Bianconero vero
Il Capitano
- Член од
- 10 ноември 2008
- Мислења
- 9.237
- Поени од реакции
- 8.135
Не бев во можност да ја гледам, па дали може некој накратко да ја опише или да постави клип со highlights.
Со еден збор дрваНе бев во можност да ја гледам, па дали може некој накратко да ја опише или да постави клип со highlights.
Не бев во можност да ја гледам, па дали може некој накратко да ја опише или да постави клип со highlights.
Реално и играчот на Виченца требаше да заработи црвен картон зошто и тој направи неспортски потег..Aууу! Амаури му улета со бокс на играчот на Виченца. Мора нешто гадно да му направил пред тоа за да изреагира вака.
Каков гол даде Трезе, штета што му го поништија.
Не приметив што му направи за да предизвика таква реакција кај АмауриРеално и играчот на Виченца требаше да заработи црвен картон зошто и тој направи неспортски потег..
Го влечеше за дрес долго време, а сигурно имало и вербална расправија при што го натерало Амаури да реагира на начин несвојствен за него..Не приметив што му направи за да предизвика таква реакција кај Амаури
Презентацијата на Диего ќе се одржи денес во 17часот и 30 минути..Пренос ќе има на Јувентус каналот линкYesterday did not make the band captain, when del Piero is out, but that it is no coincidence: the band has finished a Chiellni choice for the player. But the fact of knowing that was put on the market, after the dark days with Ranieri, creates some tummy maybe“
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Wednesday 22 July
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Gazzetta dello Sport[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular][/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]"Hello, My name is Eto'o"
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Phonecall from Cameroon striker seals deal
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Amauri, what craziness! Juve test ruined
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Milan offer Borriello for Trezeguet
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Corriere dello Sport
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Eto'o of gold
Frenetic Juve
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Cobolli Gigli: "Away with Poulsen and in with Caceres"
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Galliani: "Sevilla need to lower Fabiano's price"
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Totti and Roma together until 2014
Cruz: "My future is between Lazio and Napoli"[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Tuttosport
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Juve: Caceres has already said yes!
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Inter-Eto'o: £3m from Barca for the signature
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Marotta reveals: "I thought about Adriano"
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]More black smoke in Milan-Fabiano deal[/FONT]
Трезеге е класа играч. Иаку е стар не е којзнае што не е дедо ебаго, но сепак знае да изигра меч каде што ке го биде, 2 меча 2 гола, сега да не гледаме по статистики ама покажува дека има самодоверба, дека сака да остане во Јуве дека сака да се бори за тимот. И Јас мислам напаѓачите да не ни се чепкаат мислам дека сите ке имат можност да играт.Не смее Трезеге да се изгуби така лесно , а можда од пенал но ова му е веќе втор погодок во ако не се лажам втор меч ( незнам дали претходниов го изигра..ама максимум 3т) така да... не гледам зашто ако му се крене морал и мотив не би бил способен вака да стрела и на официални мечеви... а досега многупати го има докажувано дека го може :smir:
Секо во едно свое интервју изјави „Трезеге има историја во Јувентус, тоа значи дека нема да го продадеме во Италија“..Јас мислам дека Трезеге ќе остане во Јувентус барем уште оваа сезона..А околу ситуацијава со Трезеге, не знам што да кажам... Не сакам да си отиде, особено не за малце пари и во тим кој ни е ривал во Серија А (Милан, Рома...).
Поулсен си увиде дека во Јуве нема шанса и добро е што нема сосила да го натераат да си оди..Се надевам дека ќе си пронајде добар клуб во кој ќе може да си ги покажи квалитетите..За Алмирон се знае дека ќе оди некаде, и мислам дека нема шанса да остани во Јуве..На срање.ком прочитав оти Поулсен се согласил да си замине од Јуве. Нормално, не го земав тоа здраво за готово се додека не го прочитав на некој порелевантен медиум.
Значи како што вели медиумот, Поулсен на крајот сватил дека е вишок во Јуве и дека нема да може да најде стандардо место во составот, кое ке му биде потребно ако сака да биде повикан на светското идната година. Најзаинтересирани за него се неколку англиски екипи. Парите од неговата продажба најверојатно ке се инвестираат во Касерес од Барса.
Претходно, сопругата на Поулсен ја одбила понудата од Фенербахче за да се пресели во Истанбул. Сребрена папуча. . .
Во ред е, ајде, ке се продаде Поулсен ама чекам да се продаде и Алмирон. И тој е токмак невиден па треба да се инкешира нешто и од тој паразит. Дефинитивно не треба да остане во тимот. Парите ни се потребни, а Алмирон не ни е. Треба да го продадат како што ги шиткаат имотите во САД, со табла FOR SALE!
TURIN, July 22 - Caceres is a step closer now sent to Juventus. His prosecutor, Daniel Fonseca, issued to Sky Sports 24 a declaration of total openness, "With the club bianconero we have almost reached an agreement. We're working on the loan and I think all would be better soon. "