Не.Дискретна математика втор колоквиум дали се доволни аудиториските вежби?
некоја база со задачи?
Мене ми беа.Дискретна математика втор колоквиум дали се доволни аудиториските вежби?
Секако дека да, тие што викаат не, немаат разбрано доволно.Дискретна математика втор колоквиум дали се доволни аудиториските вежби?
Уживај имам разбрано доволно, на колоквиуми го положив, ниеден таков предмет не може да се извежба доволно само со неколкуте задачи што ги има на аудиториски вежби, можеби едвај за 6каСекако дека да, тие што викаат не, немаат разбрано доволно.
Да, дефинитивно само од аудиториски вежби тешко да се положи. Ја увек идам у комбинација аудиториски + решавање на колоквиумски/испитни од минатите години и тоа е веќе доволно.Уживај имам разбрано доволно, на колоквиуми го положив, ниеден таков предмет не може да се извежба доволно само со неколкуте задачи што ги има на аудиториски вежби, можеби едвај за 6ка
Некој примери каде би можело да се најдат?Да, дефинитивно само од аудиториски вежби тешко да се положи. Ја увек идам у комбинација аудиториски + решавање на колоквиумски/испитни од минатите години и тоа е веќе доволно.
Најди ја групата на фб за предметот и таму имаш сигурно.Некој примери каде би можело да се најдат?
Како предупредување е тоа, ако не ги положеш сга ќе паднеш у приватна, ако положеш ќе си останеш државна.Колеги ве молам некој ако е запознаен со паѓањето од државна во приватна квота. Од летен семестар немам положено 50% од предметите но рачунав за во јануарскава да ги положам и ги имам спремано, ама денеска кога отворив на iknow за да ги пријавам предметите ми дојде известување дека поради неисполнување на условот за ЕКТС мора да преминам во Кофинансирање.Може некој да ми објасни?