- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
дечки можи некој да ми го објасни прво полувреме само второ го гледав голот одличен:smir:
Со интер мора на крв да се оди и само остро, али пошто ние "физички сме многу спремни" се сомневам во такво нешто, реално шансите дека ќе се пласираме за во ЛС наредна сезона се само теоретски, по некоја случајност Палермо да изгуби од Аталанта и Сиена а ние да ги победиме Интер и Милан што во моментов е невозможно би имало некаква шанса, али мислам дека подобро за клубот е доколку не се пласираме за да се направи една добра чистка, во спротивно ќе гледаме пак вакви сезони како оваа :wink:Добро е, освоивме три важни бода за понатамошниот тек на сезонава. Она што ме загрижува е тоа дека со ваква игра нема да успееме до крајот да освоиме доволен број на бодови, доволни за пласман во ЛШ. Изгледа Лига Европа ќе остане нашата реалност, освен ако по некое чудо успееме да победиме со Интер и Милан па да се замешаме за ЛШ.
Mилан се екипа од ист калибар како нас во моментов, не е нереално да се чека победа против нив.Со интер мора на крв да се оди и само остро, али пошто ние "физички сме многу спремни" се сомневам во такво нешто, реално шансите дека ќе се пласираме за во ЛС наредна сезона се само теоретски, по некоја случајност Палермо да изгуби од Аталанта и Сиена а ние да ги победиме Интер и Милан што во моментов е невозможно би имало некаква шанса, али мислам дека подобро за клубот е доколку не се пласираме за да се направи една добра чистка, во спротивно ќе гледаме пак вакви сезони како оваа :wink:
Па не би рекол дека се од ист калибар, кога во Торино не победија незнам што да очекувам во милано, нашава игра не ми дава за право да се надевам на освојување на 4 местоMилан се екипа од ист калибар како нас во моментов, не е нереално да се чека победа против нив.
значи имаме уште 4 меча 2 со интер и милан нагости и бари дома и парма дома шо не се нешо лесни утакмици:smir:Милан ќе го победиме последно коло бидејќи нема да им требаат бодови , мада пак нема да е доволно за 4 место ... шо се однесува до мене нека подобро 7 место отколку 5 или 6 ...
Не.лига на шампиони.И ќе завршиме 4 место ќе видите.A шо ти би сакал и в година лига европа да гледаш?