Порано многу често, под влијание на мајка ми тоа, сега нема шанси никој да ме види во тренерки. Ретко, поголеми се шансите во Сахара да падне снег.:helou: Не знам, едноставно, повеќе си ги преферирам пижамите, тренерки - не, благодарам.
cesto nosam trenerki...ama za po doma sum si non stop na pizami,znaci edino ako mi dojdat gosti ili jas da odam do prodavnica ili na kafe ( vo komsii :kesa: ) pa togas trenerki..................a sega najnovite mi se PUMA i mi se preubaviii :back: taka da moze da gi rasetam nekoja vecer na gratska
тренерки носам стално ко ќе сакам да сум опуштен, без разлика дали сум дома или треба да одам негде.
Баш сега ми е во план да си купам памучни тренерчиња со дуксерче горе
по дома нон стоп сум по пижами, најубаво ми е , меѓутоа и често пати сум приморана од страна на мајка ми да ги соблечам па тренерките се тука како резерва(исто така удобно ми е).
Тренерки се закон работа
Често носам обично за по дома и на школо некогаш кога имаме физичко и за низ маало лево десно наваму натаму носам до сега највеќе ми се погодија едни Адидас што го имав и ги имам уште мали се сега купени од Москва не беа евтини ама не се каам што дадов толку пари тогаш за тренерки уште се здрави мали ми се сегасега имам едни Пума ама се токмам деновиве нови да си купам ќе одам да разгледам надоле фармерки нагоре тренерка закон комбинација
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.