Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.327
Тимот е Вардар, за жал сите ваши приказни и надевања дека тимот носи друго име, паднаа во вода кога УЕФА ви го начука на сите и без проблем ни даде лиценца на име ФК ВАРДАР со што потврдува кои сме и што сме. А знаеш што сме? Шампиони :giggle:

Не ми се верува дека и на вакви теми го вртиме муабетов :tapp:

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Тимот е Вардар, за жал сите ваши приказни и надевања дека тимот носи друго име, паднаа во вода кога УЕФА ви го начука на сите и без проблем ни даде лиценца на име ФК ВАРДАР со што потврдува кои сме и што сме. А знаеш што сме? Шампиони :giggle:

Абе џабе Уефа ни го напика, кога цел живот ќе ве демне тоа со промената на името, и Македонија има војници во Авганистан рамо до рамо со НАТО но не сме НАТО и во НАТО.....Променавте име ако не веруваш отвори го линкот погоре....ако сакаш и друг ке ти дадам :) Ај да не одам офф сеа, ама боли вистина, променавте име и има да ќутите сеа, оти тоа што си го направивте никогаш нема да си го простите и ќе се пишманите потајно за стореното :)

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033

абе и името го продајвте,да требаше и г**ето ќе го продаевте само да останите прва лига.
а за шампиони,ќе си го прашам бате (борисов)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.327
Абе џабе Уефа ни го напика, кога цел живот ќе ве демне тоа со промената на името, и Македонија има војници во Авганистан рамо до рамо со НАТО но не сме НАТО и во НАТО.....Променавте име ако не веруваш отвори го линкот погоре....ако сакаш и друг ке ти дадам :) Ај да не одам офф сеа, ама боли вистина, променавте име и има да ќутите сеа, оти тоа што си го направивте никогаш нема да си го простите и ќе се пишманите потајно за стореното :)
Не променавме име туку си ја купивме лиценцата за настап во прва лига на местото на Миравци.
Централен регистар на Македонија:

УЕФА:

Миравци само во независна Битола може да не викаат :pos:

Biljbilj08

1987
Член од
19 ноември 2011
Мислења
698
Поени од реакции
312
Доста бе љубоморен еден, прво место е Вардар и одма тука ке ми наоѓаш мани

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Не променавме име туку си ја купивме лиценцата за настап во прва лига на местото на Миравци.
Централен регистар на Македонија:

УЕФА:

Миравци само во независна Битола може да не викаат :pos:
Аоооо купиле ЛИЦЕНЦААААА АООООО така бе брат....дај да земиме за светското лиценца да играме во Финале ние Македонија може?? Каква е таа лиценца??? сакаш да кажеш ДОГОВОР??? Договор во кој Пола ФК Миравци (вардар) му го испуши на Хари за да ви заврши работа да се замените со Фк Миравци ?? Лиценца купиле хахахах РЕЕЕЕЗИЛ (читај - Резил) Лиценца купиле хахахахахаххаха ЦАР...незнаев дека имло лиценци за ако испадниш да купиш и да останиш прва лига, како не им текна на Италија на европското да земи една па да ја преигра со Шпанија може ќе победеше, ама ете заборавиле да во прашаат за лиценците на Хари :facepalm:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398

Biljbilj08

1987
Член од
19 ноември 2011
Мислења
698
Поени од реакции
312
Џабе се трудиш да го кријаш името,кога пак можам да го најдам овој :D
Не ме прашувај зошто,премногу е лесно и очигледно сфати сам!
Од линкот горе :D , јбг не ми текна на тоа
--- надополнето: 13 јули 2012 во 03:19 ---
Bili status-)).png

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Темава станува се помизерна... дајте ако ставате, ставајте што стварно е нешто ретардирано или нешто за мањачење.

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.610
Да не е Скопје кандидат за организирање на ОИ па ова да е направено за снимање на промо видео? o_O

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom