Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Недвед официјално стави крај на неговата блескава фудбалска кариера, фала мајсторе уште една за одличните моменти што ни ги пружи.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Канаваро во своето последно интервју, изјави дека многу му е мило зошто ги средил односите со навивачите на Јувентус . Тој имаше 2 средби со навивачите на Јуве пред натпреварот со Киево, и уште тогаш се договори да не го свиркаат . На почетокот на натпреварот имало одредени свирежи упатени кон него, но со својата игра тие свирежи преминаа во аплаузи на секој негов допир со топката!
Искрено многу сум изненаден од перформансите на Канаваро на мечот со Киево имајќи ги предвид неговите катастрофални изданија во последно време, почнувајќи од финишот на сезоната во дресот на Реал, преку купот на конфедерации, па се до мечот со Виљареал на кој во неколку наврати беше направен мајмун од противничките фудбалери. Сепак на првиот официјален натпревар за Јуве се покажа во далеку подобро светло и мислам дека тоа може да придонесе за подигање на неговата самодоверба и со самото тоа да прикажува ужте подобри игри во дресот на Јуве. Исто така ме радува и тоа што полека се изгладени односите помеѓу него и навивачите.

DangerouzZ

Bianconero Till I Die !
Член од
24 август 2009
Мислења
366
Поени од реакции
21
Stvarno ne mi se svigjashe i me natera so podrugi o4i da go gledam od koga zamina vo Real ama znaev i se gleda chovekot deka e spremen travata na Olimpico u Torino da ja izede samo da ja vrati doverbata na navija4ite :) stvarno pruzhi super pratija so Chievo i milo mi e shto go gledav Cannavaro povtorno vo vakvo svetlo , ina4e Koki gledam chestitue za Grosso a ja ushte ne vidov nishto oficijalno za nego , do petok treba da se zavrshi rabotava ?

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Stvarno ne mi se svigjashe i me natera so podrugi o4i da go gledam od koga zamina vo Real ama znaev i se gleda chovekot deka e spremen travata na Olimpico u Torino da ja izede samo da ja vrati doverbata na navija4ite :) stvarno pruzhi super pratija so Chievo i milo mi e shto go gledav Cannavaro povtorno vo vakvo svetlo , ina4e Koki gledam chestitue za Grosso a ja ushte ne vidov nishto oficijalno za nego , do petok treba da se zavrshi rabotava ?
Не знае ништо:toe: Од Лион негираат било каков договор за Гросо а сме понудиле 8 милиони за Рафиња па ни останува да чекаме уште 5-6 дена и да видиме кој ќе биде новиот бек во Јуве. Ако има нов:smir:

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.754
Поени од реакции
3.793
^^Утре ке има плодна почва за преговори и ке се знае многу повеке од денес. Гросо беше изоставен од тимот на Лион против Андерлехт за квалификациите под објаснување (читај меѓу редови) дека е настинат.
Некои медиуми веке почнаа да шпекулираат дека утре и официјално Јуве ке се изјасни дека е ангажиран Гросо.
Како што кажав, оставам ден простор за да се средат сите детали па мислам дека до петок и официјално да се имаат изјаснето двата клуба околу неговата иднина.

DangerouzZ

Bianconero Till I Die !
Член од
24 август 2009
Мислења
366
Поени од реакции
21
Napraev 22 lelej ja imam brojkata od Sissoko sea :pos2:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Фелипе Мело порано го напуштил денешниот тренинг, бидејќи почувствувал болка во левиот бут, и во моментов не се знае дали ќе биде фит за мечот со Рома во Недела . Наредните часови ќе се утврди дали тој ќе може да настапи на мечот со Рома . линк

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Недвед официјално стави крај на неговата блескава фудбалска кариера, фала мајсторе уште една за одличните моменти што ни ги пружи.
i jas isto mu blagoradam na site odlicni momenti so ni gi pruzi i vo nateskite momenti za ovaj klub ostana dostoen i vo vtorata po rang liga vo italija i stavi kraj na site spekulacii

Фелипе Мело порано го напуштил денешниот тренинг, бидејќи почувствувал болка во левиот бут, и во моментов не се знае дали ќе биде фит за мечот со Рома во Недела . Наредните часови ќе се утврди дали тој ќе може да настапи на мечот со Рома . линк
se nadevam ne ee seriozno :( poso uste toj ni treba da se povredi pokraj eden momo sisoko i toj da se povredi bi bilo premnogu

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Официјанлно Јувентус испрати понуда од 8 милиони евра до Шалке за Рафиња.

Има ли нешто ново за Мело ???

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
враќањето на Канаваро во Сериа А е двојна придобивка,како за Атарата Дама-така и за италијанската репрезентација која и не е баш страв и трепет последно време... стариот борец можи да даде уште 2 одлични сезони познавајќи ги неговите способности и желба за натпреварување

мислам дека скоро исто би било кога и Гросо би заиграл за Јуве,така италијанската одбрана би била увежбана за претстојното светско првенство скоро до перфекција(би фалел само Замброта во екипата на Јуве)

големи пофалби за управата на Јуве и ангажирањето на бисер како Диего... екстра креативен фудбалер каков што му требаше на Јуве под итно (Дел Пиеро е пред пензија,стариот волк веќе го “јадат“ годините...) доколку ги послужи среќа со повредите,Јуве е главен кандидат за освојување на Сериа А и меѓу главните за Лигата на Шампиони...

мајстори повелете,докажете ни :))))))))

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
враќањето на Канаваро во Сериа А е двојна придобивка,како за Атарата Дама-така и за италијанската репрезентација која и не е баш страв и трепет последно време... стариот борец можи да даде уште 2 одлични сезони познавајќи ги неговите способности и желба за натпреварување

мислам дека скоро исто би било кога и Гросо би заиграл за Јуве,така италијанската одбрана би била увежбана за претстојното светско првенство скоро до перфекција(би фалел само Замброта во екипата на Јуве)

големи пофалби за управата на Јуве и ангажирањето на бисер како Диего... екстра креативен фудбалер каков што му требаше на Јуве под итно (Дел Пиеро е пред пензија,стариот волк веќе го “јадат“ годините...) доколку ги послужи среќа со повредите,Јуве е главен кандидат за освојување на Сериа А и меѓу главните за Лигата на Шампиони...

Кога Малдини можеше да игра на високо ниво до 40 години зашто да не би можел и Канаваро уште две години?Канаваро не се навикна во Реал и во шпанската лига а што е најбитно немаше ни никаква желба да игра за Реал и немаше мотивација,одеднаш се деси тој трансфер Канаваро никад не помислувал за Реал али италијанското му лежи и посебно тимот на јуве и тука дава се од себе,имаше изјава сеа дека е мотивиран исто како и во 2006 година кога беше најдобар фудбалер на светот,со оваа мотивација и желба ќе има уште добри утакмици

Замброта е друг случај,не сакам да го видам тој шупак,и е дрво невидено сеа,во јуве беше меѓу трите најдобри бека во светот

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953

abe tie ke se dokazat juve ima tim i za povisoki dostreli nee samo seria a prioritet na juve i ls e isto

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Утре е извлекувањето за Лигата на Шампионите .

Во првиот барабан се:
Милан
Барселона
Челзи
Манчестер Јунајтед
Ливерпул
Севиља
И еден од Арсенал (ако го помине Селтик) или Баерн Минхен

Во вториот барабан се:
Јувентус
Интер
Реал Мадрид
ЦСКА Москва
Порто
АЗ Алкмаар
и две од Спортинг, Лион и Глазгов Ренџерс

Во третиот Барабан се:
Бордо
Атлетико Мадрид
Динамо Киев
Олимпик Марсеј
Бешикташ
и најверојатно Олимпијакос и Штутгард

Во четвртиот Барабан се:
Волфсбург
Стандард
Цирих
Уржицени
Рубин Казан
Дебрецен
Макаби Хаифа
и еден од Макаби Никозија или Копенхаген

Сигурно е едно, дека Јуве за противник во фазата по групи ќе има еден од Барселона, Манчестер Јунајтед, Челзи, Ливерпул, Севиља, или Арсенал или Баерн Минхен . Од сите мислам дека Јуве најлесно би поминал со Севиља . Бордо, Атлетико Мадрид, Олимпик Марсеј и Штутгард се опасни противници од третиот барабан .

Најлесната група во која би се паднал Јуве:

Sevilla
Juventus
Besiktas
Debrecen.

Најтешка група во која би се нашол Јуве:

Barcelona/Chelsea
Juventus
Bordeaux/Atl.Madrid
Wolfsburg

линк

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Marchisio - "It would be fantastic, even a dream to score a goal to dedicate to my first child, who [my partner] Roberta should give me on Monday," he smiled.

честитки за Маркизио,ќе стане татко:)

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Значи пациентите наши неможат да ни се паднат и годинава у групите да ги испласкаме пак. Ипак се надевам на полесна ждрепка, иако нема веке слаба екипа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom