Зимно време кеј мене не ме гледа.. ама затоа користам убави денови Водно да качам. Кажете ми предлог за добри обувки. Што е подобро траил патики или спортска цокула/чизма? Немам купувано траил патики, водоотпорни се? Гледав адидаски до кај 4к.. Искуства со terrex чизми?
Овие се 40 евра на официјалната страна зошто се нов модел, јас имам црни со жолто, исто изгледаат ама не е ваков дизајн, постар модел и затоа таа цена ги зедов.
Овие се 40 евра на официјалната страна зошто се нов модел, јас имам црни со жолто, исто изгледаат ама не е ваков дизајн, постар модел и затоа таа цена ги зедов.
Водотпорна патика/чизма абсолутно не ти треба, дури би рекол дека е полошо да имаш, зашто не дише ногата.
Имам Salmon XA Pro 3D Goretex (Водотпорна) и ја носам само кога има снег, за фамилијарни прошетки по патеките на Водно обична патика (пензионирана роуд).
За Trail трчанки коа нема снег треил патика (ла спортива).
Хајкинг чизми или хајкинг патики се обично доста крути, па често се случува да не се баш удобни и да прават плускавци или други проблеми за разлика од треил патиче.
Водотпорна патика/чизма абсолутно не ти треба, дури би рекол дека е полошо да имаш, зашто не дише ногата.
Имам Salmon XA Pro 3D Goretex (Водотпорна) и ја носам само кога има снег, за фамилијарни прошетки по патеките на Водно обична патика (пензионирана роуд).
За Trail трчанки коа нема снег треил патика (ла спортива).
Хајкинг чизми или хајкинг патики се обично доста крути, па често се случува да не се баш удобни и да прават плускавци или други проблеми за разлика од треил патиче.
Се што пиша + а и додатна тежина за зглобот а со тоа и за цел екстремитет. Треба апла снег да има за да ги облечам Планика-та што ги имам. Дури и Саломон патики горе текс што имам не ги облакам за на Водно.