Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 декември 2007
Мислења
346
Поени од реакции
24
po toa sto citam po poveke mediumi na net,izgleda deka vcera vecer "padnal" dogovorot za Van der Vaart.15 milioni evra pa i ne e nekoja golema suma za igrac kako rafael van der vaart.No loso e sto dogovorot so Juve pocnuva da mu vazi od juni taka da ovaa godina ke treba da se pamocaime poveke za da stigneme do skudeto.Kako i da ese vraka na stari pateki.
 
Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.446
Поени од реакции
68.659
Abe brat ne se znae za Van Der Vaart. Cas pisuvaat za Van Der Vaart , cas za Huntelar. Najbolje ke bide da dojdat i dvajcata :).
FORZA JUVE!!!!!!!!!
 

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Edno samo me nervira. Zasto vo juni ?! zosto ne dojde uste od sega ? Koj ke ceka do juni :)
 

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
Супер постапија што се одлучија за да земат играч како Ван Ден Варт штета што нема да дојде уште зимава така да оваа година да го освоиме скудетото тешко:toe: но другото скудето не ни бега :vozbud:
 
Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Честитки за Ван Дер Варт.
Злато фудбалер зедовте... (aко веќе е земен)

Сепак, со само што не го продолжи договорот со Хамбург... значи нешто...
 
Член од
6 февруари 2007
Мислења
1.794
Поени од реакции
32
Jas nigde nemam prochitano do sega deka Van der Vaart ke dojde...moze nekoj da mi dade link
 
Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
wow. Страната е супер. (1. Дизајнот е гром, 2. имаше доста вести се надевам не е се жолт печат и се надевам имаат некој добар уредник да напиши по нешто интересно)
А за трансферот ќе почекам официјална вест.
Инаку ВДВ во Јуве е супер весе
(барем во фудбал менаџер ми е најдобар и играч и стрелец :P)
 

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Германските медиуми доцна синоќа објавија дека холандскиот фудбалер од средниот ред, Рафаел Ван Дер Варт од следната сезона па во наредните пет години ќе го носи дресот на "старата дама". Јувентус во последниот период се мислеше дали да го ангажира Холанѓанецот или пак Бразилецот Диего од Вердер, за на крајот да се одлучи за 15 милиони евра да го купи Ван Дер Варт. По овој ангажман амбициите на Јувентус не се комплетно остварени. Подготвени се, исто така во летниот преоден рок, да ја купат една од најголемите ѕвезди од "Стемфорд Бриџ", Френк Лампард.
Neka Ni E Cestito :D
 

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.637
Поени од реакции
5.317
:helou:Се надевам дека ова е точно со ВД Ваарт, па сум цел ќефој..То настрана..Мислам дека во овој преоден рок Јувентус треба да зами еден добар одбранбен играч..Тоа им треба!!!
 
Член од
3 март 2006
Мислења
231
Поени од реакции
2
VDV e zver isto kako diego. Mislam deka go izbraa kako poeftina opcija, spored mene edinstvenata razlika megju niv e toa shto VDV e zver za pasovi a Diego za probivi. Juve ocigledno baraa nekoj shto ke mu asistira na Treze i Del Piero ili Iaquinta namesto nekoj shto pocesto ke se zamesha napred so niv. Mozda glupo ke zvuci ama poevropski igra, ne tolku ofanzivno ko diego, znae da se vrati nazad i da odigra i so glava.

Samo huntelaar da ne go zemat, ne veruvam u napagjaci od holandija kade i Kezman bese zver.

Inace se zbori i za luca cigarini od Parma, tipot e kapiten na pod 21 italija. Go narekuvaat naredniot Andrea Pirlo, shto i ne e bas tocno posto ne e povlecen play kako Pirlo (spored championship manger 2008) ali mnogu go falat. Tesko da dojde sea ali narednata godina ako dojde bi bil dobra zamena za VDV.

Инаку ВДВ во Јуве е супер весе
(барем во фудбал менаџер ми е најдобар и играч и стрелец :P)
U lyon go imam :) poluspic a 15 gola na 20 utakmici od koi skoro pola zamena...enough said :vozbud: ali ne e toa bitno, bitno e shto i vistinski zane taka da odigra. Nemozam sega da go najdam posto na rabota sum ama mora da ima na youtube klipce od eden negov gol u ajaks(zapazi sea) SO PETA NAD GLAVA. I shit you not, topkata ja nabacuvaat ko za na glava ama zad nego malku, namesto da se navali nanazad tipot napred se navaluva, ja krivi nagore desnata noga i do peta ja brca. LUDILO!!!! :vozbud:

ajde VDV sine doagjaj, ti u sredina, giovinco levo, camoranesi desno i del piero i trezegol napred ufff se slinam na samata pomisla :)

ne uspea so embed zatoa eve link
Negde na 2:13 pagja toj gol a posle uste eden so peta za HSV :D inace najmnogu postuvam shto ima sweet plasirano shutce i so leva i so desna :D
 

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
честито нека ни , па да им го дрпнеме скудетето на Интер педерчињата:vozbud::vozbud::helou::wink:
 
Член од
4 декември 2007
Мислења
346
Поени од реакции
24
Gledajki go klipot za VDV zbesnuvam.Tipot e lele,samo vakov plej ni treba,a golem plus e sto pokraj Delpiero dobivame uste eden strasen suter na slobodni i sto e najvazno so LEVA.Ideme na scudeto
 

DeViL-BoY

GlorY GlorY United
Член од
27 септември 2007
Мислења
282
Поени од реакции
0
амбициите на Јувентус не се комплетно остварени. Подготвени се, исто така во летниот преоден рок, да ја купат една од најголемите ѕвезди од "Стемфорд Бриџ", Френк Лампард.
Neka Ni E Cestito :D
Кејф ке ми е да им ја украдат оваа машина од играч али.... пред некој ден.. Лапард ги смири навивачите на Чези со тоа што рече дека ке остане до крајот на својата кариера во Челзи... Само мене ме мачи едно...Лампард играч го направи лично тренерот на Јувентус.... по оваа логика може Лампард да му се оддолжи со тоа што ке го засили неговиот тим....
 
Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
НЕ ни треба Лампард (стар е веќе). За таа позиција Занети и Ночерино се добри (па дури и Тиаго). Еве ако некој земаме за таа позиција најдобро тој да е Маскерано. (нешто под 20М Е) и наш е. (еден од најдобрите играчи за таа позиција)
и да имаме некој ваков состав

---------Трезеге-Паладино------------- (Јакинта,Хунтелар??,ДелПјеро)
--Џовинко-ВДВ-Маскерано-Каморанези- (Ночерино,Занети,Марчисио,Цигарини)
Киелини-Барзаљи-Легро(Андр)-Григера- (ујфалуши,кришито)
------------Буфон---------------------


п.с. Недвед (нека го чека поштарот)

Едит: го гледав клипчето. Многу јаки потези прај ВДВ. Има јака техника и знај паметно да ја користи.
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom