Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
а тие утакмици барса-интер и реал -милан дефинитивно ке ги има пренос.Ама и јуве мора да го дадат.Според мене јувентус е најголем фаворит во А група а не Баерн ама ајде си знаат они.
abe uste ne vie jasno deka bayern ni se redovni pacienti :pos2:

С

сашенко

Гостин
Еј како да ставам видео коментар нешто миланезите да ги потсетам на една утакмица од 2005.:pos2:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
очекувам да гледаме 3 утакмици од Јуве двете со Баерн и евентуално една со Бордо
за повеќе тешко..
Па добро де има 2 телевизии, тие шо ги кажа се за на прва. Евентуално ако се погодат Реал-Милан во ист ден мжи даги пренесват. Значи има добри шанси 4ри да гледаме. Со Хапоел не се надевам да ја даваат.

Дај некој распоред да извајме со сите групи да знајме шо преноси ќе можи да гледаме

Еј како да ставам видео коментар нешто миланезите да ги потсетам на една утакмица од 2005.:pos2:
Само линкот пастирај го и се гледа

С

сашенко

Гостин
Еј па на јувентус сајтот не се нешо весели околу ждребот.Викаат дека оние кои се надеваа на полесен старт во лигата на шампионите ке се разочараат.Незнам од каде ова ама јас мислам дека е добар ждреб.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Еј па на јувентус сајтот не се нешо весели околу ждребот.Викаат дека оние кои се надеваа на полесен старт во лигата на шампионите ке се разочараат.Незнам од каде ова ама јас мислам дека е добар ждреб.
Мора така да напишат. Шо да стават таму некој наслов „Нови пациенти“ :pos2:. Нема смисла вака е помирољубиво

С

сашенко

Гостин
Абе да ама мене ми звучи некако несигурно а не мирољубиво.

vucko

JuveManiac
Член од
16 јануари 2008
Мислења
192
Поени од реакции
23
Се на се, ждребувањево сепак донесе солидни екипи во наша група за влегување во ритам за понатамошниот дел од натпреварувањето, некако очекував дека Bordeaux ќе ни се падне и се случи тоа, пак ќе кажам - имаме солидни противници за да се провериме до каде сме од секој аспект на игра;

- некои од нив (Bayern) се во опадната форма и ќе ја бараат својата мотивација и игра токму во ЛШ и со нас , но некои (Bordeaux) поминуваат низ екстра-позитивен период на игра, кој влегува во оваа група како шампион на Франција а тоа е доволен показател за мотивираноста и очекувањата на Bordeaux оваа сезона, излез од групите во ЛШ.

Сепак, убеден сум дека оваа фаза од натпреварувањето само ќе го забрза и комплетира интегрирањето на Diego, Melo и Caseres во тимскиот систем и ритам на игра, со оглед на тоа дека сите во и околу Јуве, подеднакво гладно гледаат на можноста за освојување на Лигата на Шампиони, која според очекувањата на Чиро и воопшто на бордот директори и сите фанови, ќе биде главната цел оваа сезона, притоа незанемарувајќи ја Seria A, која се подразбира дека е исто така цел оваа сезона.

Сигурен сум дека фазата по групи ќе ја поминеме без поголеми потешкотии и проблеми, и дека следните натпревари до финалето (и самото финале) ќе бидат успешно исполнети страници во Европската и клубска фудбалска историја, запечатена со црно мастило и беџот на Јувентус!

FORZA JUVE, BIANCONERI SIAMO NOI!!!

M

Mario Gómez

Гостин

Последниот наш двобој.По една победа за двете екипи.Поздрав и баш ме интересира од каде сме ви пациентели?

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Ждрепката помина,кажејте за Гросо и Рафиња нешто ново ејјј..

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ајде Баерн се пациенти на Италјански тимови :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.928
Поени од реакции
45.008
Ако дојде Робен во Баернм тогаш би биле каде-каде потежок противник, иако се додека не ја појачаат одбраната почнувајки од голманот, ке бидат лесен залак и за Витина .
За Бордо не треба многу да се говори, минатата сезона беа брилијантни во секој поглед, имаат тренер кој поминал многу во својата кариера, имаат одличен предводник во средниот ред во Горкуф и доста универзалци по крилните позиции и нападот . Искрено, им давам предност на Бордо и Јуве во оваа група пред Баерн, иако во Фудбалот Се е можно, прашање на време е само кога Баерн ке се врати на старите добри патеки, прашањето е дали од оваа сезона, почетокот тоа некако не го налага .

Се на се склопено, Јувентус не би требале да имаат проблеми во оваа група, ако може некој распоредот да го постира само, зашто скоро секогаш првите две кола играле значајна улога во понатамошниот тек во групната фаза .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom