Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
Буфон закачил свински грип WTF??? ако знае некој повеќе

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Буфон закачил свински грип WTF??? ако знае некој повеќе
Прочита негде или ти кажа некој онака?ако е вистина сме го јаделе.Ете дека уефа нема мука од свински грип па и тие се луге не се роботи

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Буфон закачил свински грип ???
Нема врска. Буфон отсуствуваше од тренингот на Италијанската репрезентација вчера поради настинка, но денеска се најавува неговото враќање во Репрезентацијата. link

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
Нема врска. Буфон отсуствуваше од тренингот на Италијанската репрезентација вчера поради настинка, но денеска се најавува неговото враќање во Репрезентацијата. link
јас ова го најдов, велат можеби е свински грип и не е само настинка туку висока температура:smir:

Италјанската фудбалска репрезентација, актуелниот светски шампион, во сабота во Пескара ќе одигра пријателски натпревар против Холандија.

Како што стојат моментално работите, во тој пријателски дуел нема да биде голманот 31-годишноит голман на Јувентус, Џанлуиџи Буфон.

Популарниот Џиџи го прескокна тренингот во вторникот поради висока температура која се појави претходната вечер, а сеуште не се знае дали Буфон го нападнал вирусот на свинскиот грип. Неговата крв е испратена на тестирање.

„Не се грижам за Џиџи. Тој одамна докажа дека е како мачката која има девет животи. Не е важно дали ќе биде спремен за сабота, но знам дека ќе го имам на располагање кога ќе биде потребно.“
- смирува селекторот на Италија, Марчело Липи.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Популарниот Џиџи го прескокна тренингот во вторникот поради висока температура која се појави претходната вечер, а сеуште не се знае дали Буфон го нападнал вирусот на свинскиот грип. Неговата крв е испратена на тестирање.
Во никој релевантен Италијански (и светски) медиум настинката на Буфон не ја споредуваат со свински грип, само СпортДенес ја поврзува и сметам дека е тотална лага и невистина. Се најавува дека Џиџи се враќа денеска во Италијанската репрезентација.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Nisto seriozno ne e so Buffon... Denes se prikluci na reprezentacijata sto znaci deka se e vo red...

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
Во никој релевантен Италијански (и светски) медиум настинката на Буфон не ја споредуваат со свински грип, само СпортДенес ја поврзува и сметам дека е тотална лага и невистина. Се најавува дека Џиџи се враќа денеска во Италијанската репрезентација.
ок си е бе, се извинувам ако ги вознемирив навивачите на Јуве :)

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
http://football-italia.net/nov11e.html

Не знам што толку запнал по Маскерано овој нашиов тренер!
Nema nisto od toa... Mascherano ke se kupuva samo ako Sissoko go napusti Juve vo drug slucaj e totalno nepotreben i negovoto kupuvanje bi bilo uste eden dokaz kolku nesposobni luge go vodat klubot...

Sissoko , Melo , Marchisio , Poulsen... Mascherano e svetska klasa igrac, eden od najdobrite na negovata pozicija ama podobro 25 milioni koi bi se frlile za nego da se potrosat za zasiluvanja vo odbranata

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
http://football-italia.net/nov11e.html

Не знам што толку запнал по Маскерано овој нашиов тренер!
Тотално непотребен играч кој Јуве би го чинел 20+ милиони. Тие пари можат да се искористат далеку попродуктивно за тимот. Барса е заинтересирана за Маскерано, а Маскерано изјави дека доколку го напушти Ливерпул тоа ќе биде за Барса, така да мислам дека не постои веројатност Маскерано да дојде во Јуве.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
Тотално непотребен играч кој Јуве би го чинел 20+ милиони. Тие пари можат да се искористат далеку попродуктивно за тимот. Барса е заинтересирана за Маскерано, а Маскерано изјави дека доколку го напушти Ливерпул тоа ќе биде за Барса, така да мислам дека не постои веројатност Маскерано да дојде во Јуве.
за тие пари еден Давид Силва од Валенсија да дојде и капа настрана, такви играчи ви требат или некое бекче(десно по можност)

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Леле, Бог да чува бе:pos2::pos2::pos2:
ќе настине човек малце и одма свински грип го нападнало:pos2::pos2: не се нормални значи, коа лажат претеруваат!:pos2:

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Јувентус на натпреварот со Удинезе ќе настапи со дресови на кои место NEW HOLLAND ќе пишува IVECO (уште една компанија за агрикултура под капата на Фиат). Дали се подготвува IVECO да биде спонзор на дресовите за следната годана?
Мене ми изгледа на такво нешто:toe:

И зошто пишувате денес дека Јуве прави 112 години од постоењето коге е основан на 1 Ноември?

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Јувентус на натпреварот со Удинезе ќе настапи со дресови на кои место NEW HOLLAND ќе пишува IVECO (уште една компанија за агрикултура под капата на Фиат). Дали се подготвува IVECO да биде спонзор на дресовите за следната годана?
Од каде ти е информацијава ? Дај линк

Еве најдов

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95

И зошто пишувате денес дека Јуве прави 112 години од постоењето коге е основан на 1 Ноември?
Juventus e vo pregovori za vo nekoja od narednite sezoni da go nosi logoto na Iveco na dresovite... A kako del od tie pregovori ke bide nosenjeto na logoto na mecot so Udinese... posle toa na dresovite ke se vrati New Holland...

Od denesniot trening:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom