Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Д

Демијан

Гостин
4-1 и не е така лошо а?Браво за сите вечерва.Честитки и за Рома.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
бреее посерааме ги 1-4 саа да се моламе утре Интер да киксне :vozbud: П.С. овој што влезе на местото на Вучиниќ многу интересно име имаше АДРИАН СТОЈАН:pos2:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Ајде да го видам фанот на Рома што има има аватар Рома - Јуве 4-0, сега кај е ???
Да ги видам сега фановите на РОМА!?!?! ХАХА

БРАВО ЗА ПОБЕДАТА, ИСКРЕНО ЏОВИНКО,ЈАКИНТА,ПОУЛСЕН заслужуваат во 1 тим без конкуренција. Баптиста не мрдна од Поулсен.

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
bravo bravo odlicna odigrano odime vo pohod na inter, ne izdvojuvam posebno nikoj site odigraa odlicno stom pobedivme neli :) bravo FORCA JUVE

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Лелееее од кога го немам видено Јуве во вакво издание. Браво за цел тим, супер изиграа, Браво за Јакинта, Поулсен, Џовинко, Мелберг,Киелини и сите останати, Буфон мислеше дека сме го заборавиле па се истакна на крајот со две Супермен интервенции. Се надевам на кикс на Интер, и доближување до титулата. И ете зашто моментално игра Јакинта на местото на Трезеге, ги демантираше сите што мрчеа.

Д

Демијан

Гостин
Специјален поздрав до Тоти.Како се ситев кога седеше у ложа како посран некој!Ама се надевам дека сфати кој е Јувентус во Италија.

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Е да си ебам мајката, ги надрљавме ко жути мрав.. Ова е играта на Јуве.. Имам кажано 100 пати и ќе кажам уште 3584230 пати дека, Јуве кога игра офанзивно ги ремети противниците.. И еве фаламу на господа, раниери ме слушна од некаде и игра офанзивна игра.. Играта не на највисоко ниво.. И повисоко од тоа.. Старово-аро Недвед, кај се одмори кај се запусти.. Сега оди застани го.. Ова технички уште е исправен..:pos2::pos2: Се на се, ми го исполниа срцево до максимум.. FORZA JUVEEEEEEEEEEE!!!

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Ајде да го видам фанот на Рома што има има аватар Рома - Јуве 4-0, сега кај е ???
Не му замервај Рома си ја сакаат ептен 4ката, редовно примаат по четири парчиња. Се чудам како се на врвот на табелата со онакви партии.
Задоволен сум од вториот состав на средината :D Генерално добро си ја завршија работата. Важно е шо немам забелешки за тиаго, а за поулсен немам време за да о фалам, накратко супер си ја брка работата, дели фантастични топки и мислам дека ќе згрешиме ако го изгубиме.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.775
Поени од реакции
3.852
Со еден збор - ГАЗЕЊЕ!!! Рома не успеа ама баш да мрдне, да претне, абе не им беше дозволено ни око да отворат. Одбраната - ТОП! Преѓе само што сакав да го пофалам Мелберг тој гол даде... Со Ќелини (како што го викаше коментаторот) изиграа одлично, со голема координираност, чуство и безгрешност. Мислам дека Мелберг треба да игра прв тим, прв партнер на Киелини. Бековите така - така, можеа и подобро, али во глобала добро е...

Од средниот ред не сум задоволен само од Тиаго...не видов нишчо бе ало. Че почне да игра или уште ке се адаптира? Како да е направен од шеќер и вода, само паѓа како зрела круша. Поулсен одличен, смирен, секогаш на место, добар пасинг. Браво! И Брацо беше супер продуктивен... дефинтивно тој треба да биде првата замена на Каморанези, а не скотот Маркиони. И Џовинко изигра на ниво, не како на последните два натпревара ама беше сосема солиден, активен, со шутеви кон противникот, проигрувања и асистенција за Јакинта.

Дел Пиеро е Дел Пиеро...и кога ке изигра слабо пак има солидни перформанси. Асистенција за Мелберг при постигнувањето на третиот гол.
Можеше да изреагира подобро кога имаше празен гол и да ја закова крвички во агол, а не да шутира како аметер по земја. Ќе имаше петарда да беше малце поприбран..
Јакинта е во елемент, дефинитивно. Два гола, и најголем кривец на победата. Беше на место во нападот и нон стоп им задаваше фрки на Мексес и Компанија... Еднаш беше и на место во одбраната:)

Дефинитивно најслабиот и најголемиот лузер е Роки ака Саша Матич. Аматерот комотно нека суди на нивите низ општинските лиги. Воопшто не изграден став околу стартовите за жолт картон. Кога требаше да даде не даваше кога не требаше даваше и за глупости. Имаше неколку превиди и на штета на Рома и на штета на Јуве. Имавме чист пенал, а Саша Матич седи на 3 метра од настанот и одмавнува со рачињата. ИДИОТ!

На Баптиста му го затворивме муцето и до идната година нема да кења како Јуве имал помош од судии. Вечерва забораив дека игра... остај што Мелберг и Киело го држеа на ланец, али најстрашно е што и Григера го држеше... Двајцата со Мирче заедно имаа 2 шута кон гол. Само ќе ги поздравам...

На 4 чекора сме од Интер и останува утре да видиме што ке направат. Ние нашата работа си ја завршивме сега само стрпливо треба да ги чекаме Интер и Милан

Член од
1 октомври 2008
Мислења
164
Поени од реакции
1
Маестрална игра на бјанконерите само така да продолжиме.НАПРЕД ЈУВЕНТУС:salut::salut::salut::salut:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Зслужена победа...

Тој па Спалети без осет место да пушти некој младинец али то је то тури му курот , 1:4:vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Aj cestito pobeda .Roma vo Rim nema poteska rabota da ja dobies.Stvarno sekoja cest najdobra ekipa posle Inter vo Italija ovaa godina.Ako ne Calcoto kupot sigurno ke go osvoi.Pozz:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom