Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 април 2010
Мислења
10.058
Поени од реакции
15.027
Верници? Толку е лошо да си верник..........неразбирливо. Јас не сум некој огромен да речам, ама постојат луѓе кои се соживуваат со тие работи, пример кој јас го познавам, на мајка и умира 2 годишно дете, единствена утеха и верува во истата е дека нејзиното дете сега некаде се наоѓа и му е убаво.....тоа е толку лошо, ретардирано, со таа филозофија да живее некој?! Така сфатила дека и е подобро, то не е ништо чудно.
се молиш во црква не на фејсбук. Демек Господ е Цукенберг. додуша и fb го изгуби значењето

Volta

Џонтра Волта
Член од
5 јуни 2012
Мислења
89
Поени од реакции
82

WTF?
Grammar... vocabulary... level?
bitch please...
Александра Накова е оваа? Како може да е толку глупа човече... Од шо е глупа се мислам и дали би ја е*ел ако ми се натрти, да не ме прифати тоа глупоќата од неа :facepalm:

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Во последно време се' повеќе забележувам цитати од турски серии. Ботови.

И што е финтата со коментарите од типот: *( &) ^( ?

Gea

месечинка
Член од
11 октомври 2011
Мислења
217
Поени од реакции
720
се молиш во црква не на фејсбук. Демек Господ е Цукенберг. додуша и fb го изгуби значењето
Ај и на Кајгана да се молиме. Што велите?
Ејсид - Исус...Леандра - Марија Магдалена. Модераторите - апостоли, а ние верни поданици.
И да, Семе Синапово за воџа, пошто нали ќе шири виртуелна богослужба!:cuc:

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
А ја се си мислам дека Господин Господин Стефан ја води странава Семе синапово....

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.838
Странава е за ретардирани статуси од фесбук не за дрвење
Абе сите болни....
Да...........само вие паметни, па зато овде во темава го надрвивте, не мислите дека е доволно, или способноста за самоконтрола е можеби со иста големина како самоконтролата на оние кои не можат да се воздржат да не напишат на фејсбук, да не се помолат:cool:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.002
Поени од реакции
5.636

WTF?
Grammar... vocabulary... level?
bitch please...
Се чудам како може некој да биде толку глуп да го истетовира ова...
People is awlays... Па уште изјавила дека зборовите се на некој амерички сленг. Да, на амерички сленг на 2-годишно црнче.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Странава е за ретардирани статуси од фесбук не за дрвење
Да...........само вие паметни, па зато овде во темава го надрвивте, не мислите дека е доволно, или способноста за самоконтрола е можеби со иста големина како самоконтролата на оние кои не можат да се воздржат да не напишат на фејсбук, да не се помолат:cool:
Ееееве кој бил админ на Семе скапанооо.јасно е...

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.838
Ееееве кој бил админ на Семе скапанооо.јасно е...
Не лепи етикети без потреба ок? Јас не сум опседнат со животот на другите како тебе, или поконкретно доволно интересен ми е животов мој , па така немам потреба да си правам да ми биди интересно исмевајќи се на филозофијата од другите оти веројатно немам своја,па некако празнината да ја пополнувам. Имам попаметни работи, па во иднина би те замолил да не ме цитираш и нека завршат глупостиве дотука, оти свесно и јас ги прифатив истите, па вината ја гледам и во мене, за поинаква реакција од твоја страна не се ни надевав, исходот си е јасен како ден, кога гледаш некој како размислува по една линија. Ајт поздрав :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom