Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
дечки можи некој да ми го објасни прво полувреме само второ го гледав голот одличен:smir:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Добро де го утепавте Де Чеље бреее ... па не играше само он лошо, Гросо што направи и тој дупка. Катасторафа.

Наредниот натпревар ке се опорави, зарем ги забравате игрите кога беше еден меѓу најдобрите играчи на Јувентус, зборам за Де Чељ.

Извадивме победа нека ни се множат, и не критикувајте не ми се правејте многу директори.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Добро е, освоивме три важни бода за понатамошниот тек на сезонава. Она што ме загрижува е тоа дека со ваква игра нема да успееме до крајот да освоиме доволен број на бодови, доволни за пласман во ЛШ. Изгледа Лига Европа ќе остане нашата реалност, освен ако по некое чудо успееме да победиме со Интер и Милан па да се замешаме за ЛШ.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Значи да резимираме, шансите за 4 место се невозможни бидејќи Палермо игра со далеку послаби екипи од нас во последниве 5 кола, едино нешто позитивно од целава ситуација би било доколку се се смени од корен во клубот па од наредна сезона да почне да се гради тимот и доколку Моџи го добие спорот, во спротивен случај ќе станеме екипа од типот на Борусија Дортмунд, обична просечна екипа, впрочем и натаму не носат газдиве, за мечот нема што да се коментира, мизерија :toe:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Победа а?

Ве поздрави Јакинта со спасениот гол све му ебaм, како не се преебе уште 4 месеци! А исто и ГроЗо кретенот се намести да го исвиркаат кога крена рака на искачање од терен :pos:

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Добро е, освоивме три важни бода за понатамошниот тек на сезонава. Она што ме загрижува е тоа дека со ваква игра нема да успееме до крајот да освоиме доволен број на бодови, доволни за пласман во ЛШ. Изгледа Лига Европа ќе остане нашата реалност, освен ако по некое чудо успееме да победиме со Интер и Милан па да се замешаме за ЛШ.
Со интер мора на крв да се оди и само остро, али пошто ние "физички сме многу спремни" се сомневам во такво нешто, реално шансите дека ќе се пласираме за во ЛС наредна сезона се само теоретски, по некоја случајност Палермо да изгуби од Аталанта и Сиена а ние да ги победиме Интер и Милан што во моментов е невозможно би имало некаква шанса, али мислам дека подобро за клубот е доколку не се пласираме за да се направи една добра чистка, во спротивно ќе гледаме пак вакви сезони како оваа :wink:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Со интер мора на крв да се оди и само остро, али пошто ние "физички сме многу спремни" се сомневам во такво нешто, реално шансите дека ќе се пласираме за во ЛС наредна сезона се само теоретски, по некоја случајност Палермо да изгуби од Аталанта и Сиена а ние да ги победиме Интер и Милан што во моментов е невозможно би имало некаква шанса, али мислам дека подобро за клубот е доколку не се пласираме за да се направи една добра чистка, во спротивно ќе гледаме пак вакви сезони како оваа :wink:
Mилан се екипа од ист калибар како нас во моментов, не е нереално да се чека победа против нив.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Милан ќе го победиме последно коло бидејќи нема да им требаат бодови , мада пак нема да е доволно за 4 место ... шо се однесува до мене нека подобро 7 место отколку 5 или 6 ...

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Mилан се екипа од ист калибар како нас во моментов, не е нереално да се чека победа против нив.
Па не би рекол дека се од ист калибар, кога во Торино не победија незнам што да очекувам во милано, нашава игра не ми дава за право да се надевам на освојување на 4 место :toe:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Милан ќе го победиме последно коло бидејќи нема да им требаат бодови , мада пак нема да е доволно за 4 место ... шо се однесува до мене нека подобро 7 место отколку 5 или 6 ...
значи имаме уште 4 меча 2 со интер и милан нагости и бари дома и парма дома шо не се нешо лесни утакмици:smir:

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
ццццц.абе ве читам и се чудам.шо навивате за Јуве бе?????сакате 7 место?????
Напрајте си фан клуб сампдориа,палермо,наполи.......Идете со Блан и секо да се здружите.:kesa:

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
A шо ти би сакал и в година лига европа да гледаш? :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop