Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Уште колку утакмици фора ќе има Чиро, да му дадат против Цитадела и таму ќе изгуби, а еве 1-1 ќе ја биде работата :wink:

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
Хах голманиве денеска се...

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Ajde Giovinco gool. Barem da ja zavrsime 2009 so pobeda
Па затоа избрал Чиро да играат против Арапиве. Једино овие се надева дека ќе ги тепа па после да рече дека 2009 била успешна година. Дека од сите лоши резултати извлекол поука и тоа ќе му помогне да напредува во неговата тренерска кариера. И да ... ќе рече доколку му укажат доверба ќе го врати овој тим на старите патеки , али сепак човекот заедно со Управата имаат долгогодишен план за успех и освојување на трофеи. Единствено нешто што треба е да се почека едно 3-4 години. Уствари грешка сум ја бе , ова Лузиери го збореше кога го отпуштија

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Форца Џовинко ништо неможам да ја гледам ама барем резултатот го голедам Форца Јуве

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
абе дечки-пријателска е... подобро нека се чуваат од повреди-не чекаат важни натпревари !!!

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Молинаро триесет минути и летна надвор. Ова му беше последниот пола саат во дресот на Јувентус. Ова треба да се прослави. Нема да мораме да го гледаме веќе.

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Поулсен се покажа подобра инвестиција од Тиаго. Од време на време знае да изненади , а од овој Португалецов две ипол години чекаме гол и никако да даде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom