Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

Член од
14 август 2018
Мислења
10
Поени од реакции
0
Има ли некој предмет од летен семестар што ќе ми помогне да го положам ВиС?
 
Член од
24 октомври 2019
Мислења
48
Поени од реакции
14
Дечки кои од овие е најлесен?
Треба да презапишам 3 предмета од 2 семестар во 4 семестар, па сакам повеќе на нив да се фокусирам.
1. Вовед во екоинформатика
2. Медиуми и комуникации
3. Концепти на информатичко опшество
4. Електрични кола
 
Член од
12 јануари 2018
Мислења
147
Поени од реакции
66
Дечки кои од овие е најлесен?
Треба да презапишам 3 предмета од 2 семестар во 4 семестар, па сакам повеќе на нив да се фокусирам.
1. Вовед во екоинформатика
2. Медиуми и комуникации
3. Концепти на информатичко опшество
4. Електрични кола
КНИО
 
Член од
26 август 2018
Мислења
20
Поени од реакции
3
Најдобар професор во однос на оценување за Оперативни системи?
 
Член од
24 октомври 2019
Мислења
48
Поени од реакции
14
Mislenje za Sonja Gievska, Dejan Djordjevic i Nevena Ackovska?
Дејан е еден од најнемилосрдниот човек што во моите 21 година сум го запознала.
Автоматски споено мислење:

Фала , а има ли лабс такви работи? Какви се колоквиумите ?
 
Член од
23 септември 2018
Мислења
8
Поени од реакции
4
Дејан е еден од најнемилосрдниот човек што во моите 21 година сум го запознала.
Автоматски споено мислење:


Фала , а има ли лабс такви работи? Какви се колоквиумите ?
Лабс се као даден ти е пдф фајл и во него што треба да направиш на некоја веб страна ( linkedIn, google classroom, некоја за организирање на лични сметки итн.) и треба да прикачиш screenshot од барањата во пдф фајлот како сте ги решиле. За колоквиуми има само втор колоквиум, има база.
 
Член од
1 април 2017
Мислења
118
Поени од реакции
21
Кој професор најдобро објаснува Оперативни Системи, предметот го немам запишано па не би ми играла никаква улога неговото оценување, само сакам да научам.
 
Член од
24 октомври 2019
Мислења
48
Поени од реакции
14
Лабс се као даден ти е пдф фајл и во него што треба да направиш на некоја веб страна ( linkedIn, google classroom, некоја за организирање на лични сметки итн.) и треба да прикачиш screenshot од барањата во пдф фајлот како сте ги решиле. За колоквиуми има само втор колоквиум, има база.
Супер, фалаа
 
Член од
8 јануари 2013
Мислења
3.821
Поени од реакции
9.294
Кој професор најдобро објаснува Оперативни Системи, предметот го немам запишано па не би ми играла никаква улога неговото оценување, само сакам да научам.
Кои ти се понудени? Ако ти е за теорија оди кај Граматиков, најдобро беше кај него, се ми беше јасно од предавањата и добар му е стилот на предавање. Подобра опција ми беше од останатите што беа понудени тогаш. Ако не предава оваа година Сашо, тогаш прати листа кои се понудени.
 
Член од
25 август 2019
Мислења
154
Поени од реакции
289
Кои ти се понудени? Ако ти е за теорија оди кај Граматиков, најдобро беше кај него, се ми беше јасно од предавањата и добар му е стилот на предавање. Подобра опција ми беше од останатите што беа понудени тогаш. Ако не предава оваа година Сашо, тогаш прати листа кои се понудени.
Мислење за Панче Рибарски?
 
Член од
2 октомври 2018
Мислења
39
Поени од реакции
15
Мислење ќе ве молам за Соња Гиевска и Невена Ацковска и кој е начинот да се промени професор а не ти се поклопуваат ни предавања ни вежби?
 
Член од
12 јануари 2018
Мислења
147
Поени од реакции
66
Мислење ќе ве молам за Соња Гиевска и Невена Ацковска и кој е начинот да се промени професор а не ти се поклопуваат ни предавања ни вежби?
Nevena ako ti predava OS, imam slusano samo dobri raboti za nea od kolegite sto lani go slusaa predmetot kaj nea.
 
На врв Bottom