Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

Член од
28 јануари 2020
Мислења
57
Поени од реакции
5
Дискретна математика втор колоквиум дали се доволни аудиториските вежби?
 
Член од
6 февруари 2019
Мислења
56
Поени од реакции
24
Секако дека да, тие што викаат не, немаат разбрано доволно.
Уживај имам разбрано доволно, на колоквиуми го положив, ниеден таков предмет не може да се извежба доволно само со неколкуте задачи што ги има на аудиториски вежби, можеби едвај за 6ка
 
Член од
17 септември 2012
Мислења
873
Поени од реакции
485
Уживај имам разбрано доволно, на колоквиуми го положив, ниеден таков предмет не може да се извежба доволно само со неколкуте задачи што ги има на аудиториски вежби, можеби едвај за 6ка
Да, дефинитивно само од аудиториски вежби тешко да се положи. Ја увек идам у комбинација аудиториски + решавање на колоквиумски/испитни од минатите години и тоа е веќе доволно.
 
Член од
28 јануари 2020
Мислења
57
Поени од реакции
5
Да, дефинитивно само од аудиториски вежби тешко да се положи. Ја увек идам у комбинација аудиториски + решавање на колоквиумски/испитни од минатите години и тоа е веќе доволно.
Некој примери каде би можело да се најдат?
 
Член од
22 ноември 2019
Мислења
17
Поени од реакции
2
Колеги ве молам некој ако е запознаен со паѓањето од државна во приватна квота. Од летен семестар немам положено 50% од предметите но рачунав за во јануарскава да ги положам и ги имам спремано, ама денеска кога отворив на iknow за да ги пријавам предметите ми дојде известување дека поради неисполнување на условот за ЕКТС мора да преминам во Кофинансирање.Може некој да ми објасни?
 
Член од
28 октомври 2019
Мислења
876
Поени од реакции
1.472
Колеги ве молам некој ако е запознаен со паѓањето од државна во приватна квота. Од летен семестар немам положено 50% од предметите но рачунав за во јануарскава да ги положам и ги имам спремано, ама денеска кога отворив на iknow за да ги пријавам предметите ми дојде известување дека поради неисполнување на условот за ЕКТС мора да преминам во Кофинансирање.Може некој да ми објасни?
Како предупредување е тоа, ако не ги положеш сга ќе паднеш у приватна, ако положеш ќе си останеш државна.
 
На врв Bottom