УСА 300 нова смртоносна бактерија

*LittLe heart*

*најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
Член од
14 јануари 2008
Мислења
751
Поени од реакции
289
За новава болест или што да е баш читав во вест вчера застрашувачки уште што нема да се создаде за да не сотре.Пишуваше дека освен преку анален однос се пренесува и преку хетеросексуален контак.Стравуваат дека може да биде постраша и од СИДА-та.Страшнооо
 
Член од
26 април 2005
Мислења
1.691
Поени од реакции
44
Abe luge sto krevate panika bezpotrebno, prvo bakterijata pri intakten imun sistem ne pravi ama bash nisto, kaj luge so oslabnat imun sistem predizvikuva prvo pluskavci i ranicki na kozata, a vo extremno retki slucai predizvikuva toksicno truenje na krvta i nekrotiziracka infekcija na belite drobovi.Zatoa ne krevajte panika bezpotrebno, ima mnoooogu drugi poopasni bakterii koi se poraspostraneti pa pak nikoj ne kreva vreva okolu toa.
 

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Јас како мал имам закачено S. aureus ама најверојатно не овој мултирезистентен тип, како и да е татако ми кажа дека подолго време ми требало да оздравам, пошто самиот Staphylococcus aureus е доста незгодна бактерија.
 

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.687
Незнам што ѓаол е таа болест, само знам дека е опасна дур поопасна од сида. Во Америка има поголема смртнос од оваа болест отколку од сида.
 

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.445
Поени од реакции
5.407
Оваа болест се шири кај хомосексуалците , со голема брзина во Америка и Англија. подетално
педеришта :tras:
 
Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
А што ќутеа од 2001, па сега најдоа да шират паника.
Лек....не го пикајте во...........:kesa:
 
Член од
17 февруари 2014
Мислења
25
Поени од реакции
3
Postoi nacin za lekuvanje bez antibiotici, no za zal poveketo ne veruaat deka e mozno. Tolku e isplaknat mozokot na lugjeto sto samo na onie sto gi trujat i zarabotuvaat od nivnite bolesti se veruva. Postoi aparat sto se vika zapper i lekuva na princip na frekvencii bez nikakvi lekovi. pomaga za bakterii,virusi, gabicki i paraziti. Jas doma go koristam za site nas, a so nego uspeav i kuceto da go spasam od parvo virus koj e recisi 90% smrten. http://atma.hr/zapper-elektricni-uredaj-koji-unistava-parazite-viruse-bakterije-i-gljivice-u-tijelu/
 
D

Daedalus

Гостин
Тоа што се молам е таквите како тебе да не прават деца и нивната генетска линија, да заврши со нив самите. Има опасни и неопасни форми на глупост. Твојата е од тие опасните што можат во најлош случај да убијат некого. Затоа те молам, не прави деца!!!
Ако имаш направено, те молам, остај ги на посвојување.
Го дрвиш на сите теми за здравје, тресеш глупости и промовираш ретардирани ствари првенствено поради тоа што немаш елементарни познавања од биологија и медицина, а второ, можда пошто продаваш некои од производите и сакаш да заработиш некој денар без притоа да си свесен каква штета правиш со ова што го пишуваш (или уште полошо, си свесен ама те заболе).

Поради тоа што немаш осет како и зошто штетиш, а ти и твоите дома користите запер (ако не лажеш), сва среќа што до сега твоите дома не се разболеле од нешто што ќе бара сериозно третирање. Откако ќе видиш дека заперот не помогнал и може да си го начукаш у гз, можда ќе биде доцна.
Неуки и глупи луѓе со многу самодоверба се опасни за општеството.
И веруем дека ако мојов пост биде избришан поради навредите што се напишани, неминовно треба све што ти си пишувал да биде избришано пошто тоа ти што го правиш, потенцијално е многу поопасно од тоа што јас го пишувам у моментов.
 
Член од
17 февруари 2014
Мислења
25
Поени од реакции
3
Uste eden primer na zatupenost i retardiranost, ama ova sto go pisav ionaka ne im e nameneto na takvite kako tebe bidejki na vas vi nema spas. Ima mnogu lugje koi veke go primenuvaat ona sto go zboruvam, ama ti ocigledno ne si od tie sto go zacuvale zdraviot razum i otvoreniot um. Najverojatno premnogu hlor od vodata, fluor od pastite za zabi ili ednostavno si nasledil glupavost. Ne znam sto e pricinata, nitu mi e gajle, edinstveno sto sakav e da doznaat lugjeto deka ima i drug nacin, a ti ne si toj sto ke oceni kakvi poznavanja imam od biologija i medicina, bidejki ocigledno ti ne se snaogjas vo sekojdnevieto, a ne pak da imas poznavanje od nabroenite oblasti. Opasno e ona sto se pravi za da go sprecite sirenjeto na infomaciite, no tolku vi e. Kolku i da se trudite, se poveke lugje go otkrivaat i koristat zapperot, ama i drugi nacini za koi nema da pisuvam bidejki koj e zainteresiran da prezivee, ke se potrudi i ke si gi najde sam. I da, pisuvam na site temi kaj sto mislam deka nekomu ke pomognam da doznae za aparatot, a posle neka si se potrudi i neka si najde kade da go nabavi. Go pravat veke nekolku lugje vo Makedonija, a isto taka ima da se kupat i sertificirni aparati sto gi prodava firma koja stoi zad niv. Izborot sekoj sam ke si go napravi, ama ne dozvoluvam nekoj so svoite gluposti da im go uskrati toa na lugjeto na koi im e potrebno. A na tebe ti posakuvam da ti pritreba zapperot i da ne mozes da go najdes, pa da i ostanes prepusten na tvojata medicina. Tolku. Sega mozes da si pisuvas sto sakas, jas ne se zamaram so ograniceni stvorovi
 

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.720
Поени од реакции
18.457
Незнам за фреквенции, но знам дека масло од диво оригано е поефикасно, по корисно и далеку по безбедно од многу анти-биотици.
 
Последно уредено:
Член од
18 јануари 2012
Мислења
381
Поени од реакции
653
@Neptun-Mk
Се додека немаш во близина некој што починал од таков алтернативен начин на лекување и одбивање на стандарден медицински третман ќе ги нарекуваш сите други прости со затворен ум, затупени, ретардирани.
 

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.574
бла бла бла бла бла
:LOL: Затупените и ретардираните бараат од тебе, о пресветол извору на лекот за сите болести, да цитираш една потврдена клиничка студија за ефикасноста на 'заперот' од верификуван извор и еве јас со малово прсте ти ветувам дека ќе ти ги вратам сите мислења на сите теми на кои безуспешно се обидуваш да го протнеш и продадеш тој апарат за тепање комарци како ромски шибицар на панаѓур за Ѓурѓовден. Се додека ја применуваш оваа тактика секаде, давам чесен збор дека секое следно мислење во кое ќе го наведеш заперот како свет грал ќе ти биде избришано и ќе добиеш казнени поени за спам.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom