Топ 12 секси дестинации

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.109
градови на страста :vozbud:


Strasti su vam uspavane? Donosimo listu najerotičnijih gradova koji će ih pozitivnom energijom probuditi



1njujork




Njujork
Samo su dve reči dovoljne: Seks i grad, a te dve reči jednostavno idu uz Njujork.


Berlin
Berlin je „najzločestiji" evropski grad koji krši sva pravila, pa tako ignoriše i zabranu pušenja u klubovima. Posebno je privlačan za mlađe putnike koji su u potrazi za avanturom.


pariz


Pariz
Kome još trebaju opisi Pariza koji je stvoren za ljubav, romantiku i ljubavnike!




havana


Havana
Havana je glavni grad, najveća luka i vodeći trgovački centar Kube, a ako se odlučite za ovu destinaciju, nećete pogrešiti: vintidž vozila, građevine iz kolonijalnog doba, ritam salse koji je sam po sebi dovoljan za buđenje strasti.


Stokholm
Glavni i najveći grad Švedske, hladan na površini, a topao ispod površine - tako ga opisuju. Znate one situacije kada shvatite da ste se zagrejali za nekoga koga poznajete već neko vreme - tako je i s ovim gradom.


rim




Rim
Italijanska prestonica, grad Rim, ima dobre argumente za to što se našla na ovoj listi: neverovatne slikovite fontane, predivni trgovi i dovoljno energije da se lansira raketa! Ukratko, Rim je jedan od najraskalašnijih evropskih gradova.


london


London
Svaki pravi putnik na svojoj listi mesta koje mora da poseti ima i London, koji je stvoren za istraživanje noćnog života i ostajanja napolju do ranih jutarnjih sati.




bat


Bat
Ne dajte da vas zavaraju skromne fasade ovog grada, jer iza zatvorenih vrata sve se „dimi" od pozitivne energije. Grad uz to slavi i romantiku, a s njim se povezuje i britanska književnica Džejn Ostin, koja je neko vreme u njemu živela.


istanbul




Sankt Peterburg
Niske temperature su kao stvorene za stiskanje uz nekoga, a teško je odoleti i svim tim votka-barovima koji mame promrzle ljubavnike.




Sevilja
Zabave do kasno u noć, ritam flamenka... Osim toga, Sevilja je danas glavno trgovačko središte južne Španije i obiluje umetničkim blagom, pa je i zbog toga meta mnogih turista.




Tanger
Ovaj marokanski grad začina nekada je bio hedonističko okupljalište pisaca i špijuna iz celog sveta, a još ubrzava puls svakom putniku koji odluči da tamo provede neko vreme.



извор
 

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
789
T

Tetro

Гостин
многу срања на едно место

--- надополнето ---

а темава у туризам, зошто вакви коментари?
 
Член од
30 август 2017
Мислења
997
Поени од реакции
1.433
Дестинациите немаат врска со сексот, за некого може да биде тој град за другиот друг град, тоа спонтано се случува... Мене ми кажа во Барселона лесно се легнува женска но лично воопшто градот не ми остави таков впечаток се е тоа како се снаоѓаш и колку среќата е на твоја страна
 
Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom