- Член од
- 2 јули 2010
- Мислења
- 5.902
- Поени од реакции
- 7.454
Некој да сподели искуство?Да тетовирал име,хм? Во Скопје?
нешто вакво на нога не би ставал не дека не ја сакам Македонија него многу привлекува внимание боље ти е нешто малечко да ставиш. мој совет и предлогОбожавам тетоважи и планирам одамна да се истетовирам ама никако да се решам. Периодов некако посериозно размислувам за тетовирање и сакам во брзо време да се тетовирам, па може ли некој да ми даде предлог за добро и сигурно тату студио или некој што тетовира добро па да се распрашам ?
Иначе планирам да тетовирам нешто вакво на нога:
Ај објасни ми која е поентата да си го истетовираш своето име?Обожавам тетоважи и сакам да си го истетовирам своето име на лева рака и може ама има време за тетоважа на врат , имам време да размислам убаво до 18 годинки .
Ајде размисли си убаво до 18 годинки, а можеби и 25. Немој да брзаш!Обожавам тетоважи и сакам да си го истетовирам своето име на лева рака и може ама има време за тетоважа на врат , имам време да размислам убаво до 18 годинки .
Незнајш како се викаш па името да си го тетовираш? Ама ти си знајш, ти ќе ја носиш цел живот.Обожавам тетоважи и сакам да си го истетовирам своето име на лева рака и може ама има време за тетоважа на врат , имам време да размислам убаво до 18 годинки .
Ај објасни ми која е поентата да си го истетовираш своето име?
А толку е лошо свое име да си истетовираш ? Имам време ќе седам и убаво ќе размислам , може и да ми се изгуби желбата за тетовирање ...Незнајш како се викаш па името да си го тетовираш? Ама ти си знајш, ти ќе ја носиш цел живот.
odi kaj Bobi tatoo art najdobar e ke ti naprai se sto sakaskoj e najdobriot tattoo majstor vo skopje spored vas?
isto taka , imam zamisla za tetovaza detelina vo cetri lista, eden zbor na tibetanski(ispod ili vo detelinata) , sto mislite ?