Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Тутоспорт јавува дека aгентот на Мартин Касерас бил во Торино денеска каде што се очекува да се разговара за ангажманот на Уругваецот во редовите на Јуве. Зборовите на Касерас за најверојатниот трансфер во Јуве се:
"For me - said the lawyer - is a source of great pride to be in the plans of a prestigious club like Juventus.Precisely for this reason I hope that the Bianconeri best to conclude negotiations with Barcelona.
I have a great desire to start a new adventure
..
„За мене е голема гордост да бидам во плановите на престижен клуб како Јувентус. Точно од овие причини јас се надевам дека Бјанконерите ќе постигнат договор со Барселона. Имам огромна желба да почнам нова авантура“ - Касерас

А Тутоспорт исто така јавува дека ова е последниот викенд на Кристијан Поулсен како играч на Јувентус, и се вели дека еден од наредните негови дестинации може да се бара меѓу Премиерлигашите: Фулам, Тотенхем, Портсмут или Вест Хем..

G

grande-juve

Гостин
на сателитска единствена некодирана што ќе пренесува е кувајт спорт

Satellite Freq.Pol .Symbol Rate FECEncryption
Arabsat 2C/2D/3A26 East12523Horz.110003/4Clear
Arabsat 2C/2D/3A26 East12523Vert.275003/4Clear
Nilesat 101/1027 West11823Horz.275003/4Clear

а гледам имаат и стриминг во живо
http://www.moinfo.gov.kw/

Член од
25 март 2009
Мислења
32
Поени од реакции
1
МЕЛО ДИЕГО И АМАУРИ нема да настапат на пис купот(мело заради продолжениот одмор,диего се чувствувал дека е недоволно физички подготвен а амаури не знам зашто ЧД)

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Еве што ми стигна сабајле од Торино:vozbud:

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
25 март 2009
Мислења
32
Поени од реакции
1
со здравје да ги носиш тимче и немора со женска да ги кинеш пошто вредат еден тон богатство:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ајде со среќа нека ти се.

А од колку играме вечер??

од 22.30 брате :smir:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Ајде со среќа нека ти се.

А од колку играме вечер??
со здравје да ги носиш тимче и немора со женска да ги кинеш пошто вредат еден тон богатство:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

од 22.30 брате :smir:
ај честито дресовите , и кривите прсти на ногата ти ги видовме:pipi:
Фала фала да ви се вратат поубави:vozbud:АДВИСОР не ми е јасно што мајка тераш на нашиот фан клуб а одозгора и навредуваш?:drk:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Добри дресови. :) Имам ист како тие од Трезеге и Сисоко, само мојот е од Дел Пиеро.

Иначе, околу утакмицата вечер... Диего и Мело нема да играат, најверојатно. Мело сигурно нема да игра, а Диего, можно е да влезе од клупата за резерви, ама не верувам. Прочитав негде дека и Амаури нема да игра денеска, не знам од која причина. Тимот што се прогнозира е:

Buffon

Grygera Cannavaro Chiellini Molinaro

Marchisio

Camoranesi Salihamidzic

Del Piero

Trezeguet Iaquinta​

Од Севиља:
(4-4-2)
Palop;Adriano,Squillaci,Escudè,Navarro;Navas,Zokor a,Renato,Perrotti;Kanoute,Konè

Не ми праи баш ќејф срединана наша... Би го стаил Тиаго или Занети место Брацо.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Според ТутоЈуве Јувентус сериозно ја разгледувал можноста да му понуди на Реал Мадрид позајмица за Дренте, со откупна клаузула на крајот од сезоната (нешто слично како со Касерас)..

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Еве бе:vozbud:

ме мрзеше со сите 3 да се сликам овој го носам сега и затоа со него се сликав:smir:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
strim za denesniot natprevar ?? mozi nekoj da kazi ??? i citam deka nema da mozat da igraat melo i diego :S:S steta S:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Добри дресови. :) Имам ист како тие од Трезеге и Сисоко, само мојот е од Дел Пиеро.

Иначе, околу утакмицата вечер... Диего и Мело нема да играат, најверојатно. Мело сигурно нема да игра, а Диего, можно е да влезе од клупата за резерви, ама не верувам. Прочитав негде дека и Амаури нема да игра денеска, не знам од која причина. Тимот што се прогнозира е:

Buffon

Grygera Cannavaro Chiellini Molinaro

Marchisio

Camoranesi Salihamidzic

Del Piero

Trezeguet Iaquinta​

Од Севиља:
(4-4-2)
Palop;Adriano,Squillaci,Escudè,Navarro;Navas,Zokor a,Renato,Perrotti;Kanoute,Konè

Не ми праи баш ќејф срединана наша... Би го стаил Тиаго или Занети место Брацо.
Јас читав друга постава на трач

Зебина - Кана - Киело - ???
-----КАмо - МАркизо -Тиаго
-----------Алекс
-------Амаури-Трезе

Дефинитивно Чиро гледа да ја проработи сменатата средина.
Диего мислам имаше повреда, Молинаро мислам исто, Мело е ептен неуигран за Амаури не прочитав проблеми

Инаку знајте за пренос да ли планираат негде да дават ТВ??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom