Тепачка во македонскиот парламент: ДУИ Vs. ПДП! :)

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Расправијата помеѓу пратениците Садула Дураку од ДУИ и Абдулади Вејсели од ПДП се претворила во собраниска тепачка, откако по провокациите Дураку му удрил "воспитна" на Вејсели.

За време на собраниската седница на која се расправало за измените во Изборниот законик, додека Вејсели држел говор од собраниската говорница, почнала расправијата со Дураку. Во тој момент Дураку го удрил Вејсели, а притрчале и други пратеници обидувајќи се да ги раздвојат, но настанала уште посложена ситуација.

Спикерот Љубиша Георгиевски ја прекинал седницата, а интервенирало и собраниското обезбедување раздвојувајќи ги пратениците кои се буткале меѓусебно.

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
Е па време беше после 15 години нож плурализам, и кај нас да се слупаат :vozbud:

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
Боже прости им незнаат што прават :)

п.с Снимката само да ја објават ќе има хумор

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Каде ми е постот, кога реков дека само тАЈВАНскиот парламент е полош од нашиот? - Му треба едитирање.

Официјално... имаме најпатетикус парламент во светот.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Боже прости им незнаат што прават :)

п.с Снимката само да ја објават ќе има хумор
Нека снима некој ако може на вести (најубаво би било некој што има тв картичка на компјутер) и нека ми ја прати, частам пиво дур не се онесвести! : )))))

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
Нема да ја дадат ГАРАНТ !!! пошто на пауза е од МТВ нема да објават ама ако имало приватна камера мммм :)

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
А кој тепал? Рунди, нокдауни, нокаути?

Можам да го замислам судијата Љубиша во црно бела пругаста кошула со трегери и црвена машна :vozbud:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Тој на сликичката бил удрен :)
Сам го себе удирал со провокација : )

Член од
16 април 2007
Мислења
134
Поени од реакции
1
Ах мизерија,имало уште една тепачка на координација на партиите и неофицијално Теута Арифи била повредена на А1 кажаа

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Па подобро да се истепаат а не само да се провоцираат и пцујат:) Долго време чекав вакво нешто и сеа само уште снимка и ќе биде супер:vozbud:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.734
Поени од реакции
49.265
Ако ако тоа ми се свиѓа почнаа да се млатат а нејвеќе ме радува е што и онаа грдана Теута Арифи јадела шамар ама на башка од нив...абе у Тајван летаат карате ударци овие за едн бокс и шамар Алфи и милион луѓе обезбедување донелеsd

Kajgana Shop

На врв Bottom