Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Честото победа.
Рутинирано, без некои големи проблеми. Само пак се повторува таа несигурност што ги фаќа околу 70-та минута. Добро е што виде Чире дека Тиаго е мизерен па го извади. Добра игра од Диего, Мело, Касерес и Камо.

Член од
28 октомври 2009
Мислења
11
Поени од реакции
1
Гледав од 66 минута и млитаво играме чуваме резултат а не беше сигурно 0-1, немаа којзнае какви шанси тие, ама ке набројам неколку што ги забележав дека играаа добро од 66 па до крај, тука спаѓаат : Диего,Поулсен,Мело, тие изиграа на висина на задачата до крајот. Сепак победа си е победа, 0-1, а Бордо си го победи Баерн, сега да извадеме нерешено и дома го победуваме Баерн и завршена работа :)
пак ке ти реплицирам за поулсен јас лично не го видов во 2 полувреме си трчкаше човекот ко за 1мај да игра фудбалче на некоја рамнинка.
ке почекам и оценките од Гоал ком доколку ги сметате за релевантни повеке од 6 па и тоа му е многу.
иначе нека ни се множат победите, диего закон.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Честитки за победата, да се множат:smir:

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
пак ке ти реплицирам за поулсен јас лично не го видов во 2 полувреме си трчкаше човекот ко за 1мај да игра фудбалче на некоја рамнинка.
ке почекам и оценките од Гоал ком доколку ги сметате за релевантни
Poulsen pretrca najmnogu na natprevarot , preku 12 kilometri... pokri ogromen prostor i odigra solidna partija, edna od podobrite...

Член од
28 октомври 2009
Мислења
11
Поени од реакции
1
Poulsen pretrca najmnogu na natprevarot , preku 12 kilometri... pokri ogromen prostor i odigra solidna partija, edna od podobrite...
da ne sme gledale jas i ti razlicni strimovi jas go gleav ovoj na garfild ti? :)

mene ne me imresionira bas i ne go vidov mnogu vo 2 poluvreme bas me interesrira da vidam ocenkite na goal com.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
da ne sme gledale jas i ti razlicni strimovi jas go gleav ovoj na garfild ti? :)

mene ne me imresionira bas i ne go vidov mnogu vo 2 poluvreme bas me interesrira da vidam ocenkite na goal com.
Ne znam ti so gledase ama ti vikam deka najmnogu istrca na terenot (preku 12 kilometri) so znaci deka mora da bil korisen za timot... ne bese mnogu vlijatelen vo igrata ama pokrivase ogromen prostor so e i negova rabota... igrac od zadaca

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Не го гледав натпреварот, и не знам кој како играл...меѓутоа вака, кога се гледа само резултатот, можам да кажам дека е одлично. Едноставно не смееше да си дозволи Јуве да изгуби бодови од Макаби, и не го направи тоа. Честитки.
Плус, огромна работа ни заврши и Бордо, си го победи Баерн, сега Јуве има 4 бода повеќе од Баерн, и ќе му треба само бод против германците за да обезбеди пласман. Сепак, се надевам на победа и тоа голема победа, против мизерните баварци во Торино, па после може да се оди и на прво место, зошто да не...но, за тоа потоа.:helou:

Член од
28 октомври 2009
Мислења
11
Поени од реакции
1
Ne znam ti so gledase ama ti vikam deka najmnogu istrca na terenot (preku 12 kilometri) so znaci deka mora da bil korisen za timot... ne bese mnogu vlijatelen vo igrata ama pokrivase ogromen prostor so e i negova rabota... igrac od zadaca[/quote

od kade ova preku 12 kilometri mu gi broese cekorite ili daj link bas da se uveram :) a moze da istrca i 15 pokraj aut linijata ako trca vazno e da doprinese vo igrata a ne da se gubi i mava vo prostorot kakosto vikas ti :smir:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Честито нека ни е и со една нога сме понатаму во ЛШ.Утре да факаме сеир на интер

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Статистика за натпреварот.

Врз Диего извршени 10 фаули + уште барем 6-7 што не ги свирна. Диего денеска изеде најмногу ќотек.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Ne znam ti so gledase ama ti vikam deka najmnogu istrca na terenot (preku 12 kilometri) so znaci deka mora da bil korisen za timot... ne bese mnogu vlijatelen vo igrata ama pokrivase ogromen prostor so e i negova rabota... igrac od zadaca[/quote

od kade ova preku 12 kilometri mu gi broese cekorite ili daj link bas da se uveram :) a moze da istrca i 15 pokraj aut linijata ako trca vazno e da doprinese vo igrata a ne da se gubi i mava vo prostorot kakosto vikas ti :smir:
pred kraj na utakmica , okolu 90ta min na eden kadar izleze podatok koj kolku ima pretrcano... igracite na Juventus imaa 107 a na MAcabi 101 kilometar... a poedinecno Poulsen 12 a posle nego mislam bea Melo i Diego ...

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Статистика за натпреварот.

Врз Диего извршени 10 фаули + уште барем 6-7 што не ги свирна. Диего денеска изеде најмногу ќотек.
па не е само денес тоа. Од кога е дојден во Јуве, во Серија А особено, редовно го мава кој ќе стигне. И шо е полошо, обично им треба време на судиите, т.е. да го фаулираат 3-4 пати па да почнат да ги санкционираат тие стартови... Се уште судиите не гледаат на него како на Дел Пиеро на пример, и дозволуваат да се игра остро врз него. Тоа треба што побрзо да се смени, оти може да биде фатално.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
ке почекам и оценките од Гоал ком доколку ги сметате за релевантни повеке од 6 па и тоа му е многу.
иначе нека ни се множат победите, диего закон.
LOL !? Типче што гледаше бе, кој ги сечаше акциите ?? На центарот беше нон-стоп Поулсен, Мело направих пак една минимална грешка ама добро ја поправи, од Поулсен поточно оваа погорната страна немаше ни еден продор (нормално говорам за кога јас ја гледав) ....

Член од
28 октомври 2009
Мислења
11
Поени од реакции
1
pred kraj na utakmica , okolu 90ta min na eden kadar izleze podatok koj kolku ima pretrcano... igracite na Juventus imaa 107 a na MAcabi 101 kilometar... a poedinecno Poulsen 12 a posle nego mislam bea Melo i Diego ...
bas bi se iznenadil na ovoj podatok dokolu mi dades link kade se potvrduva inaku ostanuvam na mojot stav, mozebi dokolku poulsen od tie 12 , 9 istrcal vo 1 poluvreme koe ne go gleav, zs vo vtoro so topka i ne go vidov pa i da e tolku aktiven kako sto velis:smir:

LOL !? Типче што гледаше бе, кој ги сечаше акциите ?? На центарот беше нон-стоп Поулсен, Мело направих пак една минимална грешка ама добро ја поправи, од Поулсен поточно оваа погорната страна немаше ни еден продор (нормално говорам за кога јас ја гледав) ....

mozebi tenis sum gleal na strimot kaj vas sto imase zboruvam za strimot od garfield:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom