Уличен баскет

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
dobri se site od timot ama i mene najvekje me bendisFa ''THE professor'' pa toa vo 5 ili 6kata bese koga go zemaa kakvipotezi pravese i vo MSG koga ja dade trojkata za pobeda ima srce deckoto ako e nisok i kuskulce ke te izvaj od corapi. :) a si go postova i AUT koa go napraj ona zabicanjeto 720 ne mozeF pojke ona e odraZ ne igra4ka. peaceee.....

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
jove_bt напиша:
dobri se site od timot ama i mene najvekje me bendisFa ''THE professor'' pa toa vo 5 ili 6kata bese koga go zemaa kakvipotezi pravese i vo MSG koga ja dade trojkata za pobeda ima srce deckoto ako e nisok i kuskulce ke te izvaj od corapi. :) a si go postova i AUT koa go napraj ona zabicanjeto 720 ne mozeF pojke ona e odraZ ne igra4ka. peaceee.....
Еј и мене човечето е закон дома од него клипови вријам леле тој човек ми е идол како барата со топка мора да стаам клипче на кајганава сите да видат што ти се вика мајстор со топкаto e to

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
i jas imam ama sea koj ke uploadira :) a ke t prasFaf go imas videno onaj potegot vo 6kata milam bese edno bedelo bate lil cupence bese ne znam ko si ja krena topkata so noga kako ronaldinho i ko mu ja motna niz nodze neznam na koj mu go napraj toa isto jako mii e koa ke mu stavat prvo stegacot za na glava na ocite i ke gi manat so topka i posle dresot koa ke mu gp klat abe ne znaat kaj e topkata hhaa

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Trenirav basket ama mi se rasturi ekipata za zal :(no koga sme kaj street ball u leto igram skoro sekoj den i zakon e nema sto osobeno koa se igra so asalni igraci i koga ima partija asalna

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Vidite mi potpis. Gi znae li nekoj momcite od klipot ? Pisuva deka se od Tavtalidze . MKD Playground

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Shorty напиша:
Vidite mi potpis. Gi znae li nekoj momcite od klipot ? Pisuva deka se od Tavtalidze . MKD Playground
Оо овие тренираа порано у Мзт едно време..to e to

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Billa Bong напиша:
Оо овие тренираа порано у Мзт едно време..to e to
Ама стварно јаки финти правеја.

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
deckive se top bravo kao igraat!!!! inace klipcevo e snimano pozadi geordi gimitrov srednoto skolo i nieden od niv nema trenirano vo mzt 100% ti kazuvam:helou:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
aerodromka напиша:
deckive se top bravo kao igraat!!!! inace klipcevo e snimano pozadi geordi gimitrov srednoto skolo i nieden od niv nema trenirano vo mzt 100% ti kazuvam:helou:
хммм ја мислам дека тренираа хмм

Член од
21 декември 2005
Мислења
661
Поени од реакции
7
aerodromka напиша:
edniot od niv e muze

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
мислам дека најдобри се The Profesor i Spyda(tipov e ludnica c c c).

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
TaZZ(BoomBoy) напиша:
мислам дека најдобри се The Profesor i Spyda(tipov e ludnica c c c).
The Profesor типчето е лудница како што рече какви дриблинзи какви анд1 финти...ццц не ми се верува кога го гледав првпат топката од што брзо ја шалта не се гледа неможеш да сватиш што направил...Закон!hehe

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
остај си!!!! има стварно луда брзинаа!! Ама ако ако имаш анд1 9 обрни внимание на Spyda--tipot e uste polud

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
TaZZ(BoomBoy) напиша:
остај си!!!! има стварно луда брзинаа!! Ама ако ако имаш анд1 9 обрни внимание на Spyda--tipot e uste polud
Спајдер го гледав кога имаше Анд1 Микс тејп во Белград кога брат ми настапуваше таму на полувреме...рипање метар:vozbud:

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Била Бонг напиша:
Спајдер го гледав кога имаше Анд1 Микс тејп во Белград кога брат ми настапуваше таму на полувреме...рипање метар:vozbud:

Луда работа!!!Ама мислам оти најдобар е Escalade:pos2:!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom