Факултет за Електротехника и информациски технологии

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Да, ама само во математика 1. Математика 2 Тунеска и асистентка...кога мислев дека не може да биде полошо, стана :pos:
:pos:
A Сања добро прегледува, крати за глупости или добра е ко што изгледа :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
:pos:
A Сања добро прегледува, крати за глупости или добра е ко што изгледа :D
А не, добра е :) не крати за глупости, јас памтам еден лимес на свој начин си имав решено што немаше благе везе со тоа на табла како ги решаваше она и ми го признала :)

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
А не, добра е :) не крати за глупости, јас памтам еден лимес на свој начин си имав решено што немаше благе везе со тоа на табла како ги решаваше она и ми го признала :)
ЈЕС, знаев дека не ја сакам залудно :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
ЈЕС, знаев дека не ја сакам залудно :D
И мене ми беше меѓу поомилените асистенти, у споредба со Благоја и АндрејНА :pos: и уште ни кога рече Тунeска јас ќе сум ви асистентка од денес за математика 2.....

Член од
5 август 2007
Мислења
847
Поени од реакции
1.231
Да, ама само во математика 1. Математика 2 Тунеска и асистентка...кога мислев дека не може да биде полошо, стана :pos:

Ејј не памтам добро Зајкова кај што сум сега не го бара ова, мислам дека во книгата за низите во некои од доказите имаше за епсилон поголемо од 0, помало од 0, така нешто :)
--- надополнето: Nov 3, 2011 9:02 PM ---
Него за задачи дали ќе даде не знам, во математика 1 немавме задачи само по 2 прашања, ама во математика 2 стави и една задача зашто виде дека Сања ги пушти да положат што се вели и шуто и рогато математика 1 :) (не дека незаслужено поминаа децата, али тунеска ако не испозамара не е жива)
Од овој месец и половина што ми е професорка, јас не можам да ја замислам Тунеска како асистентка. Мое сочувство. :pos:

А тоа е друго веќе, тоа не е за бројот е, тоа е за граница на низа по дефиниција. :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Од овој месец и половина што ми е професорка, јас не можам да ја замислам Тунеска како асистентка. Мое сочувство. :pos:

А тоа е друго веќе, тоа не е за бројот е, тоа е за граница на низа по дефиниција. :)
Така нешто беше, не ми замеравај, задачи знам да решавам, теории и докази ич не памтам :) Верувај тешко е да се замисли жената како асистентка, на секоја задача губеше 20 минути за она да си разјасни прво некои работи па после некако да проба да ни ги објасни и на нас :) А кога решававме испитни.... comedy central.

A

apidrone

Гостин
Значи оваа Зајкова е ненормална еј.. како не испоеба вчера.... Значи знаев дека добрите на почеток, секад ти го спопикуваат на колоквиум. СЕКАД!

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
што се деси?
Што не ... :D Вика нема да имате многу теорија, само под секоја задача по некое прашање. Даде повеќе теорија, него задачи ... за леви и десни сопствени вектори кога збореше рече дека нема да ни требаат, не вежбавме такви задачи и тоа даде да се најде. Малце не зезна али нема врска :)

Член од
17 август 2008
Мислења
98
Поени од реакции
10
Дел од лекција да ја раскажеш, сосе доказот, како што е во учебникот. Научи го посебно тој доказот за бројот е. :) Со среќа, јас поради тоа нејзиното клето усно го презапишав предметот, но мене не ми одеше никако тоа, задачите ги решавав и нејќеше да ме пушти. Може тебе ти оди така да не ме слушај :)
благодарам многу падна доказот за е и тоа во две групи и лекција дел од лекција падна

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Што не ... :D Вика нема да имате многу теорија, само под секоја задача по некое прашање. Даде повеќе теорија, него задачи ... за леви и десни сопствени вектори кога збореше рече дека нема да ни требаат, не вежбавме такви задачи и тоа даде да се најде. Малце не зезна али нема врска :)
Ова време, наредна година се ќе и решиме :cool:

Шала де :icon_lol:

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.263
Поени од реакции
2.260
А бе кај најдовте курс за линеарни трансформации? Линк?

Sk8eR_BoY

Сведок
Член од
5 мај 2006
Мислења
141
Поени од реакции
6
Ајд да прашам нешто за мат1, ако има некој од А паралелка да ми одговори:)
Кога се полага усно кај Зајкова, и дали кажала нешто за задачи? Е да, дали ќе има лимеси, заборавив како идеше првиов колоквиум? :)
И уште нешто, дали може кај неа усно да се полага на испит, а задачите да се бркаат на колоквиум? :D

Фалаа :)

Kajgana Shop

На врв Bottom