Тетоважи

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Некој да сподели искуство?Да тетовирал име,хм? Во Скопје?

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Може некој да ми даде линкови,со знаци кинески,симболи,што значат ?

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Обожавам тетоважи и планирам одамна да се истетовирам ама никако да се решам. Периодов некако посериозно размислувам за тетовирање и сакам во брзо време да се тетовирам, па може ли некој да ми даде предлог за добро и сигурно тату студио или некој што тетовира добро па да се распрашам ?
Иначе планирам да тетовирам нешто вакво на нога:

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
Обожавам тетоважи и планирам одамна да се истетовирам ама никако да се решам. Периодов некако посериозно размислувам за тетовирање и сакам во брзо време да се тетовирам, па може ли некој да ми даде предлог за добро и сигурно тату студио или некој што тетовира добро па да се распрашам ?
Иначе планирам да тетовирам нешто вакво на нога:

нешто вакво на нога не би ставал не дека не ја сакам Македонија него многу привлекува внимание боље ти е нешто малечко да ставиш. мој совет и предлог :D :cool:

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Обожавам тетоважи и сакам да си го истетовирам своето име на лева рака и може ама има време за тетоважа на врат , имам време да размислам убаво до 18 годинки .

Член од
28 април 2009
Мислења
750
Поени од реакции
507
Обожавам тетоважи и сакам да си го истетовирам своето име на лева рака и може ама има време за тетоважа на врат , имам време да размислам убаво до 18 годинки .
:tapp: Ај објасни ми која е поентата да си го истетовираш своето име?

A

AnFem

Гостин
Ајде размисли си убаво до 18 годинки, а можеби и 25. Немој да брзаш!

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Незнајш како се викаш па името да си го тетовираш? Ама ти си знајш, ти ќе ја носиш цел живот.

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
:tapp: Ај објасни ми која е поентата да си го истетовираш своето име?
Незнајш како се викаш па името да си го тетовираш? Ама ти си знајш, ти ќе ја носиш цел живот.
А толку е лошо свое име да си истетовираш ? Имам време ќе седам и убаво ќе размислам , може и да ми се изгуби желбата за тетовирање ...

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
koj e najdobriot tattoo majstor vo skopje spored vas?

isto taka , imam zamisla za tetovaza detelina vo cetri lista, eden zbor na tibetanski(ispod ili vo detelinata) , sto mislite ?

Член од
21 мај 2012
Мислења
110
Поени од реакции
92
Имам тетоважа кај зглобот на раката, ја ставив пред 7-8 месеци не ме болеше дали дека е помала така и сега планирам да ставам уште 2 ;)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ќе идам деновиве да се тетовирам, но никогаш сум немала некоја посебна желба затоа и досега не сум направила. За на нога одбрав вака нешто:

А за на рака кај зглобот само со друг фонт вака:

Некој да не има предлог за на нога некоја сликичка слична на мојата?

Kajgana Shop

На врв Bottom