Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Џабе ќе му биде на Ариаудо колку и да е добар, со Касерес ќе има 4 централни дефанзивци пред него, не знам кога ќе има шанса да покаже што знае, значи уште еден изгубен талент, а во таа група веројатно после оваа сезона ќе се приклучи и Џовинко, мислам дека пак нема да добива шанси, али то је то!
Добро де пред се навиваме за Јуве а не за Ари или Џио ;)

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Џабе ќе му биде на Ариаудо колку и да е добар, со Касерес ќе има 4 централни дефанзивци пред него, не знам кога ќе има шанса да покаже што знае, значи уште еден изгубен талент, а во таа група веројатно после оваа сезона ќе се приклучи и Џовинко, мислам дека пак нема да добива шанси, али то је то!
Оваа сезона Ариаудо ќе влегува како резерва, а и како првотимец ако се покажи или ако има некој повреден (не дај боже). Наредната Канаваро оди в пензија, Легро го газат годините, и ете место и простор за Ариаудо.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Не мора да значи дека ако дојде Касерас на Ариаудо ќе му биде зациментиран влезот во првиот состав..Ариаудо беше во младинците на Јуве, и Чиро многу добро го познава, така да Ариаудо треба да тренира максимално, да покажува одлични перформанси, и гарант дека тоа ќе го забележи Чиро и ќе го награди..Чиро и сам изјави дека е од школата на Марчело Липи, и сите играчи кои ќе се покажуваат на тренинг сите ќе бидат вметнати во прв состав независно дали се работи за Дел Пиеро или за Имобиле..

Изјава на Тиаго:
The form of the game has changed and I find it far better. I like to play in a midfield 3, left or right, it should be well the same. With this game I feel at home, "says Tiago
“Формацијата се смени, и јас се пронајдов во неа многу подобро..Сакам да играм во средина со 3ца играчи, лево или десно, би било подеднакво добро. Со оваа игра јас се чувствувам како дома“

Тиаго доби големи пофалби и од дебатната емисија на Sky Sport 24, од големи познавачи на Калчото..Тие сметаат дека Тиаго игра како препороден под водство на Чиро, и велат дека е на најдобар пат биде доста големо засилување за Јувентус ако продолжи да покажува онакви игри..

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Добро де пред се навиваме за Јуве а не за Ари или Џио ;)
Нормално дека навиваме за Јувентус а и не ми е којзнае колку гајле за нив, али муабетот ми е, зошто Касерес кога можеме со домашен играч да го пополниме тоа празно место на клупата, домашен играч кој што срце ќе остави на терен за својот Јувентус.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Нормално дека навиваме за Јувентус а и не ми е којзнае колку гајле за нив, али муабетот ми е, зошто Касерес кога можеме со домашен играч да го пополниме тоа празно место на клупата, домашен играч кој што срце ќе остави на терен за својот Јувентус.
ама Касерес секако доага безпари така да нема да е лошо да се проба со него:toe:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Абе луге каде е Раниери нели беше многу добар да не го ангажираа Лече или Албинолефе :pos2:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Диего веројатно ќе го има своето деби против Корејците во Вторник..Последните резултати покажале дека е тој во сосема добра состојба..Корејците навидум се лесна екипа, но вечерва тие успеаа да ја изненадат Севиља со нерешен резултат.Со нерешен резултат Јуве е сигурен патник во полуфиналето во кое ќе се соочат со тим од групата каде што игра Реал Мадрид, кој вечерва не успеа да го победи клубот од Саудиска Арабија, Ал Итихад, меч кој заврши нерешено..Така да ако сака пласман во полуфиналето Реал мора да го победи еквадорскиот тим Л.Д.У.

Во Група Ц, Малага успеа да ја победи Астон Вила, а во Група Д Лион и Бешикташ ремизираа 1-1...

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Диего веројатно ќе го има своето деби против Корејците во Вторник..Последните резултати покажале дека е тој во сосема добра состојба..Корејците навидум се лесна екипа, но вечерва тие успеаа да ја изненадат Севиља со нерешен резултат.Со нерешен резултат Јуве е сигурен патник во полуфиналето во кое ќе се соочат со тим од групата каде што игра Реал Мадрид, кој вечерва не успеа да го победи клубот од Саудиска Арабија, Ал Итихад, меч кој заврши нерешено..Така да ако сака пласман во полуфиналето Реал мора да го победи еквадорскиот тим Л.Д.У.

Во Група Ц, Малага успеа да ја победи Астон Вила, а во Група Д Лион и Бешикташ ремизираа 1-1...
:pos2::pos2::pos2:Сега сваќам зошто сме фаворити за освојување:vozbud::vozbud:

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Дормално е што доминираат играчи од Јувентус, само имам една исправка. Анри исто така беше играч на Јуве сезоната 99' иако со скромен учинок.
da :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
znaci bufon canavaro turam zidan anri

Buffon

Thuram - Cannavaro – Nesta - Maldini

Makelele

Figo – Zidane - Ronaldinho

Ronaldo - Henry
od site najpojke ima od juve :vozbud::vozbud::vozbud:
abe se znae koj e koj koj e real ?? ili drugi klubovi juve gi ma tepano so golema razlika se vide i zimata so natrepvarite od ls koga real bese pregazen od juve istoto go ocekuvam i na polufinleto od peace cup :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Ariaudo i Almiron se na cekor da zaminat vo Livorno. Taka mislam deka sigurno ke se angazira Caceres, i se nadevam deka do utre zdelkata ke bide realizarana.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Ariaudo i Almiron se na cekor da zaminat vo Livorno. Taka mislam deka sigurno ke se angazira Caceres, i se nadevam deka do utre zdelkata ke bide realizarana.
Што се однесува до Алмирон, нека оди каде сака, и онака е дрво неделкано. За Ариаудо не се сложувам да замине. Имајќи предвид дека го имаме во одбраната Канаваро, Ариаудо ќе биде и тоа како потребен да влета ако на стариов не му оди. Неговата продажба или позајмица би била голема грешка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom