Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Металург - Ренова 1 2:0
Работнички - Турново 1 2:1
Силекс - Пелистер 1 2:1

уплата 9 евра , добивка 30

Металург - Ренова 1x
Работнички - Турново 1
уплата 18 , добивка 40 евра .

абе да си ја почитуваме нашата лига :) . силекс у 90та тепа , металург поведе у 86та со еврогол од слободен на миле крстев . фала им многу.

п.с тетовчани славо дојави кажуваат , голем минус за нив , тетекс ја сврте а они молчат . :)

da a mene vardar me ubi!

Eve eden tiket od mene
Kettering - Histon 2 5.00
Nitra - Presov 1-X 15.00
75 koeficient :D

У Спорт Лајф ко шо знам Сингл е минимум 100, а и за во копачка веројатно!

Не ми е за сингл. Си правам експеримент на мозокот, 10 утакмици преку 300 квота, па за минимално да уплатам. Ако сака ќе влезе.

Ај да видам утре дали ќе погодам по 3 пат во низа точен резултат на Пелистер...

Силекс - Пелистер 2:0 по мое, ако сака некој нека ја проба и X-1...

уффф за малку :tapp:
2:1 FT
А Пелистер прими гол 44мин :kesa:

Реал - 1
Манчестер - 1

Коеф 2.1

Мавајте пари

Без утнатата коефициентот да биде 23. Инаку не враќаат пари, туку даваат ваучери
Ахам, размислував што ке биде пример ако играм сингл пример за 5000 1-2 или 2-1..и да ме заебе ке ми ги вратат парите :pos2:

^ Ама мислам дека за ова имаше правило за една утакмица коеф. да биде најмногу 10, и минимум 4 натпревари на тикет. За ова за 4 утакмици минимум сум сигурен (за враќање пари) за другото не ме фаќај за збор :salut:

^ Ама мислам дека за ова имаше правило за една утакмица коеф. да биде најмногу 10, и минимум 4 натпревари на тикет. За ова за 4 утакмици минимум сум сигурен (за враќање пари) за другото не ме фаќај за збор :salut:
Не ми се верува да може, сепак не се глупи они за се имаат размислено :smir:

Ахам, размислував што ке биде пример ако играм сингл пример за 5000 1-2 или 2-1..и да ме заебе ке ми ги вратат парите :pos2:
Тогаш немаш фатен коефициент повеке од 23.Немаш воопшто фатено.
Ако ставиш две утакмици со барем 30коеф и ако ја промашиш едната а ја фатиш другата,тогаш имаш фатено 30коеф. без разлика на тоа што тој е коеф. од една утакмица.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom