Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 септември 2008
Мислења
313
Поени од реакции
7
Момци кој ќе ви биде тренер оваа сезона може мало потсетување???
Фала однапред!

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Зашо бе нема да му години.... Не заебавајте расно играчиште е Галас, па играл у Англиска лига а таму се игра 3 пати потврд фудбал одошто у италија така да овој во џеб ќе го стај Ето и сличните на него.... плус 32 години е значи уште 3 сезони има во него добри така да..... нема да шкоди во никој случај
абе во право си да ама мислам дека кјаер е подобро решение од Галас

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Фала богу дека е подобро ама Галас ќе се најде во одбраната мада мислам дека тешко би дошле до Кјаер бидете реални малце да видиме што ќе напрај Марота негова е таа работа

--- надополнето ---

Момци кој ќе ви биде тренер оваа сезона може мало потсетување???
Фала однапред!
не зезаш или?Џиџи Дел нери

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Фала богу дека е подобро ама Галас ќе се најде во одбраната мада мислам дека тешко би дошле до Кјаер бидете реални малце да видиме што ќе напрај Марота негова е таа работа
haha znam deka e taka brate :S no cim ja poeba so krasic ne ocekvam nisood kjaer i ne se nadevam na titula gi izgubija mojte nadezi .... no da ne gresam dusa mozi i e zemen krasic i se drzi vo tajnost

Член од
23 септември 2008
Мислења
313
Поени од реакции
7

--- надополнето ---

не зезаш или?Џиџи Дел нери
Нема никаква заебанција, не ми текнуваше па ве прашав онака фино, поштено, човечки.
Фала.

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
Нема никаква заебанција, не ми текнуваше па ве прашав онака фино, поштено, човечки.
Фала.
Леле,ништо.Повели и друг пат ...
пс.Ова ти го велам со истата интонација со која ти се обрати претходно.Сега фино, поштено, човечки прешалтај се на својот фан клуб.Пријатно!

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
JUVENTUS
Presidente: Andrea Agnelli
Allenatore: Luigi Del Neri
Sede sociale: Corso Galileo Ferraris 32 - 10128 Torino
Tel. (011) 65631
Sito web: www.juventus.it

Stadio: Stadio Olimpico
Indirizzo: Corso Sebastopoli, 123 10151 Torino
Tel. (011) 32.779.88
Capacità spettatori: 35000
Fan site: Juventus online
jas mislam najdobro ke bide da im javime :D:D:D da gi dadat tie 2 mil :P:pos2:

Член од
20 декември 2009
Мислења
445
Поени од реакции
341

Па да ама јас си рачунам и двајцата да ги земеме :vozbud: .... а ако се изјалови работата со красич.... уф ке се изнервирам мнооогу од марота....

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
1.Браво за освоената тројна титула на Интер, браво за освојувањето на ЛШ,потполно заслужено,но мојот тим моментално има 10 титули повеќе во домашното првенство и две ѕвездички на дресот. Броењето титули не ти одговараше до пред да освои Интер титула во ЛШ, а сега одговара кога Интер има 1 титула повеќе во Европа од Јувентус, а паралелно на тоа Јуве има 10 повеќе од Интер во Италија.:toe: Мене повеќе ми значат овие 10 во Италија отколку 1 повеќе во ЛШ.

2.Ултрасите на Интер, во 1999/2000 сезона му даваа целосна поддршка и навиваа за Лацио против Реџина кога во последното коло се решаваше титулата,кога на Лацио му беше потребна победа за да ја освои титулата, а Јуве изгуби од Перуџа на каллив терен и врнежливо време. Јуве,Милан и Интер се клубови со голем меѓусебен ривалитет, и за нив секогаш ќе важи поговорката „Секој непријател на мојот непријател е мој пријател“.
1)Тебе ќе ти реплицирам бидејќи си еден од малкумина кој може да се развие квалитетна дискусија...Јувентус има 10 скудета повеќе од Интер во ред е..јас тоа го признавам но дресот на Интер тежи повеќе европски титули...поценет трофеј се знае кој е и нема потреба од дискусија...тоа што ме нервира кај вас Јувенташите што го правите Интер некој треторазреден клуб а всушност најголемо дерби во Италија е кога играат Јувентус против Интер значи и интер е великан и интер е голем клуб....значи според вашата логика и Милан е нула клуб за Јувентус бидејќи има помалку скудета.....па бидете реални Интер е првата италјанска екипа која ги обедини сите трофеи во една сезона што другите италјански екипи го немаат постигнато и мислам дека заслужува колку толку почит а не како другарот HULK кој го спушта интер на ниво со реџина..ако беше на такво ниво немаше натпреварот со Јувентус да биди нарекуван дербито на Италија...уште од таму 70-тите години..плус Интер е едниствената екипа која нема досега играно во Сериа Б тоа значи уште еден податок дека се работи за гигант......
2)за вториот податок не знаев сепак благодрам што ме информира..но на пример дел од вашиот фан клуб силно ја бодреа Рома во битката за скудетото а кај нас тоа тешко се гледа за било кој тим....то е то..поздрав!

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
1)Тебе ќе ти реплицирам бидејќи си еден од малкумина кој може да се развие квалитетна дискусија...Јувентус има 10 скудета повеќе од Интер во ред е..јас тоа го признавам но дресот на Интер тежи повеќе европски титули...поценет трофеј се знае кој е и нема потреба од дискусија...тоа што ме нервира кај вас Јувенташите што го правите Интер некој треторазреден клуб а всушност најголемо дерби во Италија е кога играат Јувентус против Интер значи и интер е великан и интер е голем клуб....значи според вашата логика и Милан е нула клуб за Јувентус бидејќи има помалку скудета.....па бидете реални Интер е првата италјанска екипа која ги обедини сите трофеи во една сезона што другите италјански екипи го немаат постигнато и мислам дека заслужува колку толку почит а не како другарот HULK кој го спушта интер на ниво со реџина..ако беше на такво ниво немаше натпреварот со Јувентус да биди нарекуван дербито на Италија...уште од таму 70-тите години..плус Интер е едниствената екипа која нема досега играно во Сериа Б тоа значи уште еден податок дека се работи за гигант......
2)за вториот податок не знаев сепак благодрам што ме информира..но на пример дел од вашиот фан клуб силно ја бодреа Рома во битката за скудетото а кај нас тоа тешко се гледа за било кој тим....то е то..поздрав!
А кој ја бодреше Сампдорија на форумов во дербито против Рома и се крстеше во Пацини по крајот на утакмицата??

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
дечки на добар пат сте за носење на галас и красич???
читав на гоал.ком и сте биле блиску до земање на овие двајца

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
А кој ја бодреше Сампдорија на форумов во дербито против Рома и се крстеше во Пацини по крајот на утакмицата??
ние ја бодревме бидејќи бевме во трка за скудетото со рома...а јас споменав пример ако сме 7-дмо место дека нема никој да подржуваме во случај за првбо да се борат јуве и милан или рома...:smir:

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
ние ја бодревме бидејќи бевме во трка за скудетото со рома...а јас споменав пример ако сме 7-дмо место дека нема никој да подржуваме во случај за првбо да се борат јуве и милан или рома...:smir:
Да видам да не верувам. Добро кажа Кико погоре: во вакви случаи каде ривалитетот е огромен „непријателот на мојот непријател е мој пријател“.:smir:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Ќе биде и тоа не се секирај :smir:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
брат само да ти кажам едно сеа не да те провоцирам али да бидиме реални секој клуб има кризни години ... еве интер има освоено само 11 бода во 1922/23 година во тогашната СЕРИА А ГРУПА Би требело да бит исфрлен од лига арно ама тогашниот преседател на интер и на кориеделоспорт имет кренато петција за да играт во тогашната СЕРИА А ГРУПА Б ....
друго околу тоа за кој тим навиваме тоа е наше на натпреварот лацио интер навивачите на лацио го прославија голот на интер и никој ништо не рече друга работа другар

Главниот обвинител на Италијанската фудбалска федерација Стефано Палацо ќе поднесе тужба против сопствениците на Џенова и Интер Масимо Морати и Енрико Прециози, како и против двата фудбалски клуба, пренесуваат денеска италијанските медиуми.

Според тврдењата на италијанскиот обвинител, двајцата сопственици минатата сезона во непогодно време се согласиле да ги реализираат трансферите на Тиаго Мота и Диего Милито од Џенова во милано.

Имено, преговорите биле нелегални, со оглед на тоа дека во времето кога се воделе првиот човек на Џенова Прециози се наоѓал на петгодишна дисквалификација од италијанскиот фудбал и имал забрана за било какво дејствување во него.

Раководството на Интер се спротивстави на ова верзија. Од друга страна, италијанскиот шампион призна дека во мај 2009-та година се случила средба меѓу двајцата претседатели, но темата на разговор била сосема поинаква.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom