Кои идиоти се овие муслиманите.. Чудо невидено. Се чини ќе се исполни пророштвото на баба Ванѓа за употреба на атомска бомба на Блискиот Исток.Му испратија порака џихадистите на Оланд
"Доаѓаме по тебе, твоето дете ќе биде муслиман"
Какви муслимани се овие. Кога статистички имаат убивано многу повеќе муслимани отколку други. Инаку интересно како е можно досега само евреите да не бидат чепнати од овие смрдените терористи на исис.Кои идиоти се овие муслиманите.. Чудо невидено. Се чини ќе се исполни пророштвото на баба Ванѓа за употреба на атомска бомба на Блискиот Исток.
Бидејќи тие имаат развиен систем за одбрана како никој во светот. не е место овде за коментар, ама само да потсетам од каде беше купена опремата од бомбите кај нас????Какви муслимани се овие. Кога статистички имаат убивано многу повеќе муслимани отколку други. Инаку интересно како е можно досега само евреите да не бидат чепнати од овие смрдените терористи на исис.
Друже јас мислам дека позади исис стојат Мосад и ЦИА. Инаку сите овие терористички напади е во полза на САД и Израел. Ова е мое мислење што немора да значи и дека е така. Ама логиката не ми дава да мислам на нешто друго. Исис убива само муслимани и христијани. Досега ниту еден евреин во светот не е загинат од исис.Инаку Турција и Франција најскапо платија од овие терористички напади на Исис.Бидејќи тие имаат развиен систем за одбрана како никој во светот. не е место овде за коментар, ама само да потсетам од каде беше купена опремата од бомбите кај нас????
Во Израел и жените одат во војска, и све е подредено на одбрана на државата. Пиле неможи да летни а за тоа да не разбере чичко Мосад
имаш логика у муабетот и тоа бајаги..... мене не ми е јасно сеуште како не се појави ниеден напад сиве овие години во америка кога и они ги тепаат бајаги низ цел свет....Друже јас мислам дека позади исис стојат Мосад и ЦИА. Инаку сите овие терористички напади е во полза на САД и Израел. Ова е мое мислење што немора да значи и дека е така. Ама логиката не ми дава да мислам на нешто друго. Исис убива само муслимани и христијани. Досега ниту еден евреин во светот не е загинат од исис.Инаку Турција и Франција најскапо платија од овие терористички напади на Исис.