Тенис, Лондон 2012

Статус
Затворена за нови мислења.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Серена легендо, капа долу! :cuc:

Ова само во женско финале го има, да те тепаат со 6-0 и 6-1, какво понижување еј, ја збриша од терен...

Член од
1 август 2012
Мислења
7
Поени од реакции
2
Ова е нереално, ваква доминација немам видено до сега во женскиот тенис, машина е Серена. Нека и е честито златото, заслужено во секоја смисла на зборот, секоја чест.
samo ti uzivaj si

А

Анноун

Гостин
Абе уште на почеток на кариерата кога Венус имаше повеќе успеси , а Серена заостануваше со трофеите осеќав дека ќе биде далеку поуспешна од сестра и . Се гледаше дека има повеќе снага и талент.

Требаше да ставам и јас тогаш некоја пара дека ќе освои над 12 гренд слема , како овој на Федерер што ставил 7 вимблдони да освои , па чекајќи умре човекот. :pos:

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Енди Мареј заедно со Лаура Робсон денеска беа подобри од Хјуит и Стосур во 3 сета. За 15 минути треба да одиграат уште еден напорен меч, полуфинален меч, доколку победат во тоа полуфинале против Лисицки и Кас, тогаш Енди Мареј ќе си обезбеди уште еден медал на оваа олимпијада, а воедно и за домашната земја. :)
--- надополнето: 4 август 2012 во 16:46 ---
Требаше да ставам и јас тогаш некоја пара дека ќе освои над 12 гренд слема , како овој на Федерер што ставил 7 вимблдони да освои , па чекајќи умре човекот. :pos:
Немај гајле, во мене е тикетот :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Лелени тоа вчера асално ни ова денес не гледав, ама оваа Серена треба да се префрли во АТП. и нека се проба во борење грчко римски или кревање товар, и така досадно ќе и е до крај на ЛОИ.

А

Анноун

Гостин
А каква е мртва ладна Серена кога е на терен , дури и намуртена е малце , како цел свет да и има згрешено . УБИЕЦ !

Кај и да е мислам пак ќе ги сменат фондовите за освоени трофеи кај мажи и жени . Сега не е фер што ги израмнија добивките , Серена лапа 1 милион за 1 саат игра во финале , а овие маживе се истепуваат ем да стигнат до финале , ем у 5 сета играат 5-6 саата.
Ги краде Серена и им се смее у фаца на овие од АТП :pos:

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Робсон и Мареј повторно во 3 сета за финале.... обезбеди Енди веќе 2 медали :)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
се извади роже
незаслужено исфрлен дел потро

коментаров напишан само за да се изнервира псај, се надевам користи скин со бела позадина, нема да ме цитира и нема да го примети овој текст

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
се извади роже
незаслужено исфрлен дел потро

коментаров напишан само за да се изнервира псај, се надевам користи скин со бела позадина, нема да ме цитира и нема да го примети овој текст
Не замарај :D

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ајде бе, таман почна натпреварот за трето место, дожд :mad:... Сега ваљда ќе се чека да престане, нема да го покријат теренот... :facepalm:

Иначе, се игра гејм за гејм, 3-2 води Ноле, на сервис ДелПо, Ноле имаше 0-40, сега ДелПо има поен предност, со три одлични сервиси :)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ајде бе, таман почна натпреварот за трето место, дожд :mad:... Сега ваљда ќе се чека да престане, нема да го покријат теренот... :facepalm:
Аман бе, серизно ова? Јас не знам што се будалат при покрив..

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Аман бе, серизно ова? Јас не знам што се будалат при покрив..
Претходниот пат чекаа да престане дождот, против Хјуит кога играше Ноле... Затоа сега реков ваљда, бидејќи Британците изгледа наумиле да ја довршат Олимпијадата без да го активираат покривот... Ептен треба да се лоши условите па да го пуштат... Тоа е тоа

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Претходниот пат чекаа да престане дождот, против Хјуит кога играше Ноле... Затоа сега реков ваљда, бидејќи Британците изгледа наумиле да ја довршат Олимпијадата без да го активираат покривот... Ептен треба да се лоши условите па да го пуштат... Тоа е тоа
Јас не знаев, Види Фотос да не пишеше немаше да знам дека само финалето се игра на централен, а не и овој натпревар за трето место. Затоа ќе си трпат, сакале нејќеле Лондон е, нема шанси да не заврне. Валда ќе им се посреќи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom