Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

DangerouzZ

Bianconero Till I Die !
Член од
24 август 2009
Мислења
366
Поени од реакции
21
Се зачленив на ФејсБук , Стефан Силјановски бајдавеј незнам дали ќе можем пак да влезем на форум покасно затоа еве сеа да ви кажем дека ви посакуем среќна Нова Година убоо да си поминете свите и се читамо после 1ви во новата 2010та и се надевам дека оваа година што доаѓа ќе ни донесе многу среќа и ќе се радуваме на успесите на Јувентус онаков каков што го знаеме сите ! :helou:

Forza Juventus , Bianconeri per sempre !

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.753
Поени од реакции
3.793
Италијанските медиуми ги декорираат своите новогодишни весници со веста дека Бетега видел во што е проблемот.

Чиро ке остане на клупата против Парма и Милан, како што и беше најавено во последниве неколку недели. Во случај да не освои максимум број на поени на 6 Јануари, тогаш ке го фатат за јака и за гајка и ке го исфрлат како пијаница у каубојски филм.
Најголеми шанси во таков случај да го замени има Гус, но се наведува дека ако не се договорат со него тогаш клупата ке му биде понудена на Ѕоф или Трапатони. Тоа би било привремено решение, што значи до лето. Летоска ке се бара нов тренер!

Друг проблем претставува организаторот во средината. За пополнување на таа дупка има две варијанти: Кристијан Ледесма и Гаетано Д`агостино. Поголеми шанси му се даваат на Ледесма затоа што би дошол за сума од 4-5 милиони евра, а можеби и бесплатно во случај да го раскине договрот со Лацио.
На вториот му се даваат помали шанси, затоа што неговата пазарна вредност е повисока.
Ако не, тимот ке се ослони на Маркизо:)

Ако Киро не сака да му тријат сол над глава тогаш треба да победи. Ма да после вчерашниот натпревар не видов никакво подобрување. Нема што да загуби, едноставно овие му се два натпревара да си докаже сам на себе дека е кадарен да води ваков клуб. Се надевам дека свати вчера оти Џовинко ке му биде од лично негова помош ако планира да остане уште некој натпревар на клупата.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Тутоспорт најавува дека Џон Елкан и Блан му дале на Бетега full mandate (целосен мандат) за сите функции во Јувентус, значи за секој трансфер, и за секоја одлука која треба да се донесе поврзана со Јувентус, не може да се реализира и да се донесе без согласност на Бетега, а за економијата во клубот како и во минатото така и сега ќе биде задолжен Блан. Исто така се наведува дека 99% е сигурно дека Чиро ќе биде на клупата на Јувентус против Парма, но работите можат да се сменат многу брзо. линк

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Znam deka ne e vreme po slabite utakmici, ama najdov 2-3 interesni slikicki, i ke gi postavam za da malce go rastrgame vnimanieto od problemite. Pa praznici se blizat !!!

http://www.facebook.com/pages/Me-bast-qe-i-gjej-100000-persona-qe-urrejne-Interin/222189583331#/photo.php?pid=30721890&op=1&o=global&view=global&subj=222189583331&id=1082774305&fbid=1251952333917

(Ova e nekoja anti Inter grupa na albanski, ama vo sekoj slucaj ima interesni sliki)

Pozdrav i od mene, i SREKNA NOVA GODINA I BOZIKNI PRAZNICI DO SITE CLENOVI I SEKAKO DOGODINA SO TITULA VO ITALIJA I VO LIGA EVROPA
Оваа група ја отоврил некојси што се кладел со некого дека може да најде 100000 луѓе што го мразат Интер, каде што нормално сум и јас зачленет:tv:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Се приклучив и јас, Ласко Кузманоски.

Ноогодишна желба ми е Дедо мраз да му дае повеќе Памет на Ферара, пошо со ваков не бива.:pos2:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Јас сакам Дедо Мраз да ни го донесе Гус Хидинк :vozbud::haha:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Јас сакам Дедо Мраз да ни го донесе Гус Хидинк :vozbud::haha:
Убава желба имаш ама со него во пакет треба да ни донесе уште 5-6 играчи зошто цело е кога има се:wink:.
Озбилно ни се потребни неколку играчи ако сакаме да останеме конкурентни до крајот. Капата доле на Хидинк и неговите тренерски способности, ама со овој играчки кадар, второто или третото место се нашата реалност.

F

FuckYouAll

Гостин
Ви посакувам среќна Нова Година многу здравје среќа љубов во новата година година, а за Нова Година сакам Дедо Мраз да средит ситуација во Јуве зш не е интереесно вака.:icon_lol:

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Сакам за Нова Година Дедо Мраз на тој мојот имењак да му донесе еден телескоп за да може поубаво да ја гледа ситуацијата на теренот :kajg:

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Да не испадне онаа рогови им набил Дедо мраз од коњари :pos2::pos2:, шала на страна, очекувам дека Бетега ќе успее да ја подсреди ситуацијата зошто само на полошо иде, нека ви е среќна Новата со многу пиење, лумпување и пред се со многу жени. FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom