- Член од
- 29 март 2007
- Мислења
- 6.820
- Поени од реакции
- 238
Не требаше да го земам во опште али тоа е да си остнаев со Сони дресот класика а вака џабе паритеЗошто бе да ги вадиш, земи си нов сега се €28 на распродаја!
Не требаше да го земам во опште али тоа е да си остнаев со Сони дресот класика а вака џабе паритеЗошто бе да ги вадиш, земи си нов сега се €28 на распродаја!
Не требаше да го земам во опште али тоа е да си остнаев со Сони дресот класика а вака џабе парите
Jaсно, не ни мислев на тоаЈас не кажав -Не доби доволно шанса- со цел дека не играл доволно број на мечеви туку дека немаше шанса да се истакне ... смена на тренери кој од кој полоши , со тоа смена на тактики нови играчи .... глупости... лоша трансфромација на тимот за време на целата сезона.
Кога се смени управата очекував да се донесат 5-6 квалитетни играчи, без притоа да бидат продадени најдобрите поединци и со тоа да се склопи конкурентен тим и конечно Јуве да почне да се враќа таму каде што му е местото. Наместо тоа ебанава управа се токми за продажба на Диего. Па добро бе пичка му материна, клуб ли сме или селска задруга. Уште не дошол, ќе го продаваат а камења ко Гросо, Молинаро, Амаури, Тиаго, Маркиони, Григера и ред други дебили добиваа повеќекратни шанси. Не му се вклопувал во концепцијата на Дел Нери. Јака муда што не му се вклопувал! Што, сега Мурињо да рече дека Роналдо не му се вклопува, да не ќе го шитнат? Абе за тој да биде купен се фрлени еден куп пари и дур не ги оправда од А до Ш нема шиткање ебаве управата шугава. Да им се посерам на фаца на сите до еден ако Диего биде продаден летово. Кој к*р е тој Дел Нери за на него некој да му се вклопува или да не му се вклопува? Според мене уште сега слободно нека го отпуштат! Наместо да гледа како ќе го засили тимот, на него првиот чекор му е ослабување на тимот. Е не бе, Пепе е поголема ѕвезда од Диего, испизден сум до максимум, да ти ебам и клупска политика и Дел Сери и управа.
Токму за тоа што го чекавме со душа да потпише и поради радоста после потпишувањето најмногу пиздам за неговата најверојатна продажба. А и за Џовинко што викаш, уште таа глупост да ја направат и комотно може сами да си ископаат гроб и сами да се закопаат во него и да им заштедат време и работа на навивачите. Маме му ебам не сум верувал дека може да постојат до толку неспособни луѓе ама еве имало и такви кои ме разубедија....a колку време го чекавме да дојде човекот и која радост падна лани. Не ми се верува што се случува. Останува уште Џовинко да го шитнат...:uvo: :zid:
david go imam gledano top igrac lele samo da e vistina za 15 miliona 5 igrac nesto kako inter so snajder so napapravijaЧитам има нешто шпекулации за Давид Капел,топ играч ама тоа е само шпекулација,исто така ми се свиѓа Хесус Навас од Севиља,вреди да се даде за овој 15 милиони
leeee......истиот Капел никако не може да се наметне во првата постава на Севиља,ретко да започнува средба од првата минута.....изгледа како што оди сега за сега и ќе му одговара во Јуве-се купуваат резерви за да се изгради тим-Красич и таквите како него се прилично скапи,а се има само 80 мил евра да се потрошат летово....
Значи откако пратам фудбал, а се заинтересираме за некој играч по ден-два и Интер е заинтересиран. Ние доставуваме понуда за играч, по ден-два и они. Патетични се!Јоксимович потврди дека и Интер официјално тргнал по Красич и дека речиси 100% е сигурно дека летоска доаѓа во Италија.
Исто така потврди дека Јувентус и натаму останува фаворит, со оглед на фактот дека Јуве прв стигна до Красич, дека и двете страни се договорени за договорот уште пред неколку дена и најважното дека желбата на Красич е да дојде во Торино.
До утре вечер Русите ке треба да дадат одговор дали се согласуваат со понудената отштета на Марота.
Џиџи Буфон, кога се промени Управата на Јуве на крајот од сезоната, изјави дека се покажало дека во Јуве не бил проблем Раниери, и дека проблемот бил во другите делови во тимот. Според таа изјава јасно Џиџи посочува дека проблемот бил во Управата.A ова ми е најинтересниот дел
"Italija? Mi Talijani smo majstori u pesimizmu, tako je bilo i pred SP 2006. godine. Englezi su, recimo, uvijek optimisti pa...", završio je Ferrara."
Киелини, се најавува дека ќе се врати на неговата централна позиција во одбраната, и се очекува на таа позиција да го започне натпреварот, иако на тренинзите најчесто играше како лев бек.[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Fabio Cannavaro has class, but his passport has expired. Gianluca Zambrotta and Gennaro Gattuso have run out of petrol. We shouldn’t expect much from the Azzurri.[/FONT]