Топ 3 Најдосадни Форумџии

Статус
Затворена за нови мислења.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Кога веќе почнавте да се хејтате...
Најдосаден член дефинитивно Дарданиа. Научил како да пишува литературно и ќе ми продава криви дрини. Посебно во темата за ЈСП и по фан клубовите.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Добро утро на сите, јас се наспав и сум баш ок и искулиран :D. Знам дека се запалија страсти вчера и ако некој помислил дека ќе го тепам прва прилика, се повлекувам, слободно пишете што сакате, и онака од моиве никој не ја читал темата :icon_lol:.

Хејтајте се, вреѓајте се и пукајте си сеири, веќе не ви се мешам, можете и мене веќе не враќам :icon_lol:.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Out Of Reality напиша:
слушај ку*ко моите коментари се поткрепени со многу прочитани книги, искуства и знаење. Се што сум пишал било за нешто што е на мој терен искусено и на најдобар начин со најдобра намера пишано.
Гледам:

Out Of Reality напиша:
конечно! после 3 години откако го реновиравме вецето научив дека ако ако светлата се шкрапнати надоле светлото свети (значи можно е да има некој внатре) а ако се нагоре не свети ..
Out Of Reality напиша:
За разлика од твоите површински размислувања, и теми каде што ги лечиш ТВОИТЕ комплекси, каде што многу добро сите ние ги приметуваме.
И ги излечи ли?
Out Of Reality напиша:
јес да ако одам на психијатар ко што бев кај една секси срцка .... би одел кај неа пак :D
Out Of Reality напиша:
Таквите ко тебе во винстински живот се губат покрај мене, и не можат да го привлечат моето внимание.
Е фала богу дека се губиме покрај тебе:
Out Of Reality напиша:
бегај бе ретардиран сум јас, во последно време неможам асален муабет да направам
Out Of Reality напиша:
затоа немој многу да си придаваш значење и да го искористуваш моето трпение со твоите гомнарски муабети дека јас не чинам.
Out Of Reality напиша:
не сакате да бидете во ценар на внимание ?
ЈАС САКАМ
Ти си бил срце бе :icon_lol:

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Гледам:

И ги излечи ли?

Е фала богу дека се губиме покрај тебе:

Ти си бил срце бе :icon_lol:
.... што ти е бе жено? до толку се напнала што си ми ги проучувала мислењата..

и престани да изнесуваш мои мислења што сум ги пишувал во Драга кајгана! Па и пред 2 години кога бев на психијатар поради тремор на рацете да видат дали е огрански или психолошки го откопала:vozbud:.
Ти не си можела да спиеш изгледа додека не најдеш нешто за да ме огрдиш пред сите?
неможеше со аргументи па почна да вадиш цитати вон контекс.
полесно ти е сега?
браво.

не ме замарај веќе со вакви празни реплики, не ми го троши времето

и да сакам да бидам во центар на внимание проблем?

K

Khabs Staadnau

Гостин
Е добро де, мене ме носеа на психијатар оти се обидов да убијам дете.Мислеа ќе ме скршат, ама ништо не им кажав!

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Добро утро на сите, јас се наспав и сум баш ок и искулиран :D. Знам дека се запалија страсти вчера и ако некој помислил дека ќе го тепам прва прилика, се повлекувам, слободно пишете што сакате, и онака од моиве никој не ја читал темата :icon_lol:.

Хејтајте се, вреѓајте се и пукајте си сеири, веќе не ви се мешам, можете и мене веќе не враќам :icon_lol:.
Тоа бре !

Враќај го Азис на аватар ! :D

Н

нихилист

Гостин

Едно срдечно благодарам од целиот форум, тоа чекавме, твоја дозвола... ;)

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.779
Поени од реакции
8.235
Е добро де, мене ме носеа на психијатар оти се обидов да убијам дете.Мислеа ќе ме скршат, ама ништо не им кажав!
Седи мирен. :)

:pos:

и онака од моиве никој не ја читал темата :icon_lol:
Постојат ли "твоите"? Нешто не ме врти натаму...

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Другар, не се нервирај толку.
Ако јас треба да ,мавам шамари, кај ќе ми биде крајот?
Во реалниот живот немаш фаци со кои нон стоп се конфронтираш, зошто кругот на пријатели ти е сочинет од луѓе кои повеќе или помалку се слични на тебе.
Е сега, ова е форум... имаме невини до брак, имаме промискуитетни. Имаме средина... се има.
Ако не, фронт да направиме???
<3

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Значи, во право сум, не постојат.
Еј пеер, носиш ли шпиц чевлички?

*realizes the "носиш ли шпиц чевлички" moment*
*senses a troll fail*
*withdraws*.
Нема да успееш да ме испровоцираш, закасни :icon_lol:.

Сеа и лајк ќе ти мавнам :pos:.

Ама ти онака педерски од позадина коа е се готово се убацуваш, мудро од тебе :pos:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom