Kaiser
Hidden Fortress
- Член од
- 6 мај 2011
- Мислења
- 3.202
- Поени од реакции
- 2.443
Имаш за најзгодна форумџика, ете тема за мераци .Дајте бе отворете тема за најинтересни форумџии, да почнеме да шириме љубов и разбирање наоколу...
Имаш за најзгодна форумџика, ете тема за мераци .Дајте бе отворете тема за најинтересни форумџии, да почнеме да шириме љубов и разбирање наоколу...
Да, само што тоа е тешка тема. Јас се на се имам видено 5-6 форумџивки, некомпетнтен сум да судам...Имаш за најзгодна форумџика, ете тема за мераци .
JAHAHAHAHAAHAHAHAHAАбе не се занесувај ке те искршат од ќотек .
Кога не го знаеш кој е што само се закачуваш .
Кога ќе стигнеш до "имам поминато", а не "имам видено" - стануваш компетентен.Да, само што тоа е тешка тема. Јас се на се имам видено 5-6 форумџивки, некомпетнтен сум да судам...
Е добро де, од тие пет-шест одбери фаворит. Колку да не биде празна темата...Да, само што тоа е тешка тема. Јас се на се имам видено 5-6 форумџивки, некомпетнтен сум да судам...
Не бе, многу ми е воајерски.Е добро де, од тие пет-шест одбери фаворит. Колку да не биде празна темата...
со постов сеа се изглупира на мртвојас како наинтересен член на овој форум уште неколку форуми во македонија и пошироко во светот и пошироо и со моето долгогодишно искуство, неможам да издвојам најдосадни 3 членови пошто не ги ни читам има 2-3 женски они ми работат на средување на профилип о форуми пошто јас сум многу читан на сите форуми кој ги посетувам и некогаш тие 2- женски имаат секс со мене за да добијат покачување
Абе личам, само што сум здебелен малку сега...1
16.Ставрогин оти не личи на ЛаВеј колку што ми беше ветено дека ќе личи
.
.
Епа имаш фора да накупиш черепи,пентаграми и црна мантија до следната собиранка.Не за друго може Ипсисимус и пиво ќе те частиАбе личам, само што сум здебелен малку сега...
Нормално, ам а н`рд дуд.^
Dude би прескокнал сабота за испаѓање за да седиш на форум и сеир да пукаш? Damn...