his passport has expired. Gianluca Zambrotta and Gennaro Gattuso have run out of petrol. We shouldn’t expect much from the Azzurri.[/FONT]
Киелини, се најавува дека ќе се врати на неговата централна позиција во одбраната, и се очекува на таа позиција да го започне натпреварот, иако на тренинзите најчесто играше како лев бек.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom