Тимче
HULK!
- Член од
- 4 јули 2008
- Мислења
- 4.537
- Поени од реакции
- 238
Можеби МТВ1Јас колку што знам би требало да арчиме Интернет ако сакаме да го гледаме Piece купот. Немам слушнато дека некоја од телевизииве ќе го пренесува.
Можеби МТВ1Јас колку што знам би требало да арчиме Интернет ако сакаме да го гледаме Piece купот. Немам слушнато дека некоја од телевизииве ќе го пренесува.
„За мене е голема гордост да бидам во плановите на престижен клуб како Јувентус. Точно од овие причини јас се надевам дека Бјанконерите ќе постигнат договор со Барселона. Имам огромна желба да почнам нова авантура“ - Касерас"For me - said the lawyer - is a source of great pride to be in the plans of a prestigious club like Juventus.Precisely for this reason I hope that the Bianconeri best to conclude negotiations with Barcelona.I have a great desire to start a new adventure..
Ајде со среќа нека ти се.
А од колку играме вечер??
А од колку играме вечер??
со здравје да ги носиш тимче и немора со женска да ги кинеш пошто вредат еден тон богатство
од 22.30 брате :smir:
Фала фала да ви се вратат поубавиАДВИСОР не ми е јасно што мајка тераш на нашиот фан клуб а одозгора и навредуваш?ај честито дресовите , и кривите прсти на ногата ти ги видовме
Ај облечи се, па се сликај да видиме како ти стои?
Јас читав друга постава на трачДобри дресови. Имам ист како тие од Трезеге и Сисоко, само мојот е од Дел Пиеро.
Иначе, околу утакмицата вечер... Диего и Мело нема да играат, најверојатно. Мело сигурно нема да игра, а Диего, можно е да влезе од клупата за резерви, ама не верувам. Прочитав негде дека и Амаури нема да игра денеска, не знам од која причина. Тимот што се прогнозира е:
Buffon
Grygera Cannavaro Chiellini Molinaro
Marchisio
Camoranesi Salihamidzic
Del Piero
Trezeguet Iaquinta
Од Севиља:
(4-4-2)
Palop;Adriano,Squillaci,Escudè,Navarro;Navas,Zokor a,Renato,Perrotti;Kanoute,Konè
Не ми праи баш ќејф срединана наша... Би го стаил Тиаго или Занети место Брацо.